Bli skiinstruktør i Teine

Pudder til halsen og kort vei til Sapporo

Destinasjonen

 

Teine har uten tvil den beste beliggenheten om man er glad i storbylivet. Sapporo ligger kun 15 km fra fjellet, og har en befolkning på 2 millioner. Teine består av to fjellområder, det ene et høylandsområde med toppen av fjellet, og det andre er Olympia-sonen, som befinner seg på bunnen av fjellet. Det er et skisportsted som virkelig tar naturen i bruk. Kom og nyt SAPPORO TEINE 😉 

 

 

 

Skiskolen


Når du ankommer Teine, vil du oppleve at området dekker alle nivåer. 30% av området er for nybegynnere, 40% for øvede og 30% går til høyeste vanskeligshetsgrad. Skiskolen har sin egen ski-park, som du vil ha stor glede av når du skal undervise. Til tross for at fjellet ligger så tett på Sapporo, vil du likevel oppleve en autentisk og lokal skiskole, slik at du får en full japansk opplevelse. 

 

Instruktørlivet

 

Uansett om du foretrekker dyp puddersnø, lokale varme kilder, karaokebarer eller noe helt annet, tilbyr Teine en stor kulturell opplevelse, kun 30 minutter fra storbyen Sapporo. Byens mange muligheter og plassering gjør det mulig å dra på dagstur til en av verdens mest berømte byer, Sapporo, eller reise rundt til de mange andre omkringliggende skiområdene. Det er kun fantasien som setter grenser! Sapporo avholder hvert år en ice-festival, hvor folk fra hele verden strømmer til. Ice-festivalen viser høyeste nivå av iskreasjoner som du ikke finner noen andre steder i verden.

 

 

 

Fakts

 

  • 1023 meter høyt
  • 10 skiheiser
  • 30 min direkte til Sapporo
  • Varme kilder
  • Stor japansk by

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg