New Zealand

Stå på ski i verdens vakreste natur

DESTINASJONEN

 

New Zealand har i det stille vokst frem som en av verdens fremste destinasjoner for eventyrlystne reisende i alle aldre. Med et bredt spekter av utendørsaktiviteter i makeløs natur, er det vanskelig å finne et lignende mangfold andre steder på kloden. I tillegg kan New Zealand også skryte på seg å være blant de beste skidestinasjonene på den sørlige halvkule, med skiområder på over 2000 meters høyde.

 

Snowminds er stolte av å endelig kunne presentere den unike muligheten til å bli skiinstruktør i New Zealand og jobbe som instruktør i en hel vintersesong gjennom et tett partnerskap med Cardrona Ski Resort!

 

Map of destinations in New Zealand

KULTUREN

 

I tillegg til makeløs natur, har New Zealand stolte tradisjoner og en rik kulturarv. En stor del av landets befolkning, som går under navnet Kiwi, stammer fra øyens historiske forfedre Maoriene. I tillegg er har landet rykte på seg for å være verdens beste rugbynasjon. Sporten blir tatt veldig seriøst, og stjernene tilbes som guder. Vært obs på å ikke heie på bortelaget når det spilles kamp!

 

Når det gjelder skikulturen, har denne også sterke røtter i landet. Med en av de lengste vintersesongene på den sørlige halvkule og snøforhold av toppkvalitet er ikke dette så rart. I den sørlige delen av landet finner du de såkalte sørlige alpene, med en sesong som strekker seg fra begynnelsen av juni til slutten av oktober. Dette betyr med andre ord at du kan forvente snø av toppkvalitet, som tiltrekker seg både lokale og internasjonale skiturister, spesielt fra Australia.

 

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Etter grundig opplæring under østerrikske eksperter, settes kursen mot den andre siden av kloden for å ta fatt på din sesong som instruktør i Ringenes Herre-filmenes hjemland. På New Zealands sydligste øy venter alper med pittoreske landsbyer og skimetropoler som Queenstown, med en lokalbefolkning som brenner for skisport.

 

Grunnet årstider som er det omvendte av hjemme, tar skisesongen i New Zealand fatt når det nærmer seg sommer i Norge. Dette gir deg den unike muligheten til å stå på ski når du ellers ikke trodde du kunne, en mulighet få andre destinasjoner kan gi deg. Med andre ord, drømmen om en endeløs skisesong kan bli til virkelighet.

 

SKISKOLEPARTNERE

Neste Eventyr?

Bli Instruktør i Canada. Søknadsfrist 26. juli

Les Mer