Australia

Bli skiinstruktør Down Under

DESTINASJONEN

 

Som skiinstruktør i landet Down Under vil du oppleve landet på en helt annen måte en den typiske backpackeren. Paradisstrender og korallrev byttes ut med snødekte fjelltopper, og etter ditt første møte med Australias vinterparadis, vil kenguruer og snorkling blekne i forhold. Opplev den unike kombinasjonen surfing og ski, og nyt det gode liv på den andre siden av jorden.

 

 

Map of destinations in Australia

FJELLENE

 

I landet som nesten utgjør et kontinent i seg selv, vil du finne skiområder i tre ulike stater. De mest kjente er Perisher og Thredbo, som garantert vil ta pusten fra selv den mest bereiste skientusiast. Australias skiterreng rommer bakker som kan utfordre alle og enhver, med fjell på over 2000 meters høyde. Med ditt instruktørkurs i Østerrike i ryggen, vil du ha de beste forutsetninger for å få det beste ut av din sesong i Australias vintereventyr.

 

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Det kan med rette sies at australiere er blant verdens mest avslappede og imøtekommende folkeslag. Det kan nesten virke som de ikke har en eneste bekymring når de står opp om morgenen, annet enn valget mellom surfing og ski. Australias skiområder står i kontrast til de større byene, og byr på koselig atmosfære og moderne skianlegg, med heiser og snøkanoner i verdensklasse.

 

En annen fordel med en sesong som instruktør på andre siden av jorden er at årstidene er omvendt av hjemme. I likhet med en sesong i Argentina eller New Zealand, vil du kunne leve ut drømmen om en endeløs skisesong. Og om den australske kulturen har vunnet ditt hjerte og overbevist deg om å bli litt lenger, kan du nyte sommeren og alt hva den har å by på. Enten du foretrekker surfing i verdensklasse, kritthvite strender eller bergtagende natur, er det vanskelig å ikke finne noe som passer deg i dette imøtekommende landet.

 

"Etter to sesonger i Østerrike og Afrika, så jeg Australia som neste store utfordring. Og det skuffet ikke. Aussies vet virkelig hvordan man skal ha det gøy — kanskje litt for gøy. Men det er et luksusproblem, eller hva?"

- Renée, Snowminds Instructor

Neste Eventyr?

Bli Instruktør i Canada. Søknadsfrist 26. juli

Les Mer