Bli snowboard og skiinstruktør i Japan

Opplev en sesong med dyp puddersnø og en unik kultur

DESTINASJONEN

 

La oss stå på ski i Japan! Japan forbindes ofte med sushi, videospill og høyteknologisk elektronikk, sprø spillprogrammer som “Ninja Warrior” og eldgamle templer. Og ja, alt dette er sant. Men de siste årene har Japan også blitt den dårligst bevarte hemmeligheten i skiverden av en helt annen grunn … Den dypeste og ferskeste puddersnøen noe sted. Disse uslåelige forholdene bidrar til å forklare det velfortjente kallenavnet: JaPOW!

 

Gjennom ulike kursmuligheter tilbyr Snowminds muligheten til å raskt kunne bli sertifisert ski- eller snowboardinstruktør i Japan, med vår unike jobbgaranti ved våre internasjonalt anerkjente skiskolepartnere som Niseko, Rusutsu og Kiroro. Uansett hvor du ender med å tilbringe den kommende sesongen, lover vi å sørge for at du får en eventyrlig opplevelse med Snowminds i Japan.

 

Kunne du tenke deg å ta skikarrieren til nye høyder i Japan?  Vi i Snowminds er stolte av å endelig kunne presentere vårt splitter nye 2 ukers Level 2 instruktørkurs, som gir deg muligheten til å gå all-in, utvikle ferdighetene dine og bli Level 2 instruktør allerede i din første sesong som instruktør! Kurset er spesialdesignet for å tilpasse seg din hverdag ved skiskolen, slik at du kan få maksimal ytelse ut av din sesong.

 

Map of destinations in Japan

FJELLENE

 

Det er en lang rekke skidestinasjoner i Japan, faktisk enda flere enn i Østerrike, og hver og en av dem har noe unikt å tilby. Den mest kjente og største av dem er Niseko, hjem til flere resorts, og tiltrekker et internasjonalt klientell. Når det er sagt, kan man aldri bomme helt i jakten på pudder i Japan. Geografien til øya, klimaet og de ideelle værforholdene gjør at man kan være sikker på å finne fersk, dyp snø i alle Japans +500 skiområder!

 

Utenfor Japans nordlige kyst ligger øya Hokkaido, hjem til et magisk snørike som er høyt ettertraktet blant verdens skielskere. Og ikke uten grunn – her finner du nemlig en gjennomsnittlig årlig snødybde på 16 meter, samt en lufttemperatur som skaper ideelle forhold for snø og muligheter for diverse vinteraktiviteter til fjells. Destinasjonen er allerede kjent for sin unike puddersnø, så uimotståelig at enhver ski- og snowboardentusiast simpelthen ikke kan gå glipp av den.

 

 

"Du hører folk reise og si at det ikke finnes noe sted som er maken. Saken med Hokkaido er at det faktisk er sant."

- Julie, Snowminds Instruktør

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Som skiinstruktør eller snowboardinstruktør i Japan har du muligheten til å fordype deg i en rik og sofistikert kultur. På fjellet, for eksempel, er det lite sannsynlig at du kan finne mer sunn og omhyggelig tilberedt mat noe annet sted. Her snakker vi om fersk sushi, teriyaki-boller og håndmassert kobe-biff. Selv noe så enkelt som en Ramén-suppe vil varme opp hjertet ditt helt riktig, slik at du er klar for en hel dag med å shredde snø.

Til slutt, i løpet av skisesongen din i Japan, vil vi utsette deg for en rekke unike kulturelle opplevelser. Under eller etter sesongen bør du fly til fastlandet for å besøke og utforske Tokyo, en av verdens mest moderne og forseggjorte byer. I ditt daglige liv som instruktør har du regelmessig muligheten til å besøke Onsen varme kilder eller sjekke ut en karaokebar etter en hel dag i bakken. Du kan virkelig ikke gå galt her. Og vi er veldig glade for å tilby deg en helhetlig kulturell opplevelse på toppen av profesjonell ski- og snowboardinstruktøropplæring. Av erfaring forventer vi at du blir “wow’ed” av tiden din i Japan – det er utenom det vanlige og av høy kvalitet i nesten alle henseender.

Destinasjoner og partnerskiskoler i Japan

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg