2 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS

Den raskeste veien til ditt vintereventyr

DRØMMEN I ØSTERRIKE

 

Se for deg en hverdag hvor du våkner om morgenen bare for å sette kursen mot skibakken for en lang dag i pudderet, der du deler din lidenskap for ski med andre mennesker. Kan det bli bedre?

 

Om du ønsker en kort, intensiv og prisvennlig instruktørutdannelse, er dette det riktige kurset for deg. På kun to uker vil du gjennomgå de mest grunnleggende basiskunnskapene for å klargjøre deg til din sesong i snøen. Vi avholder kursene i desember og januar, og om du velger januar er tyskkunnskapene dine heller ikke like avgjørende for din suksess som instruktør. Du vil uansett ha de beste forutsetningene for å bestå din nivå 1 instruktøreksamen, og få drømmen om en hverdag i bakken realisert.

 

 

OPPLÆRINGEN

 

Vårt 2 uker lange instruktørkurs i Østerrike er designet slik at du gjennom intens og profesjonell trening er godt forberedt til å bestå din Østerrikske “Anwärter” nivå 1 instruktøreksamen med glans. Trenerteamet vårt, bestående av dyktige og erfarne instruktører, vil raffinere og forbedre teknikken din på alle områder og gjøre deg klar til å mestre alle øvelsene.

 

Gjennom din 2 uker lange kursperiode gjør vi også alt vi kan for å skape den sterke Snowminds-ånden som vi er så kjent for. Dette gjør vi gjennom fokus på teambuilding og sosiale arrangementer, og alt annet som skal til for at du får en best mulig opplevelse. Ved kursets ende vil du være godt forberedt på å klare din nivå 1 eksamen, før du umiddelbart tar fatt på din sesong som betalt skiinstruktør med jobbgaranti for en hel sesong i Østerrike. Vi i Snowminds er stolte av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av instruktørene våre jobb etter endt utdannelse siden vi startet opp i 2012.

 

HVA FÅR DU MED SNOWMINDS?

 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Østerrike.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 

 • Jobbgaranti som skiboardinstruktør
 • 2 uker nivå 1 instruktørkurs 
 • Innkvartering på et 3-stjerners hotell med to daglige måltider (frokost og middag)
 • Transport fra Oslo til København og buss til Østerrike***
 • Transport til din skiskole
 • Et sterkt fellesskap
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap
 • Closing Celebration Event etter endt utdannelse
 • Lift Pass i sesongen samt instruktøruniform
 • Et sterkt team som støtter deg hele veien
 • Kick-Off Event hvor du møter andre Snowminders og forbereder deg til sesongen, samt andre sosiale arrangementer i Østerrike under og etter sesongen
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg

 

OBS: ***Pakkeprisen inkluderer bustransport fra Oslo til København og derfra privat buss til Østerrike. Prisen kan derfor variere etter destinasjon. Vi vil selvfølgelig informere om eventuelle prisendringer innen endelig betaling innkreves. Flyreise til Østerrike kan også arrangeres om ønskelig. Kontakt oss for å høre mer om dette. 

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Kostnader tilknyttet visumsøknad
 • Kansellering- og reiseforsikring.
 • Utstyr for sesongen
 • Reiseaktivitet etter endt sesong (inkludert transport fra din destinasjon til flyplassen)
 • Eventuelle ekstrautgifter til bolig, liftpass og uniform under sesongen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Lommepenger og annet som ikke er nevnt ovenfor

KURSPERIODER

 

Kurset tilbys to ganger i sesongen, i slutten av desember og januar. Begge kursene avsluttes med den østerrikske instruktøreksamen (og en stor avslutningsfest!). Videre settes kursen mot skiskolen hvor du skal tilbringe din sesong som skiinstruktør.

 

Kursdatoer: TBA

 

OBS! Om du velger kurset i januar, vil du ved ankomst på skiskolen etter endt kurs bli bedt om å undergå en kort introduksjonsperiode. Dette alternativet garanterer deg jobb i høysesongen i februar.

 

HVEM KAN SØKE?

 

I Snowminds strekker vi oss etter å sørge for at alle med lidenskap og lyst til å leve ut drømmen om en hverdag på ski får mulighet til å realisere denne drømmen, som en del av vårt team av ski- og snowboardinstruktører.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Besitter gode skiferdigheter (altså at du kan stå på ski trygt)
 • Snakker engelsk og tysk på samtalenivå, eller er villig til å arbeide for å lære
 • Er utadvendt, positiv, motivert og ansvarsbevisst
 • Liker å jobbe med både barn, ungdom og voksne
 • Liker å undervise og å få nye utfordringer
 • Er minst 18 år

 

Etter at du har sendt oss din søknad, vil du bli oppringt av oss. I denne samtalen vil du ha mulighet til å høre mer om erfaringen med å jobbe og leve som skiinstruktør i Østerrike. Kort tid etter vil teamet komme tilbake til deg med mer informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for dette kurset, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, som betyr at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med. Klikk her for å søke.

 

GRUNNLEGGENDE DETALJER OM KURSET

Jobbgaranti som skiboardinstruktør

Vi liker å være ærlig med dere. Jobbgarantien vår avhenger av bestått instruktørkurs, noe omtrent 90% av våre studenter oppnår med glans. Om du ikke skulle bestå, vil vi fortsatt gjøre alt vi kan for å skaffe deg en jobb likevel. På denne måten kan du nyte sesongen din som instruktør, og ta opp igjen eksamen i januar eller mars. Når det er sagt, er vi stolt av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av våre instruktører jobb etter bestått eksamen.

Bolig

Under opplæringen

Du vil bo på et tre-stjerners hotell som dekker alle dine behov. Du kan forvente å bo på 2-5-mannsrom eller leilighet. I Snowminds, samarbeider vi hovedsaklig med hoteller som tilbyr sunn og næringsrik kost. Frokost vil vanligvis bestå av en innholdsrik buffet, og middag vil enten være et tre-retters måltid eller buffet.


Under skisesongen som instruktør

Uansett hvor du ender med å dra, garanterer vi innkvartering på skiskolen under hele sesongen. Detaljene rundt dette kan variere, avhengig av skiskole og land. Du kan alltid forvente å enten bo på skiskolen eller rimelig innkvartering arrangert av oss i nærheten av skianlegget.

Opplæring

I løpet av to uker med intensiv trening, vil du utvikle ferdighetene dine på ski i et voldsomt tempo. De første to ukene vil du under intensiv opplæring få de beste forutsetninger for å bestå Level 1 instruktøreksamen.
Hver år ser vi instruktørene oppleve en enorm fremgang gjennom personlig tilbakemelding under dyktig ledelse. Vårt høyeste mål er å sikre at du er best mulig forberedt til sesongen starter. Samtidig vil du også ta del i en rekke gruppeaktiviteter, som vil bidra til å styrke samholdet og gi deg en sterk fellesskapsfølelse.

Fellesskap og arrangementer

Kick-Off Event

Omtrent en måned før avreise, avholder vi Snowminds Kick-Off Event. Dette er en dag sammensatt av ulike aktiviteter ment for å forberede deg på din sesong. Du vil få grundig informasjon om skisesongen, møte Snowminds Teamet og introduseres for dine nye kolleger. Her får du også mulighet til å kjøpe rabattert skiutstyr.


Team Events i Januar og Mars

Disse arrangementene i Januar og Mars avholdes primært for å styrke fellesskapet gjennom sesongen. For å delta på disse, tar vi en symbolsk sum for å dekke utgiftene til arrangementene.


Snowminds Reunion Parties

Etter endt sesong, er det tid for Snowminds Reunion Parties. Disse avholdes vanligvis i mai, etter at alle instruktører har kommet hjem. I likhet med andre team events, er disse reunion festene lagt opp til å gi deg mulighet til å møte venner og ha det gøy.

Annen viktig informasjon

Liftpass


Når du ankommer Østerrike, vil du få tildelt et 3-ukers liftpass som gir deg full tilgang til alle skibakkene. Dette kan også brukes på fridagene dine, og ellers når du måtte ønske å tilbringe mer tid i bakken
Om du ønsker et Salzburger Super Ski sesongkort som dekker mer en 2550km med skibakker og som kan brukes til å besøke vennene dine ved andre skianlegg, anbefaler vi at du tar en titt på vår 5 ukers All-Mountain Camp eller vårt 7 ukers skiinstruktørkurs.


Instrukørsertifikat

For å tilby utdannelse av toppkvalitet, samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en av verdens mest anerkjente instruktørskoler. Ikke nok med at dette ser bra ut på CV-en, men det er også en nyttig bakgrunn å ha dersom du ønsker videre samarbeid med Snowminds på andre destinasjoner rundt om i verden. I løpet av de siste 16 dagene av kurset, vil du gå gjennom et utfordrende instruktørkurs, som er Level 1 i deres system. Her vil du lære å instruere både nybegynnere og mer erfarne ski- og snowboardere, og bli en kompetent instruktør klar for å undervise hvor som helst i Østerrike.

Pris

Course Icon 2 Ukers Skiinstruktørkurs med Jobbgaranti

Course Icon fra 29.995 NOK

Course Icon

Course Icon Østerrike

Course Icon Avreise slutten av november med mulighet for sesong frem til april

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ