Bli ski- eller snowboardlærer i Japan

Opplev verdens puddermekka

DESTINASJONEN

 

Japan er et land som vanligvis assosieres med sushi, eldgammel og rik kultur, gameshows og avansert teknologi. Selv om dette også er riktig, er Japan i ferd med å bli oppdaget og anerkjent for noe helt annet; nettopp som en av verdens beste og mest eksotiske skidestinasjoner. Med sin unike puddersnø, er dette virkelig på tide! 

 

Gjennom ulike kursmuligheter tilbyr Snowminds muligheten til å raskt kunne bli sertifisert ski- eller snowboardinstruktør i Japan, med vår unike jobbgaranti ved våre internasjonalt anerkjente skiskolepartnere som Niseko, Rusutsu og Kiroro. Uansett hvor du ender med å tilbringe den kommende sesongen, lover vi å sørge for at du får en eventyrlig opplevelse med Snowminds i Japan.

 

Kunne du tenke deg å ta skikarrieren til nye høyder i Japan?  Vi i Snowminds er stolte av å endelig kunne presentere vårt splitter nye 2 ukers Level 2 instruktørkurs, som gir deg muligheten til å gå all-in, utvikle ferdighetene dine og bli Level 2 instruktør allerede i din første sesong som instruktør! Kurset er spesialdesignet for å tilpasse seg din hverdag ved skiskolen, slik at du kan få maksimal ytelse ut av din sesong.

 

Map of destinations in Japan

FJELLENE

 

Det er en lang rekke skidestinasjoner i Japan, faktisk enda flere enn i Østerrike, og hver og en av dem har noe unikt å tilby. Den mest kjente og største av dem er Niseko, hjem til flere resorts, og tiltrekker et internasjonalt klientell. Når det er sagt, kan man aldri bomme helt i jakten på pudder i Japan. Geografien til øya, klimaet og de ideelle værforholdene gjør at man kan være sikker på å finne fersk, dyp snø i alle Japans +500 skiområder!

 

Utenfor Japans nordlige kyst ligger øya Hokkaido, hjem til et magisk snørike som er høyt ettertraktet blant verdens skielskere. Og ikke uten grunn – her finner du nemlig en gjennomsnittlig årlig snødybde på 16 meter, samt en lufttemperatur som skaper ideelle forhold for snø og muligheter for diverse vinteraktiviteter til fjells. Destinasjonen er allerede kjent for sin unike puddersnø, så uimotståelig at enhver ski- og snowboardentusiast simpelthen ikke kan gå glipp av den.

 

 

"Du hører folk reise og si at det ikke finnes noe sted som er maken. Saken med Hokkaido er at det faktisk er sant."

- Julie, Snowminds Instruktør

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Som skiinstruktør i Japan får du i tillegg til hverdagen i skibakken muligheten til å dykke inn i en av verdens rikeste og mest spennende kulturer. I løpet av sesongen din i Japan vil du få muligheten til å reise inn til Japans fastland og oppleve en av verdens mest pulserende byer, Tokyo. Her finner du alt fra varme kilder og sushi i verdensklasse, til de mange karaokebarene som landet er så kjent for. Fjellene byr også på en rik kulinarisk tradisjon, med sunn og næringsrik kost som ramén eller miso suppe, som varmer og gir deg energi til en lang dag i det ferske pudderet. Alt i alt har Japan uendelige muligheter, og en sesong som skiinstruktør på nettopp denne destinasjonen er noe du ikke kommer til å angre på.

 

Destinasjoner og partnerskiskoler i Japan

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ