Australia

Få et fantastisk friår på ski down under

 

DESTINASJONEN

 

Reis til Australia og få en skiopplevelse helt utenom det vanlige. Når du drar avsted til Australia som skiinstruktør, blir det tropiske paradiset raskt forvandlet til et snøparadis. De spektakulære strendene, vidstrakte ødemarkene, og ville kenguruene blir mindre viktige når man først opplever hvordan det er å stå på ski i Australia. Oppholdet ditt som skiinstruktør i et av Australias beste skiområder kan enkelt kombineres med andre opplevelser for livet, som for eksempel et besøk til Sydney, lære å surfe og mye annet.

 

Map of destinations in Australia

NATUREN

Når du begir deg ut på eventyr down-under kan du finne skiområder på tvers av tre av Australias stater. Mange av områdene i Australia har fantastiske fjellforhold, og blant annet de berømte områdene Perisher og Thredbo er så bergtagende at de kan ta pusten fra selv den mest rutinerte skiløper. Som fødeland for adskillige verdensmestere og vinnere av olympiske gullmedaljer, som Torah Bright, Nate Johnstone og Lydia Lassila, byr Australia på pister som kan utfordre selv den mest erfarne alpinist. Med fjell på over 2000 meter følger naturligvis også en helt unik skikultur. Ingen andre steder er det mulig å nyte en dampende varm terte i snøen, eller å racecarve gjennom landets unike og majestetiske eukalyptustrær. Når du tar vår anerkjente instruktørutdannelse i Østerike med i regnestykket, er det en enkel sak å komme til Australia og få en uforglemmelig sesong som skiinstruktør.

 

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Australierne er uten tvil et av de mest tilbakelente og vennlige folkeslagene i verden – tilsynelatende har de ikke en eneste bekymring i livet, noe som er lett å forstå når det eneste valget de skal ta om morgenen er om de skal stå på ski eller surfe. Som kontrast til Australias hektiske storbyer, finner du skiområder med vakre fjellandsbyer med moderne heissystemer, profesjonelle snøkanoner og sublim piste-preparering. Det er ikke overraskende at et folkeslag bestående av surfere har innrettet pister i verdensklasse og “bølger” i fjellene!

 

Enda en bonus med å stå på ski på den sørlige halvkule er den reverserte vintersesongen. Som et sterkt alternativ til å bli skilærer i Argentina eller New Zealand, vil en sesong i Australia la deg leve ut drømmen om en endeløs skisesong! Bli over sommeren og høst fordelene ved å bo kun et par timer unna fantastiske strender, vilt dyreliv, livlig kyst- og surfekultur og et sant paradis! Så hvis du er typen som gjerne vil ha en grunn til å ta med både badetøy og skiklær med i bagasjen, er Australia det rette stedet for deg.

 

"Etter to sesonger i Østerrike og Afrika, så jeg Australia som neste store utfordringen. Og det skuffet ikke. Aussies vet virkelig hvordan man skal ha det gøy — kanskje litt for gøy. Men det er et luksusproblem, eller hva?"

- Renée, Snowminds Instructor

SØKNADENE ER ÅPNE FOR SESONGEN 2024/25!

OPPLEV DITT LIVS VINTER - BESTILL FØR 31. DESEMBER TIL ÅRETS PRIS!

SØK I DAG