NEW ZEALAND

Gjør sommer om til vinter med vårt nivå 1 skiinstruktørkurs

EN SOMMER I NEW ZEALAND

 

Drømmer du om å bli skiinstruktør og tilbringe en hel sesong i New Zealand? Kunne du tenke deg å hoppe over sommeren i bytte mot et snøkledd fjellandskap? I så fall er du kommet på riktig sted.

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere denne unike muligheten: En sommer med 10 uker som skilærer i Queenstown, New Zealand! Nå får du muligheten til å ta ditt nivå 1 NZSIA instruktørkurs “down under” med Snowminds mens du bor i Queenstown og opplever en sesong i The Remarkables, som er et av de desidert beste skiområdene på den sørlige halvkule. Det eneste som trekker ned er at vi kun har et begrenset antall plasser, så skynd deg og søk!

 

 

10 UKER I SKIHIMMELEN

 

Fra starten av juni og fremover vil du få ti uker med skitrening, arbeid og masse moro. Du vil få opplæring av topp sertifiserte instruktører og jobbe med gjester fra hele verden samtidig som du har the time of your life.

Det hele starter for alvor når du ankommer Queenstown, New Zealand, i begynnelsen av juni. Våre dyktige instruktører vil starte med å undervise i grunnleggende skiteknikk som bygger på de ferdighetene du allerede har i bakken. Instruktørene vil tilpasse nivået for hele gruppen, slik at du vil være godt rustet til å bestå din nivå 1 eksamen med glans. Så snart du har bestått level 1 eksamen vil du få en grundig introduksjon til skiskolen sammen med nyutdannede og erfarne instruktører. Derfra vil du ha alle verktøyene du trenger til å undervise egne elever. Det hele kulminerer rundt 1. juli, som er da du kan forvente å ha din første dag som sertifisert instruktør.

I de neste tre ukene vil du bli en integrert del av skiskolen. Når disse ukene er overstått, vil du kunne jobbe på tilkallingsbasis ved skiskolen, dersom du har gjort en god innsats, eller tilbringe mer tid i bakkene eller offpisten i The Remarkables, Coronet Peak eller Mount Hutt. Med ditt 3 Peak Season Pass vil du aldri komme til å kjede deg! Om du er klar for neste utfordring, og om nivået ditt tilsier det, kan du ta den new zealandske nivå 2 eksamenen i begynnelsen av august. Dette betyr at du med andre ord kan oppnå både en nivå 1 og nivå 2 sertifisering i løpet av sommersesongen – noe vi absolutt kan anbefale!

Sesongen og sertifiseringen din er en døråpner for fremtidige sesonger med Snowminds på våre andre unike destinasjoner, som for eksempel Japan eller Canada, med jobbgaranti. Du kan også runde av sommersesongen med å reise rundt i spektakulære New Zealand – mulighetene er endeløse og det er helt opp til deg!

 

 

INSTRUKTØRLIVET

 

Som sertifisert skiinstruktør i New Zealand kan du se frem til en sesong i et land som antageligvis tilbyr de beste forholdene for ski på den sørlige halvkule. Det new zealandske folket elsker å stå på ski, og Queenstown anses også for å være verdens Adventure Capital. Hvert år flokker et stort antall freeriders og freestylere i verdensklasse nettopp hit, noe som med andre ord betyr at du vil forbedre ferdighetene dine på snowboard samtidig som du henger med verdenskjente olympiske freestylere.

Under sesongen vil du bo sammen med de andre Snowminderne i legendariske Queenstown på hjemmekoselige  Absoloot Hostel. Queenstown byr også på et bredt utvalg av smakfulle restauranter, barer og eksklusiv shopping. Etter sesongen, som vanligvis strekker seg fra midten av juni til slutten av september, har du mulighet til å reise rundt i New Zealand eller utforske Australia sammen med dine nye venner. Treningen slutter offisielt i starten av august, og etter dette har du muligheten både til å bli eller reise videre.

 

HVA FÅR DU MED SNOWMINDS?

 

Vi har skapt en helhetsopplevelse hvor du vil bli sertifisert skiinstruktør i New Zealand og arbeide som instruktør i The Remarkables. Du vil også få mulighet til å oppleve andre deler av New Zealand, med vakker natur og unik laid-back kultur. Når sesongen er over vil du ha muligheten til å reise rundt på egenhånd, sammen med andre instruktører, eller med andre du har møtt under oppholdet i New Zealand. Det er også mulighet til å planlegge turer, fallskjermhopp og mye mer. Mulighetene er endeløse i verdens adventure hovedstad!

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 

 • 10 ukers skiinstruktørkurs kombinert med jobb som skiinstruktør i The Remarkables, New Zealand
 • Innkvartering i Queenstown i 10 uker (5. juni til 16. august 2020)
 • Snowminds Team Leader under hele sesongen
 • Sesongliftkort til alpinanleggene i The Remarkables, Coronet Peak og Mount Hutt
 • 12 dager nivå 1 NZSKI trening
 • 5 dager NZSIA nivå 1 skiinstruktørkurs, inkludert medlemskap, kursavgifter og manualer
 • Busskort til skibussen hele sesongen
 • Orientering ved skiskolen og forberedelser til livet som sertifisert instruktør
 • 3 ukers jobbgaranti i juli etter bestått nivå 1 eksamen
 • Snowminds jobbgaranti i Canada og Japan om ønskelig
 • Hjelp til å søke visum og alle andre praktiske formaliteter
 • Hjelp til forberedelser og tips til pakking, forsikring etc., før, under og etter sesongen

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport tur/retur Queenstown, New Zealand*
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og visumomkostninger
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt over

 

Som alltid tar vi hånd om alt det praktiske, og koordinerer med våre dyktige partnere i New Zealand. Vi garanterer at du alltid vil være omgitt av partnerne våre, og sikrer på denne måten at du opplever akkurat den tryggheten og sikkerheten som vi i Snowminds er så kjent for!

 

*Vi assisterer gjerne med booking av flybilletter, inkludert transfer til endelig destinasjon. Du er velkommen til å kontakte oss NÅR SOM HELST dersom du er interessert.

 

 

REISEPROGRAM

 

For fellesskapets skyld og for at du skal være i trygge hender, mener vi at det alltid er best å reise sammen. Derfor har vi utarbeidet følgende reiseprogram, som gir deg mulighet til å reise sammen med de andre instruktørene:

 

Reiseprogram*:

 • 5. juni, 2020: Seneste ankomst i Queenstown, New Zealand
 • 6. juni, 2020: Kursstart og første dag i snøen
 • 7.-17. juni, 2020: Skiforberedende trening til nivå 1 instruktøreksamen
 • 18.-22. juni, 2020: NZSIA nivå 1 skiinstruktøreksamen
 • 23.-28. juni, 2020: Introduksjon til skiskolen og jobbintervju
 • 29. juni – 18. juli, 2020: Arbeid ved skiskolen
 • 19. juli – 14. august, 2020: Mulig utløpsdato for kontrakt, skikjøring, mulighet for nivå 2
 • 15. august 2020: Siste dag med innkvartering. Mulighet for å forlenge oppholdet, reise hjem eller reise rundt i New Zealand

*Reiseprogrammet er veiledende, og endringer kan forekomme

 

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid for å sikre at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av skiinstruktører. Vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver ikke være en ekspert på ski, og uansett nivå har vi et kurs som er skreddersydd for deg. Vi vil sørge for at du får all trening som trengs frem mot eksamen slik at du er klar for å leve ut vinterdrømmen som instruktør i New Zealand. Det viktigste er at du er positiv, åpen, eventyrlysten og klar for å arbeide hardt for å få minner for livet som en del av Snowminds-teamet.

Vi forventer at du:

 • Besitter gode ferdigheter på ski og er villig til å lære mer og utvikle deg
 • Er utadvendt og positivt innstilt
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god til å omgås med både barn, ungdom og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 18 år og kvalifisert til et Working Holiday Visa 

 

Etter at du har sendt oss søknaden din vil du motta en invitasjon til et Skype-intervju. Her vil vi evaluere ditt kandidatur, samtidig som du får mulighet til å få mer informasjon om kursene og opplevelsen som skiinstruktør i New Zealand.

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Derfor opererer vi med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, med søknadsrunder som lukker hver måned. Dette betyr at jo før du søker, desto større er sjansen for at du blir utvalgt til å bli en del av teamet og få plass på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet nederst på siden, hvor du også ser pris og dato, eller fylle ut søknadsskjemaet over.

 

Pris

Course Icon Nivå 1 skiinstruktørkurs i New Zealand

Course Icon Nivå 1 program: 72.995 NOK

Course Icon

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon 5. juni - 16. august 2020

Course Icon Depositum: 1500 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ