BLI SKIINSTRUKTØR I OBERTAUERN

Eksepsjonelt skiløp for alle

DESTINASJONEN

 

Med 100 kilometer med preparerte løyper, 26 moderne skiheiser og en høyde på 2315 meter, lover vi at Obertauern innfrir alle dine forventninger. Området er kjent for sine allsidige bakker, med rom for både nybegynnere og erfarne skiløpere. Med totalt 280 snøkanoner, garanterer Obertauern ferske snøkledde bakker, og noe som bortimot kan kalles en snøgaranti. I populærkulturen er Obertauern kjent for sin sentrale plass i musikkvideoen til The Beatles’ hit “Help!”.

 

 

SKISKOLEN

 

Som ski- eller snowboardinstruktør med Snowminds, vil du få jobb ved en av de tre skiskolene i området: Ski School Top Obertauern, Ski School Koch Obertauern eller Ski School Grillitsch & Partner. De har alle et godt rykte på seg, og betjener både tysktalende og internasjonale gjester. For å utvikle ferdighetene dine, avholder de en ukentlig morgentrening, hvor du er blant de første til å ta gondolen opp om morgenen og finpusser teknikken din i den nypreparerte bakken før arbeidsdagen som instruktør starter!

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Vintersportsentusiaster av alle slag har flokket til Obertauern siden 1920-tallet. På dagtid ligger den sjarmerende fjellbyen omringet av majestetiske fjell og bergtagende landskap. Byens historiske bygninger og karakteristiske hytter setter et særegent preg og skaper en unik og autentisk atmosfære. Men når solen går ned, forvandles Obertauern om til en eneste stor fest. Det er bare å gjøre seg klar!

 

Facts

 

  • 1630 til 2315 høydemeter
  • 100 kilometer med bakker
  • 26 skiheiser
  • Sesong fra 17. November til 30. April
  • Snøkanoner som garanterer snø
  • Fantastisk pudder

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg