Australia

Få jobb som skiinstruktør 'down under'

GJØR SOMMER TIL VINTER 

 

Man reiser til Australia for å oppleve noe annerledes. Som instruktør i landet ‘down under’, blir tropisk paradis raskt om til snøkledde fjelltopper. De populære strendene, den enorme øde villmarken og ville kenguruer blekner fort etter at du for første gang har opplevd hvordan det er å stå på ski i Australia. Med dette som bakgrunn er vi utrolig stoked over å kunne tilby deg den fete kombinasjonen: Snow + Surf = The Good Life in Australia.

 

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Når vi har sommer hjemme i Norge finner australierne frem ski og snowboard i fjellrike Kosciuszko National Park, som ligger godt plassert mellom Sydney og Melbourne. Her samarbeider vi med de beste resortene Australia har å by på, og sikrer skiinstruktørene våre en opplevelse fra slutten av juni til slutten av august – eller lengre – hvis sesongen tillater det. En unik opplevelse som kun de færreste har på CV’en.

Etter sesongen kan du velge å reise rundt i Australia og f.eks. dra på surfecamp eller reise oppover langs kysten. Mulighetene er uendelige, og vi hjelper deg gjennom hele forløpet, slik at du kan fly hjemover med en opplevelse i bagasjen som vil bli stående som en av de mest minneverdige for resten av livet.

 

HVA INNEHOLDER REISEN?

 

Vi har skapt en helhetsopplevelse hvor du ikke kun arbeider som skilærer i Australia, men også får mulighet til å oppleve andre deler av Australia som Sydney, den vakre naturen og den unike australske laid-back mentaliteten. Samtidig har du etter oppholdet i skiområdet mulighet til å reise rundt på egenhånd, enten sammen med de andre skiinstruktørene eller andre du møter i løpet av oppholdet i Australia. Her vil vi hjelpe til med å arrangere opphold på surfecamps, samt eventuelt en reise opp langs den flotte australske kysten. Mulighetene er mange!

 

Følgende er inkludert og en del av opplevelsen:

 • Jobbgaranti som instruktør ved en lokal skiskole i Australia
 • Heiskort, uniform og orientering ved skiskolen
 • Mulighet til å kjøpe utstyr til godt rabatterte priser
 • Kick-off arrangement før avreise
 • Optimal forberedelse med støtte, rådgivning, tips og triks til f.eks. pakking, forsikring m.m., før under og etter reisen fra Snowminds’ kompetente team
 • En opplevelse hvor alt det praktiske er tatt hånd om
 • Hjelp til å finne bolig i Australia under sesongen*
 • Hjelp til å søke visum, valg av reiseforsikring og alle andre praktiske formaliteter

 

Følgende er IKKE inkludert:

 

 • Transport til/fra Australia
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og visumomkostninger
 • Eventuell rundreise og lommepenger

 

Vi tar med dette hånd om alt det praktiske, og står for koordineringen med våre dyktige partnere i Australia. Du vil til en hver tid være omgitt av våre partnere, og på denne måten sikrer vi at du vil oppleve nettopp den tryggheten og sikkerheten som vi er kjent for!

Vi bistår gjerne med booking av flybilletter og transport fra flyplassen til destinasjonen. Det er bare å kontakte oss dersom du er interessert i vår hjelp.

*Budsjett til bolig vil avtales med skiinstruktøren og vil bli informert om før avreise. Husleie inngår ikke i pakkeprisen. 

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid for å sikre at det er de riktige kandidatene som velges ut til vårt team av skiinstruktører hos partnerne våre i Australia. Ansettelseskravene i Australia er strenge, så utover å være utdannet skiinstruktør er det viktig at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å bli en del av Snowminds-teamet.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 • Besitter en internasjonalt anerkjent nivå 1 skiinstruktørutdannelse
 • Kan kjøre sikkert på alle pister på fjellet
 • Er utadvendt, positiv og livsglad 
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, ungdom og voksne
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Er minst 18 år

 

Etter at du har sendt oss din søknad, vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil evaluere ditt kandidatur. Samtidig vil du få mulighet til å høre mer om hva opplevelsen som skiinstruktør i Australia innebærer. Dersom du får en plass på teamet, vil siste steg være en skypesamtale med partnerskiskolen vår i Australia.

 

Vi opplever stor interesse for reisene våre, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Derfor kjører vi et førstemann-til-mølla prinsipp, som betyr at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med. Klikk her for å søke.

 

Pris

Course Icon Jobber for erfarne instruktører

Course Icon Fra 9.995 NOK

Course Icon

Course Icon Midten av juni til slutten av august

Course Icon Depositum: 1500 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss!

GRTIS ONLINE INFOMØTE

MELD DEG PÅ HER