Bli Instruktør i The Remarkables

Et steinkast fra Queenstown

DESTINASJONEN

 

The Remarkables er virkelig en destinasjon som lever opp til navnet sitt. Fjellkjeden beliggende i området rundt Queenstown er blant de mest fotograferte i verden, og det er lett å skjønne hvorfor. (…) Skiområdet har 357 vertikale meter fra toppen på 1943 meter ned til 1586 meter. Området har fire stolheiser, og tre carpets. Den lynraske ekspressheisen for seks personer tar deg opp til fantastisk utsikt og minst like godt terreng på veien ned. Området består av tre bowls, hvor den største av dem er kjent for å være badet i sol og skjermet for vinden. Dette er noe av årsaken til at skiområdet holdet stengt færre dager sammenlignet med resten av New Zealand. Supplerende snøkanoner i i tillegg til ellers gode forhold fra naturens side er med på å garantere fine forhold i store deler av sesongen. Området er veldig familievennlig, og terrenget ideelt for nybegynnere. Dersom du har en fridag eller ekstra gode gjester kan du likevel begi deg ut på sorte løyper og offpiste, samt snowparks i verdensklasse.

 

 

SKISKOLEN

 

Skiskolen i The Remarkables er drevet i samarbeid med det New Zealandske skiinstruktørforbundet, NZSIA, og sørger for at du blir opplært av de beste instruktøre. Disse vil uten tvil gjøre deg mer enn klar nok til din nivå 1 instruktørutdannelse!

Utover å stå på ski eller snowboard vil det også bli lagt opp til et introduksjonsforløp til skiskolen, der du får innføring i hva det å jobbe som instruktør innebærer. Dette innebærer selvfølgelig også sosialt fellesskap med internasjonale kollegaer.

 

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Etter en tur med den daglige shuttlebussen som kjører flere ganger om dagen, er man i Queenstown; rett ved Lake Wakatipu og med majestetisk utsikt utover fjellene! Dette er en by med 15.000 innbyggere, og i tillegg til et bredt utvalg av barer og restauranter, er Queenstown også kjent for å være en by som yrer av aktivitet. Her kan man blant annet prøve seg på golf, dykking, paragliding, strikkhopp, freesbee-golf, cricket og selvfølgelig også nasjonalsporten rugby! Kort sagt, kommer man virkelig ikke til å kjede seg i Queenstown!

 

Fakta

 

  • En lang “vintersesong” fra 10. juni til 1. oktober
  • Skimuligheter fra 1622 til 1943 meters høyde
  • Over 220 hektar markert skiområde
  • Hele skiområdet dekker over 540 hektar
  • En god fordeling av løyper i ulik vanskelighetsgrad:  30% nybegynner, 40% øvet og 30% ekspert
  • Skiheisene holder åpent fra kl. 9-16 alle dager
  • I tillegg til løypene har The Remarkables også en snow tubing park, freestyle park og en half pipe hvor de profesjonelle trener
  • Gjennomsnittlig årlig snødybde: 3,67 meter – supplert av effektive og moderne snøkanoner

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg