New Zealand

Stå på ski blant verdens vakreste omgivelser

DESTINASJONEN

 

New Zealand er herlig. Den uberørte naturen ivaretakes godt og selv den minste forsøpling straffes med en bot på hele $100. New Zealand har over tid blitt et av de heteste reisemålene for et bredt spenn av reisere. De tilbyr noen av de beste skimulighetene på den sørlige halvkule, spesielt på den sørlige Øya hvor det ligger en fjellkjede som omtales som “The Southern Alps”. De mange utendørsaktivitetene, fra fjellklatring og grotting til heli-skiing og strikkhopp, tilrettelegges av en natur uten like. Det er nesten ikke til å tro. 

For første gang tilbyr nå Snowminds muligheten til å bli ski instruktør eller snowboardinstruktør og jobbe under hele skisesongen på New Zealand gjennom et spesielt samarbeid med The Remarkables Resort. Dersom du allerede har erfaring som instruktør kan du ta en titt på jobbtilbudene våre for erfarne skiinstruktører på New Zealand.  

Map of destinations in New Zealand

KULTUREN

 

New Zealand er også kjent for å være hjemmet til et av verdens beste rugbylag, New Zealand All Blacks. Rugby blir tatt veldig seriøst og rugbystjernene anses nærmest som guder. 

Alpint ble først introdusert til New Zealand på 1860-tallet. Et geni av en norsk gullgraver pleide å stå på ski for å finne frem til de beste gruvene. Nå er det blitt en etablert idrett på New Zealand og de tilbyr et spektakulært terreng for en stor variasjon av snøaktiviteter, inkludert alpint, fjellklatring, snowboarding og heli-skiing. 

De har en sterk skikultur og en av de beste og lengste skisesongene på den sørlige halvkule. Skisentrene på den sørlige øya ligger høyt oppe i “The Southern Alps”, og opplever snøvær fra tidlig juni og ut oktober. Du kan forvente skikkelig god snøkvalitet, kjent for å tiltrekke seg både lokale og internasjonale gjester, spesielt fra Australia. 

Livet som instruktør

 

Etter opplæring med eksperter fra New Zealand kan du se frem til en sesong i et land som lenge har vært kjent for å ha de beste skimulighetene på den sørlige halvkule. På den sørlige øya ligger “the Southern Alps” som huser tre skiområder, alpintopper og skiskoler i verdensklasse. For ikke minst å nevne at skikulturen på New Zealand er enorm – ikke bare finnes det søte og postkortverdige alpintbyer, men også store metropoler som Queenstown som er like oppslukt i skikulturen. 

 Fordi sesongene er snudd opp ned finner skisongen på New Zealand sted på den nordlige sommeren. Muligheten til å stå på ski i sommermånedene finner man bare noen få steder, som i Sørafrika, Australia og Argentina. Sesongen varer fra juni til oktober, så da kan du pakke ned skiiene dine etter sesongen og fly rett til en skibakke i nord. 

SKISKOLEPARTNERE

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg