Bli skiinstruktør i Evergreen, Hakuba

Destinasjonen

Hakuba ligger midt i Japans “Alper”, der fjellandskapet i seg selv er unikt og spektakulært. Her finner du en kombinasjon av førsteklasses skifasiliteter og heiser, bare en tre timers kjøretur fra hovedstaden Tokyo. Hakuba var også midtpunktet for vinter-OL for noen år siden, da disiplinene i utfor og skihopping ble avholdt i området. Alt i alt bør dette området være på enhver skientusiast og snøbrettkjørers ønskeliste – det må rett og slett oppleves! Så bli skilærer hos Evergreen – Hakuba og få opplevelsen av livet!

Skiskolen

Vår skiskolepartner i Hakuba er “Evergreen Ski School”. Skiskolen har eksistert i nesten 20 år og består av rundt 130 instruktører. Evergreen har hatt et internasjonalt rykte siden 2014, og du vil derfor være en del av et sterkt og hjelpsomt internasjonalt team som sørger for at du får mest mulig ut av sesongen din!

Instruktørlivet

Å stå på ski i Japan er virkelig noe spesielt. Når du kommer til Hakuba, vil du oppdage at området dekker alle ferdighetsnivåer. Hakuba er kulissene for ikke mindre enn 10 ulike skianlegg, hvor det er noe for enhver smak! Området har alt fra lange bakker, bratte bakker, kulebakker og selvfølgelig rikelig med fersk puddersnø.

Enten du er interessert i dyp pudderskiing, lokale varme kilder, karaokebarer eller noe helt annet, har Hakuba landsby litt av alt. Landsbyen har et bredt utvalg av japanske og vestlige restauranter og barer som passer for nesten alle. Hakuba har, etter japanske standarder, noen av de beste utestedene for après-ski-underholdning.

Fakta

  • 10 skianlegg
  • Årlig snøfall på 11 meter
  • 1831 meter høy
  • 135 heiser
  • Over 200 ruter på fjellet
  • 133 km med løyper, inkludert noen av de lengste nedkjøringene i Japan

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg