BLI SKIINSTRUKTØR I KITZBÜHEL

En Legendarisk Skidestinasjon

Destinasjonen

 

Med over 170 kilometer med bakker av toppkvalitet og rik historie og tradisjon, omtales Kitzbühel ofte som verdens beste skiområde. Kitzbühel anses som fødestedet til vintersporten, og spiller den dag i dag en viktig rolle som hyppig vertskap for ulike verdensmesterskap. Kitzbühel tilbyr noe for alle, med stor variasjon av vanskelighetsgrad for alle nivåer. Om du er erfaren og klar for en ny utfordring, kan du enten prøve lykken i den berømte løypen “Streif”, eller utforske mer enn 60 kilometer med løyper på langrennski.

 

 

SkiskolenI utkanten av byen ligger Hotel Kaiser, stedet hvor alle nyutdannede ski- og snowboardinstruktører innlosjeres på 3-6-mannsrom. På hotellet vil du ha mulighet til å kjøpe frokost og middag, tilberedt av direktøren selv. Ellers vil du ha muligheten til å lage deg noe på egenhånd. Muligheten for utvikling er uendelig, og du vil tilbys spesialisert trening to ganger i uken. Disse kursene er ledet av dyktige skiinstruktører som er utdannet på et høyere nivå enn de fleste andre i bransjen. Du vil komme til å jobbe ved en skiskole med opp til 250 instruktører i høysesongen.  

 


Livet som instruktør


Kitzbühel er en livlig by som tilbyr mer enn bare skiløp og afterski i verdensklasse. Ettersom byen er relativt stor, tiltrekker den seg mange unge mennesker som kommer i helgene for å slå seg litt løs på dansegulvet på Londoner Bar. I tillegg finner du en rekke gode butikker hvor merkevarene står i kø, sjarmerende spisesteder og koselige barer. Enten du vil prøve lykken på Goldener Grief Hotel Casino, eller få en ekte østerrisk smaksopplevelse under den årlige schnitzelfestivalen, byr Kitzbühel på en rekke muligheter og opplevelser.

 

Facts

 

  • 790 til 2000 høydemeter
  • 170 kilometer med bakker
  • 44 skiheiser
  • Livlig byliv og afterski-kultur
  • Stor skihytte for alle skiinstruktører
  • Kåret til verdens beste skiområde

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG