4 UKERS VÅRKURS I WHISTLER

Bli skiinstruktør denne våren og få gode muligheter for jobb i Canada vinteren 2020/21!

DRØMMEN I CANADA

 

Fikk du ikke mulighet til å bli skiinstruktør i Canada denne sesongen, og ble nødt til å utsette drømmen til neste år? Fortvil ikke; det er ikke for sent! Vi i Snowminds gir deg nå muligheten til å ta del i et 4-ukers instruktørkurs i Whistler Blackcomb, en av verdens mest ettertraktede skidestinasjoner. Med dette spesialdesignede kurset kan du på rekordtid bli sertifisert instruktør i Canada, og få de beste forutsetningene for en karriere som instruktør i den kommende vintersesongen. 

 

 

TRENINGEN 

 

Gjennom nært samarbeid med Whistler Blackcomb Resort og det Canadiske skiforbundet, tilbyr Snowminds nå et kurs hvor du kan utdanne deg til skiinstruktør i Canada om våren! Over en kursperiode på fire uker, vil du ta del i et treningsprogram med fem intensive dager i uker for å utvikle og raffinere teknikken din både i og utenfor pisten. Med noen av verdens høyest utdannede og mest kompetente trenere kan du forvente en steil læringskurve og en forbedring av teknikken din du ikke hadde turt å drømme om.

 

Det fire uker lange kurset kulminerer med din canadiske nivå 1 skiinstruktøreksamen, som gir deg mulighet til å tilbringe sommeren og den kommende vinteren som instruktør på spennende og eksotiske destinasjoner. Med en internasjonalt anerkjent CASI nivå 1 eksamen fra Whistler i lomma, har du en rekke muligheter for potensielle skiinstruktørjobber. Hvorfor vente til neste år? Kick-start karrieren allerede nå!

 

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

I Canada vil du få en måned med opplæring ved et av verdens ypperste skianlegg, og raskt utvikle deg til å bli en kompetent og sertifisert CASI skiinstruktør. I Whistler vil du også være en del av et internasjonalt miljø, og få nye venner fra hele verden. Ved kursets ende i mai, vil du ha mulighet til å reise rundt i Canada og USA med andre Snowminders. Enten dette betyr roadtrip til nasjonalparker eller til kysten, kan du definitivt se frem til en opplevelse du sent vil glemme.

 

"Whistler Blackcomb er fantastisk. Den nydelige naturen og det ville landskapet gjør at det føles som om du våkner i paradis hver morgen. Fordi det er nettopp det du gjør."

- -Frederik, Snowminds-instruktør

HVA ER INKLUDERT?

 

Uansett hvilket kurs du velger, garanterer vi deg “the full Snowminds experience” i din sesong som skilærer. Vårt erfarne personale, hvorav nesten alle er tidligere instruktører, følger deg hele veien; både før, under og etter utdannelsen! Vi hjelper deg også med å sikre en jobb ved en canadisk toppskiskole den etterfølgende sesongen, om dette er ønskelig. Samtidig sikrer vårt profesjonelle canadiske trenerteam at du får best tenkelig trening innen eksamen. Dette er en trening som til nå har gjort at 100% av instruktørene våre har fått jobb etter sitt Snowminds-kurs siden vi startet opp i 2012!

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Canada.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 • 4 ukers skiinstruktørkurs i Canada (inkludert CSIA eksamen, kursmateriell og sertifikat) ved et av verdens beste skianlegg
 • Heiskort
 • Mulighet for rundreise i Nord-Amerika etter kurset
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert, skandinavisk selskap
 • Et totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • Et sterkt fellesskap med andre Snowminds-instruktører
 • Innkvartering i personalbolig
 • Flybilletter til Canada fra Oslo tur/retur*
 • Lokal transport til kurset i Whistler
 • Forberedelsesmateriale
 • Mulighet til å søke om visum og jobbe i Canada neste sesong med Snowminds – vi hjelper deg med prosessen!

 

Hva er ikke inkludert?

 • Ekstra bagasje utover 2 kolli som inngår i din flyreise
 • Kostnader tilknyttet visumsøknad
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Utstyr til sesongen
 • Mat
 • Reiseaktivitet etter endt sesong, inkludert transport fra skiskolen til flyplassen
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*** Prisen inkluderer fly fra Oslo og tilbake. Prisen på flybilletter kan variere etter destinasjon. Vi vil selvfølgelig informere om eventuelle prisendringer innen endelig betaling innkreves.

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Japan oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski i minimum 3-4 uger
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 18 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Japan. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen. Klikk her for å søke.

 

Grunnleggende detaljer om kurset

Jobbgaranti

Hvordan fungerer jobbgarantien til Snowminds? 

Jobbgarantien innebærer at vi vil sørge for at du får en jobb ved en skiskole etter bestått instruktørutdannelse. Du vil få vite hvilken destinasjon du skal tilbringe sesongen ved før avreise. Jobbgarantien avhenger av bestått instruktørutdannelse,  noe mer enn 90% av instruktørene våre oppnår med glans. Om du skulle være uheldig og ikke bestå utdannelsen, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for å skaffe deg en jobb. På denne måten kan du gjennomføre en sesong som instruktør i likhet med de andre, og ta opp igjen eksamen på et senere tidspunkt. Med seks års erfaring er vi stolte av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av instruktørene våre jobb etter bestått utdannelse.

*Jobbgarantien gjelder for sesongen etter kurset.

Bolig

Bolig i kursperioden

I kursperioden vil du få arrangert bolig sammen med alle de andre Snowminds-instruktørene. Det å bo tett på andre Snowminders legger til rette for at dere utvikler et fantastisk samhold, og du vil raskt komme til å føle deg som hjemme med dine fremtidige kolleger!

Lønn

Lønn

Gjennomsnittslønnen for en fersk instruktør i Canada ligger på rundt 10-12 CAD i timen. I tillegg til dette er det ofte ulike muligheter for bonuser, som for eksempel om gjestene ønsker å forlenge timene med deg som instruktør. Du blir ikke rik av å jobbe som instruktør, men du blir definitivt rik på erfaringer. Vi anbefaler at du har lommepenger i bakhånd, slik at du har friheten til å kunne leve sesongen fullt ut. Lønnen avhenger også av innstillingen og arbeidsmoralen din, i tillegg til tidligere arbeidserfaring.

*Jobbgarantien som instruktør gjelder for sesongen etter kurset.

Transport

Transport Til/Fra Canada

Flybillettene dine til og fra Canada er inkludert i prisen. Ettersom vi ønsker å gi deg så mye fleksibilitet som mulig når det kommer til hjemreisen din,  er ikke transport til flyplassen for retur inkludert. Dette gir deg mulighet til å reise rundt når kurset er over. Mange av de tidligere instruktørene våre la ut på eventyr for å utforske Canada,  eller tok fatt på en roadtrip i USA etter at sesongen deres var over. Vi har en masse erfaring når det kommer til reiseaktivitet etter endt sesong, så dersom dette er noe du kunne tenke deg å gjøre, deler vi gjerne tips og tanker rundt dette i intervjuet. Om du ønsker å reise hjem fra et annet land, hjelper vi deg gladelig med å organisere dette.

Pris

Course Icon 4 ukers vårkurs i Whistler, Canada vinter 19/20

Course Icon 64.995 NOK

Course Icon

Course Icon Whistler, Canada

Course Icon Slutten av april til midten av mai

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ