FÅ DITT LIVS VINTER I CANADA

Bli utdannet både nivå 1 og nivå 2 instruktør med vårt 12 ukers kurs

DRØMMEN I CANADA

 

Først og fremst: må man ikke jobbe som skiinstruktør for å få en fantastisk vinter med Snowminds. Derfor har vi utviklet dette 12 uker lange treningskurset i Sun Peaks, Canada. Med profesjonell og personlig trening under av våre enestående”all-star” trenere i Sun Peaks, vil du raskt oppnå drømmen om å bli sertifisert skiinstruktør på høyt nivå (nivå 1 og nivå 2) med jobbgaranti for den neste følgende sesongen.

 

 

TRENINGEN

 

Gjennom et nært samarbeid med det kanadiske skiforbundet og skianlegget i Sun Peaks i Canada, er vi i Snowminds nå stolte over å kunne tilby deg sjansen til å raskt bli sertifisert både nivå 1 og nivå 2 skiinstruktør. Vi har spesialdesignet kurset for de som ønsker å utfordre seg selv, og som ønsker hurtig utvikling av ferdighetene sine, med maksimal fleksibilitet til å kunne jobbe som skiinstruktør den kommende sesongen i Canada eller hvor som helst i verden.

 

Over vårt omfattende 12 ukers kurs vil du få 4-5 dager i uken med personlig tilpasset trening, med fokus på forbedring av teknikk og utvikling både i og utenfor pisten. De første tre ukene av kurset vil være forberedende trening for å gi deg et godt og sikkert fundament og forbedre basisferdighetene dine. Disse innføringsukene er ment å sørge for at alle er godt forberedt og klare for å bestå nivå 1 instruktøreksamen.

 

Når din nivå 1 instruktørutdannelse er i boks vil du få ytterligere fem uker med mer avansert skitrening, hvor du kan forvente å ta ferdighetene dine til nye  høyder. I denne treningsperioden vil du også få det to dager lange kurset CADS Level 1 in adaptive ski and snowboard training, som lærer deg hvordan du kan lære bort ski- og snowboardferdigheter til gjester med funksjonshemminger. For å runde av det hele på best mulig vis, kulminerer kurset med nivå 2 instruktøreksamen, som gjør deg til instruktør på høyt nivå  i Canada med jobbgaranti for den påfølgende sesongen. Og om du kunne tenke deg å ta fatt på tilværelsen som instruktør direkte etter kurset, tilbyr vi også spennende jobbmuligheter i Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

We got you!

 

LIVET PÅ SESONG

 

Du kommer få muligheten til å trene og utvikle din skiteknikk i Sun Peaks Resort, ett av Canadas mest velkjente skiområder. I løpet av de 12 ukene med trening, står vi for innkvartering sammen med alle de andre deltagerne på kurset. Her vil du komme til å bli en del av et sterkt og sosialt Snowminds fellesskap. Våre team-ledere vil i løpet av sesongen arrangere forskjellige sosiale aktiviteter, som for eksempel ishockeykamper og spillkvelder, for å styrke felleskapet og forhåpentligvis gjøre din opplevelse utenlands til å kjennes litt mer ut som hjemme.

 

Med 4-5 dager trening i uken fra Canadas beste trenere vil du utvikle skiferdighetene dine i et lyn raskt tempo. Når det ikke er trening på agendaen, vil du ha muligheten til å stå på ski sammen med de andre deltagerne i Sun Peaks, besøke nærliggende skianlegg eller dra på eventyr i den canadiske villmarken. Du vil også raskt bli kjent med de lokale, og få den canadiske kulturen helt under huden.

 

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Hoss oss får du “the full Snowminds experience” i din vintersesong som skilærer. Vårt erfarne personale, hvorav nesten alle er tidligere instruktører, følger deg gjennom hele prosessen, og er med både før, under og etter utdannelsen og sesongen, hvor vi sikrer deg jobb ved en canadisk skiskole. Samtidig sikrer vårt profesjonelle trenerteam at du får best tenkelig forberedelse innen eksamenen – en trening som til nå har gjort at 100% av instruktørene våre har fått jobb etter sitt Snowminds-kurs siden vi startet opp i 2012!

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Canada.

 

Følgende er inkludert i denne kurspakken: 

 • Jobbgaranti som skiinstruktør den etterfølgende sesongen*
 • CSIA nivå 1 og nivå 2 instruktørutdannelse (inkl. eksamener, kursmateriale og sertifikater)
 • Heiskort for hele din 12 ukers treningskurs
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • 12 ukers omfattende treningskurs i Canada
 • 2 dagers CADS Adaptive Level 1 kurs slik at du kan undervise gjester med handikap
 • Innkvartering i 12 uker med de andre deltagerne
 • Mulighet for rundreise i Nord-Amerika etter kurset
 • Forberedelsesmateriale og hjelp med andre praktikaliteter
 • Et sterkt fellesskap med alle andre Snowminds-instruktører

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Fly og lokal transport
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Utstyr for sesongen, som skiutstur etc.
 • Ekstra bagasje utover de 2 kolli som inngår i flyreisen din.
 • Reiseaktivitet etter endt sesong (inkludert transport til flyplassen)
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt over

 

* Jobbgarantien som skiinstruktør gjelder for den påfølgende vintersesongen i Canada ettersom treningskurset strekker seg til slutten av den gjeldende sesongen.  

 

"Det å stå på ski i Canada er helt spesielt. Off-pisten er helt åpen, kulturen er gjestfri, og maten er virkelig god. Jeg savner virkelig dagene med backcountry og burgere. Jeg vil tilbake!"

- -Andreas, Snowminds-instruktør

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Canada oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski i minimum 4 uker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 19 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Canada. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen. Klikk her for å søke.

 

Pris

Course Icon 12 Ukers Instruktørkurs i Canada

Course Icon Fra 88.495 NOK

Course Icon

Course Icon Sun Peaks, Canada

Course Icon Januar til april

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ