7 UKERS NIVÅ 1 OG 2 INSTRUKTØRUTDANNELSE

Det ultimate kurset for deg som ønsker en komplett vinteropplevelse

DRØMMEN I ØSTERRIKE

 

Dette er det ultimate kurset for deg som ønsker å få det optimale ut av pausen fra jobben, studiet eller hverdagen, som skiinstruktør! I løpet av en vintersesong som skilærer vil du gjennom løpende trening, undervisning og skilærerutdannelse oppnå både din nivå 1 i november, og senere også nivå 2 i mars/april. Du vil oppleve en utvikling av skiløpet ditt gjennom hele sesongen, og etter vinteren vil du ha tatt nivået ditt til høyder du ikke trodde var mulig!

 

TRENINGEN

 

Med vårt 2-i-1 kurs gir vi deg som brenner for å stå på ski en unik mulighet til å bli utdannet både nivå 1 og nivå 2 instruktør, og dermed utnytte vintersesongen som skilærer i Østerrike til det fulle. Skiløpet ditt vil over 5-6 måneder raffineres, finpusses og forvandles til et nivå du ikke hadde turt å drømme om, med utgangspunkt i vårt 3 eller 5 ukers kurs i Kaprun i november. Her vil du gjennom kompetent trening bli utdannet nivå 1 instruktør, og dermed også bli klar til din sesong som skilærer. I løpet av sesongen vil du jobbe som instruktør, og løpende få ytterligere instruktørtrening ved skiskolen, slik at du får optimal forberedelse til din nivå 2 utdannelse i mars/april.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Vi opplever gang på gang at en sesong som skiinstruktør er langt mer enn bare det å stå på ski. I tillegg til nypreparerte pister og deilig nysnø, opplever man også et helt unikt fellesskap med kolleger og venner som alle deler de samme interessene og lidenskapen for ski som en selv. I Østerrike finner man autentiske fjellandsbyer med koselige restauranter hvor blant annet utsøkt schnitzel står på menyen. Utover maten og felleskapet byr Østerrike naturligvis også på tradisjonell afterski, med perfekte rammer for å møte nye venner fra hele verden. Gjennom sesongen vil du med andre ord oppleve det autentiske Østerrike med en masse nye venner og likesinnede, noe som ofte resulterer i gode minner og fantastiske opplevelser i snøen.

 

 

HVA ER INKLUDERT? 

 

Uansett hvilket kurs du velger, garanterer vi deg “the full Snowminds experience” i din vintersesong som skilærer. Vårt erfarne personale, hvorav nesten alle er tidligere instruktører, følger deg fra første stund, og er med deg hvert skritt av veien både før avreise, under utdannelsen og i din sesong som instruktør, hvor vi sikrer deg jobbgaranti ved en østerriksk toppskiskole. Samtidig sørger vårt profesjonelle østerrikske trenerteam at du får best tenkelig trening innen eksamen – en trening som til nå har gjort at 100% av instruktørene våre har fått jobb etter endt kurs siden vi startet opp i 2012! 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Østerrike. Under kan du se en oversikt over hva vårt 7 ukers 2-i-1 skilærerutdannelse med jobbgaranti inneholder: 

 

 • En vintersesong som skilærer med JOBBGARANTI
 • 5 ukers nivå 1 all-mountain camp i november/desember
 • Internasjonal anerkjent skilærerutdannelse
 • Overnatting på et 3-stjerners hotell med halvpensjon under hele kursperioden
 • Teambuilding og fellesskap
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert, skandinavisk selskap
 • Arrangert bolig, heiskort og uniform i sesongen
 • 2 ukers landes 1 kurs i mars
 • Transport til Østerrike* og til din endelige destinasjon etter kurset
 • Salzburger Super Skicard heiskort i sesongen
 • Team events i Østerrike
 • Snowminds reunion party etter sesongen
 • Et unikt fellesskap med venner for livet
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • Et lidenskapelig team som støtter deg HELE VEIEN

 

Hva er ikke inkludert?

 • Avbestillings- og reiseforsikring.
 • Bagasje utover to kolli à 23 kg.
 • Reiseaktivitet etter endt sesong (inkludert transport fra din destinasjon til flyplassen)
 • Eventuelle utgifter til bolig, liftpass og uniform under sesongen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Lommepenger og annet som ikke er nevnt ovenfor

 

 

OBS: ***Pakkeprisen inkluderer bustransport fra Oslo til København og derfra privat buss til Østerrike. Prisen kan derfor variere etter destinasjon. Vi vil selvfølgelig informere om eventuelle prisendringer innen endelig betaling innkreves. Flyreise til Østerrike kan også arrangeres om ønskelig. Kontakt oss for å høre mer om dette. 

 

 

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Østerrike oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski i minst 3-4 uker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert/motivert til å lære tysk (les mer om vårt tyskkurs her)
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 18 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Østerrike. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen. Klikk her for å søke.

 

 

DETALJERT OVERSIKT OVER REISEN

Jobbgaranti og økonomi

Vi liker å være ærlig med dere. Jobbgarantien vår avhenger av bestått instruktørkurs, noe omtrent 90% av våre studenter oppnår med glans. Om du ikke skulle bestå, vil vi fortsatt gjøre alt vi kan for å skaffe deg en jobb likevel. På denne måten kan du nyte sesongen din som instruktør, og ta opp igjen eksamen i januar eller mars. Når det er sagt, er vi stolt av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av våre instruktører jobb etter bestått eksamen.

Bolig

Under opplæringen

Du vil bo på et tre-stjerners hotell som dekker alle dine behov. Du kan forvente å bo på 2-5-mannsrom eller leilighet. I Snowminds, samarbeider vi hovedsaklig med hoteller som tilbyr sunn og næringsrik kost. Frokost vil vanligvis bestå av en innholdsrik buffet, og middag vil enten være et tre-retters måltid eller buffet.


Under skisesongen som instruktør

Uansett hvor du ender med å dra, garanterer vi innkvartering på skiskolen under hele sesongen. Detaljene rundt dette kan variere, avhengig av skiskole og land. Du kan alltid forvente å enten bo på skiskolen eller rimelig innkvartering arrangert av oss i nærheten av skianlegget.

Opplæring

Våre trenere

Selv om du kanskje har stått på ski hele livet, er du ikke nødvendigvis ekspert. Dette er noe de fleste av våre fremtidige instruktører vi oppdage ved første møte med vårt østerrikske trenerteam. Våre trenere er sertifisert på høyeste internasjonale nivå, og er blant de beste skilærerne i Østerrike, om ikke i hele verden. Det er en grunn til at vi velger de beste: for å sikre at du utvikler deg i raskt tempo fra dag én, og at du får de beste forutsetningene for å bestå instruktøreksamen.


5-ukers All-Mountain treningscamp

Vår fem uker lange All-Mountain Camp gir deg omfattende opplæring, hvor du utvikler skiferdighetene dine. Du forbedrer teknikken dine i et tempo du ikke trodde var mulig, og blir sikrere på fjellet. Du vil også ta del i gruppeaktiviteter som skaper det gode sosiale båndet som vi i Snowminds er så kjent for.
Helt spesifikt vil du få fem dager med opplæring i uken, hvor en lærer vil hjelpe deg til å mestre alle elementene av skianlegget. Hvert år ser vi instruktørene våre ha en enorm fremgang. Vår topprioritet er å sikre at du er i toppform til sesongen braker løs. Det hele kulminerer i den østerrikske Level 1 instruktøreksamen, som er siste steg før du begir deg ut på sin sesong som sertifisert skiinstruktør.  

Fellesskap og arrangementer

Kick-Off Event

Omtrent en måned før avreise, avholder vi Snowminds Kick-Off Event. Dette er en dag sammensatt av ulike aktiviteter ment for å forberede deg på din sesong. Du vil få grundig informasjon om skisesongen, møte Snowminds Teamet og introduseres for dine nye kolleger. Her får du også mulighet til å kjøpe rabattert skiutstyr.


Team Events i Januar og Mars

Disse arrangementene i Januar og Mars avholdes primært for å styrke fellesskapet gjennom sesongen. For å delta på disse, tar vi en symbolsk sum for å dekke utgiftene til arrangementene.


Reunion Camp i april

Etter endt sesong er det tid for årets største sosiale arrangement, nemlig vår 2 uker lange reunion camp i april. Her vil du møte igjen venner fra kurset i november/desember, og avslutte sesongen på Kitzsteinhorn isbre ved Kaprun. Sesongen din som instruktør har da forberedt deg på neste steg: 14 dager med intensiv teknisk trening for å oppnå Level 2 (Landes 1) som instruktør, enten på ski eller snowboard.


Snowminds Reunion Parties

I tillegg til reunion campen i Kaprun, avholder vi også reunion fester når sesongen er over. Disse avholdes vanligvis i mai, etter at alle instruktører har kommet hjem. I likhet med andre team events, er disse reunion festene lagt opp til å gi deg mulighet til å møte venner og ha det gøy.

Annen viktig informasjon

Liftpass

I samarbeid med skiskolen din, gir vi deg et Salzburg Super Ski liftkort for sesongen. Dette gir deg endeløse muligheter, med tilgang til i alt 2550km med bakker, fordelt på 22 skiområder i Salzburger Land. Dette gir deg mulighet til å besøke venner ved andre skianlegg, og generelt utforske Østerrike på ski.


Instrukørsertifikat

For å tilby utdannelse av toppkvalitet, samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en av verdens mest anerkjente instruktørskoler. Ikke nok med at dette ser bra ut på CV-en, men det er også en nyttig bakgrunn å ha dersom du ønsker videre samarbeid med Snowminds på andre destinasjoner rundt om i verden. I løpet av de siste 16 dagene av kurset, vil du gå gjennom et utfordrende instruktørkurs, som er Level 1 i deres system. Her vil du lære å instruere både nybegynnere og mer erfarne skiløpere, og bli en kompetent instruktør klar for å undervise hvor som helst i Østerrike.

Pris

Course Icon Sesong og 7 ukers nivå 1 + 2 kurs

Course Icon Fra 78.995 NOK

Course Icon

Course Icon Østerrike

Course Icon Begynnelsen av november med sesong frem til april

Course Icon Depositum: 1500 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ