SNOWMINDS LANDES CAMP

Ta ferdighetene dine i snøen til helt nye høyder

DRØMMEN I ØSTERRIKE

 

Om du ikke kan få nok av det å være instruktør, og vil utvikle deg selv enda mer, har vi heldigvis en løsning for deg. Vi i Snowminds kan med glede tilby deg dette 2- eller 3-ukers mer avanserte kurset, der trenerne våre vil forberede deg til å bestå nivå 2-sertifiseringen (Landes 1). Sertifiseringen åpner mange dører og gir deg sjansen til å jobbe som instruktør på mange av verdens destinasjoner.

 

 

TRENINGEN

 

Om du ikke kan få nok av ski og gjerne vil bli bedre på både pist, pukkel, park og pudder, samt bygge på din Anwärter-eksamen, har du nå mulighet til nettopp det på vårt Snowminds Landes kurs!

Våre Landes-kurs avholdes i november og april. Ankomstdagen handler om det mer praktiske, før det dagen etter braker løs med forberedende trening i bakken, slik at du får finpusset formen og blir introdusert til de viktigste elementene i utdannelsen før det braker løs på ordentlig. Etter forberedelsesdagene starter selve Landes 1 utdannelsen, som varer i 9 dager, og som avsluttes med endelige eksamener. Etter dette avholder vi selvsagt en avslutningsfest i kjent Snowminds-stil.

Om du skal på din sesong #2 er Landes-kurset i november den perfekte muligheten til å kick-starte sesongen, slik at du ankommer destinasjonen din godt forberedt – klar til å undervise dyktigere gjester og få mer i lønn. Om du er på din første sesong, er kurset i april den perfekte måten å avslutte sesongen på sammen med mange andre Snowminds-instruktører.

 

 

HVA ER INKLUDERT

Uansett hvilket kurs du velger, garanterer vi deg “The Full Snowminds Experience” i din vintersesong som skiinstruktør. Vårt erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, følger deg fra første stund og er med HELE VEIEN under din instruktørutdannelse og under sesongen, hvor vi sikrer deg jobbgaranti ved en anerkjent østerriksk skiskole. Samtidig sikrer vårt topp-profesjonelle østerrikske trenerteam at du får best tenkelig trening innen skilærereksamen – en trening som har bidratt til at 100% av instruktørene våre har fått jobb etter endt Snowminds-kurs siden vi startet opp i 2012!

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet, slik at du kan lene deg tilbake, pakke kofferten og se frem til en opplevelse for livet som skiinstruktør i Østerrike. Med denne level 2 kurspakken kan du se frem til følgende:

 • 2- eller 3-ukers Snowminds kurs i Kaprun, Østerrike*
 • Trening “hver dag” under ledelse av en høyt utdannet østerriksk skiinstruktør
 • Den internasjonalt anerkjente Landes 1 skiinstruktørutdannelsen inkl. materialer og gebyrer
 • Hotellopphold med halvpensjon under hele kurset
 • Team events, kveldskos og avslutningsfest under kurset
 • Mulighet til å legge til kjøp av heiskort og busstransport tilbake til Danmark
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap
 • En all-inclusive opplevelse hvor alt det praktiske er arrangert for deg

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Transport til og fra kursdestinasjonen (tilleggskjøp mulig)
 • Heiskort under kurset (tilleggskjøp mulig)*
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt over

 

*Kurset tilbys enten som 2-, eller 3-ukers kurs. Forskjellen er at du får en ukes mer forberedende trening på 3- enn på 2-ukers kurset.

 

 

KURSPERIODER

Dette kurset tilbyr både i november og i mars/april. Nedenfor ser du datoer og priser til sesongen 21/22:

3 ukers

 • 20/11 – 9/12 2021. Pris: 28.995 NOK
 • 12/3 – 2/4 2022. Pris: 31.495 NOK

2 ukers

 • 25/11 – 9/12 2021. Pris: 20.995 NOK
 • 19/3 – 2/4 2022. Pris: 22.995 NOK

* Etter endt kurs kan du enten velge å dra direkte til en østerriksk skiskole, og jobbe resten av sesongen (novemberkurs), eller reise hjem (november- og aprilkurs)

**Du kan velge å kjøpe til transport tur/retur.

***Om reisen kjøpes for novemberkurs, er avreisedato før startdato.

 

"Den østerrikske level 2 (Landes 1) er helt vill. Den fokuserer 100% på teknikken, og det var virkelig den perfekte måten å avslutte sesongen på."

- - Naja, Snomwinds-instruktør

HVEM KAN DELTA PÅ LANDESKURSET?

 

For å delta på dette kurset, må du ha følgende: 

 • Bestått nivå 1 instruktøreksamen (Anwärter eksamen)
 • En bekreftelse fra en skiskole på at du har jobbet som instruktør i minst 12 dager
 • Medlemskap i SBSSV
 • Twin-tip ski og carving (kan leies på kursdestinasjonen)

 

Boforhold

BO PÅ 3-STJERNERS HOTELL MED HALVPENSJON

“We take care of our own” og under et hardt og krevende kurs sier det seg selv at man skal spise og bo godt!

For oss er det utrolig viktig å sikre kvalitet gjennom hele opplevelsen, noe som også er årsaken til at vi utelukkende samarbeider med gode hoteller som tilbyr sunn og næringsrik mat. Du vil innkvarteres på et 3-stjerners hotell (i noen tilfeller litt bedre) med Wifi og bo på 2-5 manns rom eller leiligheter, hvor du vil bo sammen med andre Snowminders.

Frokosten vil bestå av en stor og næringsrik buffet, og middagen er enten 3 retters meny eller buffet med suppe, salat, hovedrett og dessert. Kort sagt er det ingen som går sulten i seng hos oss!

Heiskort

Hvis du ikke har eget heiskort, kan du kjøpe et heiskort, som tildeles ved ankomst.

Utdannelsen

DEN INTERNASJONALT ANERKJENTE ØSTERRIKSKE LANDES 1 SKILÆRERUTDANNELSEN

For å forsikre oss om at alle instruktørene våre får utdannelse av aller høyeste kvalitet, samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV) – et av verdens mest anerkjente skilærerforbund!

Landeslehrer-tittelen med SBSSV består av 3 deler, hvorav dette Snowminds-kurset forbereder deg på og inneholder 1. del kalt “landeslehrer 1”. Kurset vil bygge videre på din Anwärter, og primært fokusere på mer performancebasert skiløp som pukkel, pudder og korte, samt lange svinger i pisten.

Etter landes 1 kurset har du mulighet til å ta både Alpinkurs og Landeslehrer 2. Alpinkurset forbereder deg på det morsomme, men også farlige, ved å kjøre offpiste. Med en bestått Landes 2 eksamen står du med et instruktørbevis i hånden som tillater deg å undervise øvede til eksperter og også ta med gjester ut i offpisten. Uansett om utdannelsen er bestått eller ei, vil du merke en markant utvikling av eget skiløp!

Det østerrikske skilærersystemet er et av de mest anerkjente i verden, og sertifikatet ditt vil ikke kun se bra ut på CV-en, men vil også kunne brukes i fremtidige sesonger på Snowminds’ andre destinasjoner rundt om i verden.

Pris

Course Icon LANDES 1 UTDANNING I ØSTERRIKE

Course Icon Fra 32.995 NOK

Course Icon

Course Icon Kaprun, Østerrike

Søk

Spørsmål? Ring oss på +47 46 88 52 94 / +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg