New Zealand

Stå på ski blant Maoriene i verdens vakreste omgivelser

DESTINASJONEN

 

Autentiske og storslagne New Zealand har i det stille vokst frem som en av verdens fremste destinasjoner for eventyrlystne reisende – repertoaret av utendørsaktiviteter og ekstremsport er forankret i bergtagende naturomgivelser uten sammenligning! 


Du kan se frem til en fantastisk sesong i dette sagnomsuste landet, som byr på de beste forholdene for skikjøring og mest sublime snøforholdene på den sørlige halvkule. Snøkulturen i New Zealand er massiv – ikke bare er her små, koselige og billedskjønne fjellandsbyer, men du finner også hele metropoler besatt av ski (for eksempel Queenstown). Noen kaller New Zealand for Australias lillebror, bare med større fjell. De fleste av New Zealands skiområder ligger nemlig på over 2000 meters høyde. 

 

New Zealand er kjent for å ha uhyre lange skisesonger, og ettersom landet ligger på den sørlige halvkule, betyr dette at du får stå på ski hele sommeren. Den slags skiløp finner du kun få andre steder på kloden, blant annet i  Sør-Afrika, Australia og Argentina. Om du har fulgt med i timen, burde du da ha fått med deg at man med dette kan leve ut drømmen om en endeløs vintersesong! Med en sesong som strekker seg fra juni til slutten av september, er det mulig å pakke ned skiene én eneste gang om året; den dagen man flyr nordover igjen!

 

Map of destinations in New Zealand

KULTUREN

 

I tillegg til makeløs natur, har New Zealand stolte tradisjoner og en rik kulturarv. En stor del av landets befolkning, best kjent som Kiwier, stammer fra øyas historiske forfedre; Maoriene. De innfødte Maoriene har en sterk tilknytning til landet, og er lett gjenkjennelige med sine utsøkte og mystiske stammetatoveringer. Med rykte på seg for å være verdens beste rugbyspillere, blir rugbystjernene fra New Zealands All Blacks hyllet som guder. Rugby blir tatt utrolig seriøst, og du bør unngå å heie på bortelaget når det spilles kamp! 

 

INSTRUKTØRLIVET 

Som Ringenes Herre-filmenes hjemland er New Zealands ville og barske landskap en lekegrind for off-piste entusiaster! Det er lett å forstå hvorfor skiløpere og snowboardere verden over flokker til New Zealand i jakten på det ultimate eventyret. Overfloden av aktiviteter – blant annet verdens høyeste strikkhopp, jetboating, paragliding, fallskjermhopp og naturlige varme kilder bare for å nevne noe – blandet med livlig afterski, pister og fasiliteter i verdensklasse, samt en unik kultur, er oppskriften på det perfekte eventyr. Det eneste du skal bekymre deg for er å ikke støte på sauer i bakken! – og det gir vel også bare hverdagen som skiinstruktør en ekstra morsom vri. Så bli med Snowminds til Oseania og få en helt unik opplevelse!

 

 

SKISKOLEPARTNERE

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ