5 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS

Lev ut drømmen om instruktørtilværelsen i Østerrike

DRØMMEN I ØSTERRIKE

 

Se for deg en hverdag hvor du våkner om morgenen bare for å sette kursen mot skibakken for en lang dag i pudderet, der du deler din lidenskap for ski med andre mennesker. Kan det bli bedre?

 

Enten du har full kontroll i bakken eller er mindre erfaren på ski, legger vårt 5 uker lange treningsprogram opp til at du tilegner deg den nødvendige teknikken og gir deg de beste forutsetningene for at du skal bestå din nivå 1 instruktøreksamen. Det er ikke noe must at du mestrer alt idet du går i gang, og kurset er lagt opp til at du raskt skal kunne tilegne deg de nødvendige ferdighetene for å få drømmen om en hverdag i bakken realisert. Det hele handler til syvende og sist kun om motivasjon, dedikasjon og kjærlighet til livet i pudderet. Derfor tilbyr vi vårt mest populære 5 ukers kurs, hvor du lærer å mestre alle elementene ved fjellet og raskt kan gjøre drømmen om en tilværelse som skiinstruktør med jobbgaranti for en hel sesong i Østerrike til virkelighet.

 

TRENINGEN 

 

Dette 5-uker lange all-mountain skiintruktørkurset i Østerrike er vårt mest populære alternativ. Vi har spesialdesignet kurset slik at du raskt kan utvikle ferdighetene dine både i og utenfor pisten, uavhengig av forkunnskaper og erfaring. Før kurset starter, vil du bli invitert til vårt Kick-Off Event i oktober, hvor du får møte andre Snowminds-instruktører og få et bedre overblikk over hva du kan forvente fra din sesong som skiinstruktør med Snowminds.

Du vil reise til Østerrike i begynnelsen av november, og ta fatt på den 5 uker lange instruktørutdannelsen. Her får du minst fem dager med skitrening i uken, under ledelse av erfarne og dyktige trenere. I løpet av disse ukene vil du oppleve en steil læringskurve, og du kan forvente en enorm utvikling av ferdighetene dine som gjør deg godt forberedt til din eksamen. Etter at kurset rundes av med din nivå 1 instruktøreksamen, vil du umiddelbart starte i jobben som betalt instruktør i Østerrike for en hel vintersesong ved din skiskole. Det er nå den virkelige moroa starter!

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Østerrike.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 

 • Jobbgaranti som instruktør
 • 5 uker nivå 1 all-mountain camp fra begynnelsen av november til midten av desember 2019 
 • Innkvartering på et 3-stjerners hotell med to daglige måltider (frokost og middag)
 • Transport fra Oslo til København og buss til Østerrike***
 • Transport til din skiskole
 • Et sterkt fellesskap
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap
 • Tilgang til Closing Celebration Event etter endt utdannelse
 • Salzburger Super Ski liftpass i sesongen
 • Et sterkt team som støtter deg hele veien
 • Team Events med Snowminds under og etter sesongen
 • Kick-Off Event før avreise hvor du møter andre Snowminders og forbereder deg til sesongen
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg

 

OBS: ***Pakkeprisen inkluderer bustransport fra Oslo til København og derfra privat buss til Østerrike. Prisen kan derfor variere etter destinasjon. Vi vil selvfølgelig informere om eventuelle prisendringer innen endelig betaling innkreves. Flyreise til Østerrike kan også arrangeres om ønskelig. Kontakt oss for å høre mer om dette. 

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Kostnader tilknyttet visumsøknad
 • Kansellering- og reiseforsikring.
 • Utstyr for sesongen
 • Reiseaktivitet etter endt sesong (inkludert transport fra din destinasjon til flyplassen)
 • Eventuelle ekstrautgifter til bolig, liftpass og uniform under sesongen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Lommepenger og annet som ikke er nevnt ovenfor

 

"Kombinasjonen mellom profesjonalitet og samhold er det som gjør Snowminds så unike. Det er vanskelig å forestille meg sesongen min uten dem."

- Andreas, Snowminds-instruktør

HVEM KAN SØKE? 

 

I Snowminds strekker vi oss etter å sørge for at alle med lidenskap og lyst til å leve ut drømmen om en hverdag på ski får mulighet til å realisere dette som en del av vårt team av ski- og snowboardinstruktører.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 • Besitter gode skiferdigheter (altså at du kan stå på ski trygt)
 • Snakker engelsk og tysk på samtalenivå, eller er villig til å arbeide for å lære (les mer om vårt tyskkurs her)
 • Er utadvendt, positiv og ansvarsbevisst
 • Liker å jobbe med både barn, ungdom og voksne
 • Liker å undervise og takle nye utfordringer
 • Er minst 18 år

 

Etter at du har sendt oss din søknad, vil du bli oppringt av oss. I denne samtalen vil du ha mulighet til å høre mer om erfaringen med å jobbe og leve som skiinstruktør i Østerrike. Kort tid etter vil teamet komme tilbake til deg med mer informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for dette kurset, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, som betyr at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med. Klikk her for å søke.

 

GRUNNLEGGENDE INFORMASJON OM KURSET

Jobbgaranti som ski- eller snowboardinstruktør

Vi liker å være ærlig med dere. Jobbgarantien vår avhenger av bestått instruktørkurs, noe omtrent 90% av våre studenter oppnår med glans. Om du ikke skulle bestå, vil vi fortsatt gjøre alt vi kan for å skaffe deg en jobb likevel. På denne måten kan du nyte sesongen din som instruktør, og ta opp igjen eksamen i januar eller mars. Når det er sagt, er vi stolt av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av våre instruktører jobb etter bestått eksamen.

Bolig

Under opplæringen

Du vil bo på et tre-stjerners hotell som dekker alle dine behov. Du kan forvente å bo på 2-5-mannsrom eller leilighet. I Snowminds, samarbeider vi hovedsaklig med hoteller som tilbyr sunn og næringsrik kost. Frokost vil vanligvis bestå av en innholdsrik buffet, og middag vil enten være et tre-retters måltid eller buffet.


Under skisesongen som instruktør

Uansett hvor du ender med å dra, garanterer vi innkvartering på skiskolen under hele sesongen. Detaljene rundt dette kan variere, avhengig av skiskole og land. Du kan alltid forvente å enten bo på skiskolen eller rimelig innkvartering arrangert av oss i nærheten av skianlegget.

Opplæring

Våre trenere

Selv om du kanskje har stått på ski hele livet, er du ikke nødvendigvis ekspert. Dette er noe de fleste av våre fremtidige instruktører vi oppdage ved første møte med vårt østerrikske trenerteam. Våre trenere er sertifisert på høyeste internasjonale nivå, og er blant de beste ski- og snowboardlærerne i Østerrike, om ikke i hele verden. Det er en grunn til at vi velger de beste: for å sikre at du utvikler deg i raskt tempo fra dag én, og at du får de beste forutsetningene for å bestå instruktøreksamen.


5-ukers All-Mountain treningscamp

Vår fem uker lange All-Mountain Camp gir deg omfattende opplæring, hvor du utvikler ski- og snowboardferdighetene dine. Du forbedrer teknikken dine i et tempo du ikke trodde var mulig, og blir sikrere på fjellet. Du vil også ta del i gruppeaktiviteter som skaper det gode sosiale båndet som vi i Snowminds er så kjent for.
Helt spesifikt vil du få fem dager med opplæring i uken, hvor en lærer vil hjelpe deg til å mestre alle elementene av skianlegget. Hvert år ser vi instruktørene våre ha en enorm fremgang. Vår topprioritet er å sikre at du er i toppform til sesongen braker løs. Det hele kulminerer i den østerrikske nivå 1 instruktøreksamen, som er siste steg før du begir deg ut på sin sesong som sertifisert ski- eller snowboardinstruktør.

Fellesskap og arrangementer

Kick-Off Event

Omtrent en måned før avreise, avholder vi Snowminds Kick-Off Event. Dette er en dag sammensatt av ulike aktiviteter ment for å forberede deg på din sesong. Du vil få grundig informasjon om skisesongen, møte Snowminds Teamet og introduseres for dine nye kolleger. Her får du også mulighet til å kjøpe rabattert skiutstyr.
Team Events i Januar og Mars
Disse arrangementene i Januar og Mars avholdes primært for å styrke fellesskapet gjennom sesongen. For å delta på disse, tar vi en symbolsk sum for å dekke utgiftene til arrangementene.

Snowminds Reunion Parties

Etter endt sesong, er det tid for Snowminds Reunion Parties. Disse avholdes vanligvis i mai, etter at alle instruktører har kommet hjem. I likhet med andre team events, er disse reunion festene lagt opp til å gi deg mulighet til å møte venner og ha det gøy.

Annen viktig informasjon

Liftpass

I samarbeid med skiskolen din, gir vi deg et Salzburg Super Ski liftkort for sesongen. Dette gir deg endeløse muligheter, med tilgang til i alt 2550km med bakker, fordelt på 22 skiområder i Salzburger Land. Dette gir deg mulighet til å besøke venner ved andre skianlegg, og generelt utforske Østerrike på ski.


Instrukørsertifikat

For å tilby utdannelse av toppkvalitet, samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en av verdens mest anerkjente instruktørskoler. Ikke nok med at dette ser bra ut på CV-en, men det er også en nyttig bakgrunn å ha dersom du ønsker videre samarbeid med Snowminds på andre destinasjoner rundt om i verden. I løpet av de siste 16 dagene av kurset, vil du gå gjennom et utfordrende instruktørkurs, som er nivå 1 i deres system. Her vil du lære å instruere både nybegynnere og mer erfarne ski- og snowboardere, og bli en kompetent instruktør klar for å undervise hvor som helst i Østerrike.

Pris

Course Icon Sesong og 5 Ukers Skiinstruktørkurs

Course Icon Fra 60.995 NOK

Course Icon

Course Icon Østerrike

Course Icon Begynnelsen av november med mulighet for sesong frem til april

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ