Bli skiinstruktør i Sveits

Fantastisk snø. Vill freeride. Vakker natur.

DESTINASJONEN

 

Hyggelige små landsbyer og et bergtagende fjell-landskap danner kulissene for en sesong i Sveits. I et land som er kjent for å ha orden i sakene og alltid levere høy kvalitet, er skiløpet naturligvis også i en klasse for seg.

Sveits er et land offpiste-entusiaster flokker til, og særlig Verbier er kjent for å være vertskap for flere freeride konkurranser. For den erfarne skikjøreren er Sveits et sant paradis, og mulighetene for å kunne boltre seg på de nesten endeløse pistene er mange, da Sveits byr på en rekke høye fjelltopper få land kan måle seg med.

Utover skikjøring er Sveits kjent for enestående natur, sjokolade og ost – hva mer har men egentlig bruk for her i livet?

 

FJELLENE

 

Skiområdene i Sveits er en stor lekeplass for erfarne skiløpere og snowboardere.

Enten du vil gjøre en sesong med det ikoniske Matterhorn-fjellet i sikte mens du er på Zermatt, leve drømmen i “Alpens perle” i Saas-Fee, eller dra til de verdensberømte 4 Vallées (Nendaz, Verbier, La Tzoumaz), we got you. De høye fjellene gir ikke bare en utrolig snøgaranti der du for eksempel kan gå på ski i Saas-Fee og Zermatt året rundt – de gir selvfølgelig også lange og utfordrende bakker. Alt fra cruisingblues i de blå bakkene til bratte couloirer i de svarte. I hjertet av de 4 Vallées, et av de største skiområdene i Europa, er Nendaz en drømmedestinasjon for alle som ønsker å forbedre teknikken sin. Koblet til de 4 Vallées, åpner Verbier og La Tzoumaz for fantastisk terreng med sitt berømte friluftsparadis, med aktiviteter som skiturer, helikjøring og freestyle-skikjøring på Audi quattro funslopes.

Det varierte terrenget, og treningen av høy kvalitet, gjør Sveits til et flott sted å utvikle dine ferdigheter som ny instruktør. For de som ønsker en utfordring, kan du også sette dine ferdigheter på prøve i noen av Europas bratteste bakker. Men det er ikke bare på løypene i Sveits som er strålende. Utforsk backcountry-mekka, og du vil forstå hvorfor skikjørere og snowboardere år etter år vender tilbake til de sveitsiske alpene, for å få adrenalinruset i off-pisten i gang.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

Som ski- eller snowboardinstruktør i Sveits har du muligheten til å ta din egen ski i den retningen som passer deg, mens du jobber for en seriøs skiskole som forventer at du skal tilby den samme servicen, som resten av det sveitsiske folket er kjent for hele verden.

Enten du ønsker å få et fantastisk friår, eller ønsker å starte en ny karriere i skibransjen, er det mange muligheter for fantastiske opplevelser som instruktør i Sveits. Fra 5 ukers nivå 1-kurs til sesonglange opplæringsprogrammer med stillinger, we got you covered. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte alternativet for deg, slik at du kan få mest mulig ut av en sesong i Sveits med Snowminds.

 

SØKNADENE ER ÅPNE FOR SESONGEN 2024/25!

OPPLEV DITT LIVS VINTER - BESTILL FØR 31. DESEMBER TIL ÅRETS PRIS!

SØK I DAG