BLI SKIINSTRUKTØR I MAYRHOFEN

En Skatt i de Østerrikske Alpene

Destinasjonen

 

I hjertet av Zillertal-dalen i Tyrol, Østerrike, finner du Mayrhofen. Dette er et av Østerrikes største og høyest rangerte skiområder, med muligheter for skikjøring på isbre på hele 3250 meters høyde. Isbreen Hintertux muliggjør skikjøring i området året rundt, til og med om sommeren! Beliggende på grensen til skiområdet Zillertal, får du også tilgang til totalt 640 kilometer med bakker, med muligheter for å utforske nye skiområder gjennom hele sesongen. Dersom du ønsker å lære et par nye triks, kan du også utfolde deg i Mayrhofen Vans Penken parken, som regnes for å være i verdensklasse og tiltrekker seg freestylere fra hele verden!

 

 

De to skiskolene

Ski Pro Austria og Skischule SMT er de viktigste skiskolene i byen, og de vi kjenner og stoler på. Selv om det å jobbe for to ulike skiskoler gjør det sosiale dobbelt så sosialt, er det er par ting man bør være oppmerksom på. For eksempel kan du ikke unngå å kjenne på den uunngåelige konkurransen mellom dem, som ofte resulterer i snøballkrig. Etter jobb kommer instruktørene ofte sammen på den berømte “Pils Bar” på toppen av Penken fjellet, hvor stemningen og festene er kjent i hele området.

 

Livet som instruktør

 

Dersom hverdagen i bakken tærer på, byr Mayrhofen på en rekke andre aktiviteter. Områdets afterski-tilbud er rett og slett imponerende, og inkluderer blant annet kjente lokale steder som Icebar, Yeti Bar og Brück’n Stadl. Sistnevnte kan huse mer enn 400 gjester, fordelt over to etasjer, hvor festen varer til klokken 4 om morgenen. Generelt er Mayrhofen en livlig by med aktivt uteliv, i tillegg til å være vertskap for den årlige festivalen “Snowbombing” – noe du må oppleve for å kunne tro finnes.

 

Facts

 

  • 630 til 2500 høydemeter
  • Tilgang til isbreen Hintertux, med skimuligheter opp til 3250 meters høyde
  • 138 kilometer med bakker
  • 53 skiheiser
  • Mange muligheter for afterski
  • Vans Penken, en av Østerrikes beste parker

 

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG