3 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS I JAPAN

Puddersnø i verdensklasse og sushi på menyen

WELCOME TO JAPOW!

 

Din sesong med Snowminds handler ikke bare om eventyr i snøen, men også om å oppleve nye kulturer og impulser. På det området har Japan virkelig mye å komme med. Med en rik historie og spennende kultur, vil du raskt merke at Japan er den perfekte destinasjonen både for utfoldelse i puddersnø i verdensklasse, samtidig som det gir deg en kulturopplevelse av de sjeldne. 

 

Derfor er Snowminds stolte av å kunne presentere muligheten til å bli sertifisert skiinstruktør i Japan med påfølgende jobbgaranti for en full vintersesong. Med vårt 3 uker lange instruktørkurs i Japan, vil du utvikle ferdighetene dine og oppnå et nivå du ikke har turt å drømme om, klar for en sesong som sertifisert instruktør!

 

 

OPPLÆRINGEN

 

Over vårt tre uker lange kurs i Japan med personlig oppfølging og grundig trening under kompetente lærere, vil du oppleve å utvikle skiteknikken din i et tempo du ikke trodde var mulig, og bli en kompetent og sertifisert instruktør. Etter å ha bestått din nivå 1 instruktøreksamen begynner den virkelige moroa, idet du tar fatt på sesongen som instruktør ved din skiskole i Japan. En hel sesong som betalt instruktør i verdens beste pudder venter på deg! I Japan samarbeider vi med flere forskjellige skiinstruktørforeninger, og her kan du ta enten det kanadiske, australske eller New Zealand nivå 1, som vil avhenge av hvilken destinasjon du reiser til.

 

I løpet av sesongen din vil du få mulighet til å dykke inn i den eksepsjonelle puddersnøen så vel som en av verdens mest spennende kulturer. På øya Hokkaido vil du finne snødekte aktive vulkaner, som står og venter på å bli besteget av deg. Med innbydende landskap og gjennomsnittlig snødybde på 16 meter, er Japan den perfekte skidestinasjonen for den eventyrlystne.

 

"Det å stå på ski i det japanske pudderet er uvirkelig. Hver morgen våkner jeg og tenker: Damn, det er virkelig ikke noe annet jeg heller vil gjøre i dag."

- August. Snowminds-instruktør

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Som skiinstruktør i Japan, kan du forvente arbeids- og boforhold av høy kvalitet i et tradisjonelt og autentisk japansk miljø. Selv om gjestene ved skianlegget hovedsakelig vil komme fra Australia og andre engelsktalende land, vil hverdagen din preges av det tradisjonelle japanske levesettet. I praksis betyr dette at du får nyte fersk og tradisjonsrik kost gjennom de daglige måltidene ved skiskolen, og tilbringe ettermiddagen og kvelden med kveldskjøring sammen med kolleger og venner. Du kan forvente et tett fellesskap med dine japanske kolleger, hvor du ønskes varmt velkommen med åpne armer.

 

Som skiinstruktør i Japan vil du også få muligheten til å dra inn til fastlandet og besøke Tokyo, en av verdens mest pulserende byer. Her kan du oppleve den japanske kulturen og alt hva den har å by på. Enten du vil spise sushi. få et avbrekk i varme kilder eller synge karaoke, finner du garantert noe som passer for deg! Vi garanterer at du vil få en opplevelse for livet.

 

HVA FÅR DU MED SNOWMINDS?

 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Japan.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende:

 

 • JOBBGARANTI som instruktør i Japan
 • Tre ukers innkvartering i kursperioden, med to daglige måltider (frokost og middag)
 • Lokal transport fra flyplassen til din skiskole i Japan
 • Kick-Off Event hvor du møter andre Snowminders før avreise
 • Invitasjon til Snowminds Reunion Party etter endt sesong
 • Mulighet til å utforske Japan etter endt sesong
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • 3 uker med skitrening i Japan (inkludert nivå 1 eksamen og kursmaterial)
 • Fly fra Oslo til Japan tur/retur***
 • Jobb ved en japansk skiskole, med lift pass for sesongen og skilæreruniform
 • Closing Celebration Event etter endt utdannelse
 • Hjelp til visumsøknad og alle andre praktiske forberedelser
 • Trygghet gjennom å reise med et skandinavisk selskap
 • Et sterkt fellesskap

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Ekstra bagasje utover de to kolli som inngår i din flyreise
 • Reiseaktivitet etter endt sesong (inkludert transport fra din destinasjon til flyplassen)
 • Kostnader tilknyttet visumsøknad
 • Kansellering- og reiseforsikring
 • Eventuelle ekstrautgifter til bolig, lift pass og uniform under sesongen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

***OBS: Prisen inkluderer fly fra Oslo og tilbake. Prisen på flybilletter kan variere etter destinasjon. Vi vil selvfølgelig informere om eventuelle prisendringer innen endelig betaling innkreves.

 

HVEM KAN SØKE OM Å BLI  SKIINSTRUKTØR I JAPAN?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Japan oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski minst 3-4 uker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 18 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Japan. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen. Klikk her for å søke.

 

Grunnleggende detaljer om kurset

Betalt Jobbgaranti

Hvordan fungerer jobbgarantien til Snowminds?

Jobbgarantien innebærer at vi vil sørge for at du får en jobb ved en skiskole etter bestått instruktørutdannelse. Du vil få vite hvilken destinasjon du skal tilbringe sesongen ved før avreise. Jobbgarantien avhenger av bestått instruktørutdannelse, noe mer enn 90% av instruktørene våre oppnår med glans. Om du skulle være uheldig og ikke bestå utdannelsen, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for å skaffe deg en jobb. På denne måten kan du gjennomføre en sesong som instruktør i likhet med de andre, og ta opp igjen eksamen på et senere tidspunkt. Med seks års erfaring er vi stolte av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av instruktørene våre jobb etter bestått utdannelse.

Bolig

I kursperioden

I kursperioden vil du få arrangert bolig sammen med alle de andre Snowminds-instruktørene. Det å bo tett på andre Snowminders legger til rette for at dere utvikler et fantastisk samhold, og du vil raskt komme til å føle deg som hjemme med dine fremtidige kolleger!

 

I skisesongen

Uansett hvor du ender med å dra, garanterer Snowminds arrangert bolig. Skiskolene i Japan er vanligvis kun for instruktørene, og du bør ikke forvente luksus. Boforholdene varierer fra skiskole til skiskole. Vanligvis kan du forvente å dele rom med et par andre instruktører.  Uansett hva det ender med å bli, er vi sikre på at du raskt vil finne deg til rette og trives i ditt nye hjem.

Lønn

Lønn

Gjennomsnittslønnen for ferske instruktører i Japan ligger på rundt 1100-1600 JPY i timen. I tillegg til dette er det også ofte ulike muligheter for bonuser, som for eksempel om gjestene ønsker å forlenge timene med deg som instruktør. Du blir ikke rik av å jobbe som instruktør, men du blir definitivt rik på erfaringer. Vi anbefaler at du har med deg en del i lommepenger, slik at du har friheten til å leve sesongen din fullt ut, uten å måtte bekymre deg. Lønnen avhenger også av motivasjonen og arbeidsmoralen din, i tillegg til tidligere erfaring.

Transport

Transport til/fra Japan 

Flybillettene dine til og fra Japan er inkludert i prisen. Ettersom vi ønsker at du skal ha så mye fleksibilitet som mulig, er ikke transport til flyplassen etter sesongen inkludert. Dette gir deg muligheten til å reise rundt i Japan etter endt sesong. Mange av de tidligere instruktørene våre har reist rundt i Japan for å oppdage den fantastiske naturen og storbyer som Tokyo,  eller langt ut på lengre reiser i Asia etter vel overstått sesong. Vi har masser av erfaring når det kommer til reiseaktivitet etter sesongen, så dersom dette er noe du kunne tenke deg å gjøre, deler vi gjerne tips og tanker rundt dette i intervjuet. Om du ønsker å reise hjem fra et annet land, hjelper vi deg gladelig med å organisere dette.

 

Transport til skiskolen din

Etter at utdannelsen din er overstått, vil vi stå for transporten til skiskolen din. Dagen du ankommer skiskolen er alltid spennende, da du vil møte sjefen og kollegene dine for første gang, og se hvor du skal bo resten av sesongen. Vi tilbyr kurspakker på mange forskjellige destinasjoner, så du kan også være heldig å ha kurset på samme destinasjon som du skal jobbe ved.

Pris

Course Icon Bli Skiinstruktør i Japan med Jobbgaranti

Course Icon Fra 77.995 NOK

Course Icon

Course Icon Hokkaido, Japan

Course Icon Avreise i begynnelsen av november med mulighet for sesong frem til april

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ