Bli skiinstruktør i Teine

Destinasjonen

Å stå på ski i Japan er spesielt, og Teine er utvilsomt det beste stedet hvis du leter etter en god blanding av byliv og skikjøring. Sapporo sentrum ligger bare 15 km fra fjellet, og byen har en befolkning på 2 millioner mennesker. Teine består av to fjell, den ene er høylandet som utgjør toppen av fjellet, den andre er Olympia-sonen som finnes nederst på fjellet. Det er et skianlegg som tar full nytte av naturen. Og du vil kunne se utover den vakre “Japanhavet” mens du står på ski! Kom i gang og bli skilærer i Teine for sesongen av livet!

Skiskolen

Når du ankommer Teine, vil du oppdage at området dekker alle ferdighetsnivåer. Her er 30% av området for nybegynnere, 40% for erfarne og 30% for eksperter. Skiskolen har sin egen skibakke, som du vil nyte når du underviser. Selv om fjellet er et steinkast fra Sapporo, vil du fremdeles oppleve en lokal japansk skiskole, noe som er grunnen til at du i Teine får litt av begge deler – storbyopplevelsen kombinert med ekte japansk kultur.

Instruktørlivet

Enten du er interessert i dyp pudderskiing, lokale varme kilder, karaokebarer eller noe annet, tilbyr Teine en flott kulturell opplevelse bare 30 minutters kjøretur fra Sapporo. Byens mange alternativer og beliggenhet gjør det mulig å ta en dagsutflukt til en av Japans mest kjente byer, Sapporo, eller dra på tur til en av de mange andre omkringliggende skistedene. Hvert år arrangerer Sapporo en isfestival, som folk fra hele verden strømmer til for å oppleve. Isfestivalen viser frem det høyeste nivået av iskunstverk som du ikke vil finne noe annet sted i verden.

Fakta

  • 1023 meter høy
  • 13 heiser
  • 30 minutter direkte til Sapporo
  • Varmekilder
  • Japansk storby rett utenfor døren
  • Isfestival
  • Omtrent 10 meter årlig snøfall

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg