BLI SKIINSTRUKTØR I TOMAMU

Pudder, vulkaner, kveldskjøring og sushi

DESTINASJONEN

 

Tomamu har den ideelle beliggenheten for de som ikke kan få for mye snø. Hokkaido-øya er kjent for sitt enorme snøfall, og Tomamu får i gjennomsnitt 14 meter snø årlig. Det gir deg mange muligheter til å smake på det japanske pulveret i løpet av sesongen. I tillegg til fenomenal skikjøring byr anlegget på et vell av kulturelle og kulinariske opplevelser. Som noe unikt for dette området bygger de en “Ice Village” hver vinter – en liten landsby full av aktiviteter og et must-see!

SKISKOLEN

Tomamu skiområdet har bakker for alle nivåer. Her er 48 % av arealet for nybegynnere, 38 % for erfarne og 14 % for eksperter og selvfølgelig fantastiske treski- og off-pist-muligheter. Det gir deg ikke bare gode forutsetninger for å undervise, men også når du holder deg fri og vil utforske området. Du kan se frem til å bli en del av et internasjonalt skiskolemiljø. I skiskolen er det stor mulighet for undervisning både for barn og voksne, og mulighet til å undervise på ulike nivåer. Skiskolen på Club Med Tomamu er travel, derfor er det ikke noe problem å få nok timer, du kan se frem til å jobbe 6 dager i uken = god lønn.

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Å jobbe på Club Med Tomamu er en unik opplevelse ved at du vil være en del av GO-teamet, som innebærer mye interaksjon med gjesten og kan ta kundeforholdet til et nytt nivå. Du vil mest sannsynlig være en del av et av kveldsshowene. Så hvis du har et skjult talent for å opptre på en scene, er Tomamu det perfekte reisemålet for deg.

I tillegg til de sosiale opplevelsene, er maten på Tomamu blant de beste av alle alpinanlegg, med en restaurant med 4-5 stjerners standarder er du garantert inne for en godbit, som en bonus er alle måltider inkludert i oppholdet. På frikveldene kan du oppleve naboferiestedet Hosino hvor de tilbyr et bredt spekter av ulike matopplevelser samt den lokale ramen-restauranten i byen Tomamu. Hvis du trenger en pause fra snøen eller byen, kan du ta en spasertur i Mina Mina Beach, Japans største innendørsstrand.

 

Facts

 

  • 1239 meter høy
  • Ice Village
  • 6 skiheiser
  • Mina Mina Beach – Den største innendørsstranden med et 30*80 M bølgebasseng
  • I snitt 14 meter snøfall
  • Gode ​​matopplevelser
  • Kveldskjøring
  • Club Med Experience

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG