OFFPISTE KURS I CANADA

Få ditt livs opplevelse i den canadiske puddersnøen

DRØMMEN I CANADAS VILLMARK

 

Kjenner du det krible i skiene når det er snakk om kjøring i ferskt pudder? Og kunne du tenke deg å bli ekspert på skredsikkerhet, offpiste skikjøring, toppturer og kunne planlegge den perfekte ruten i ulike snøforhold?

Hvis svaret på alt dette er ja, så er Snowminds Off-Piste Program i Canada skreddersydd for deg! Både skiløpere og snowboardere er velkommen når vi suser ned fjellsiden i den canadiske puddersnøen!

 

TRENINGEN 

 

Fra januar til mars vil du få 20 dagers offpiste-trening av toppkvalitet, som garantert vil gi deg kunnskap, innsikt og ikke minst en opplevelse utenom det vanlige. Våre trenere, Bodie Shandro og Ron Betts, er begge utdannet fjellguider og er noen absolutte legender. I tillegg til å gjøre deg dyktigere på ski, vil de også trene deg opp til å kunne bestå CAA’s internasjonalt anerkjente Avalanche Operation Level 1 kurs i slutten av sesongen, dersom du ønsker å delta på dette. CAA level 1 er et godt første steg mot en karriere som off-piste skiguide i f.eks. Canada, Japan og andre steder i verden.

Selve treningen starter i begynnelsen av januar, hvor du vil få ca. 2 dagers ukentlig trening i skredsikkerhet, offpiste teknikker, førstehjelp, snøprofil, toppturer, bruk av sikkerhetsutstyr, redningsaksjoner og mye, mye mer. Våre dyktige canadiske trenere vil guide deg og fungere som din mentor, og grantert gi deg noen fantastiske opplevelser du sent vil glemme.

For å få mest mulig ut av sesongen vil vi sikre deg en jobb som ski- eller snowboardinstruktør i Sun Peaks, slik at du kan bli en del av fellesskapet ved skiskolen, tjene penger som instruktør og trene ved siden av. Hvis du ikke er utdannet instruktør, vil du starte med vårt 3 ukers skiinstruktørkurs i Canada i november og desember. Etter dette vil du flytte inn i skiskolens staff housing, hvor du blant annet får uniform og heiskort m.m.

 

MØT EN TRENER 

 

Bodie Shandro, en av våre dyktige trenere, er en dypt lidenskapelig skiguide. Han har flere års erfaring som heli-skiguide, og lever for å levere den best tenkelige treningen til våre Snowminders.

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Vi tar oss av alt det praktiske, slik at du ikke trenger å gjøre noe annet enn å pakke kofferten og godt humør. 

 

Hele reisen vil koordineres av oss, slik at du fullt ut kan fokusere på forberedelsene og utdannelsen din. Under ser du en oversikt over hva som er inkludert i pakken. 

 

 • 3 dagers Avalanche Safety Training (AST) Level 1 sertifisering inkl. Companion Rescue Course
 • 2 dagers Red Cross Basic First Aid & CPR sertifisering
 • 15 dagers off-piste- og skredsikkerhetstrening
 • Mulighet til å delta på CAA level 1 etter eget ønske (ikke inkludert i prisen)
 • Innkvartering i staff accommodation under treningsperioden*
 • Heiskort for sesongen i Sun Peaks samt heiskort under level 1 kurset*
 • Ansettelse ved en canadisk skiskole, samt hjelp til arrangering av bolig, heiskort og uniform ved ankomst hos skiskolen*
 • Hjelp til å søke visum og alle andre praktiske formaliteter

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Måltider under treningsperioden og level 1 utdannelsen
 • *Eventuelle utgifter til bolig, heiskort og uniform under sesongen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Utstyr til sesongen og kurset, som skredsikkerhetsutstyr, ski m.m.
 • Lommepenger og annet som ikke er nevnt over

 

*Vær oppmerksom på at dette er et program som kan legges til som oppgradering til en opplevelse som skiinstruktør i Canada. Les mere om vårt 3 ukers skiinstruktørkurs i Canada eller programmet for deg som allerede er uddannet.

 

HVEM KAN SØKE?

 

I Snowminds strekker vi oss etter å kunne tilby alle med riktig innstilling og et brennende ønske om å bli en del av vårt fellesskap av ski- og snowboardinstruktører en plass på teamet.

 

Helt grunnleggende, forventer vi at du:

 

 • Besitter gode ski- eller snowboardferdigheter (at du kan stå trygt)
 • Snakker engelsk på samtalenivå
 • Er utadvendt, positiv, motivert og ansvarsbevisst
 • Liker å arbeide med både barn, ungdom og voksne
 • For snowboardere: du må ta med splitboard
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Er minst 18 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

Vi opplever stor interesse for dette kurset, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, som betyr at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med. Klikk her for å søke.

 

Pris

Course Icon Offpiste kurs i Canada

Course Icon Fra 26.995 NOK

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Januar - Mars

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ