Bli Skiinstruktør i Ischgl

"Relax, if you can"

Fjellene

 

Med totalt 238 kilometer med skibakker fordelt over den østerrikske og sveitsiske grensen, tilbyr Ischgl en rekke muligheter. De tyrolske skiområdene regnes for å være blant verdens beste, og Ischgl er intet unntak. Som instruktør får du liftkort som gir deg tilgang til både Ischgl og det sveitsiske skiområdet Samnaun, slik at du kan oppdage hele Silvretta området. Enten du foretrekker de ville skogsløypene som Ischgl er så kjent for, ønsker å sette kursen mot fjelltoppen på 2872 meters høyde, eller kjøre freestyle i en av funparkene, finner du garantert noe som passer for deg.

 

 

Skiskolen

 

Som ski- eller snowboardinstruktør med Snowminds, har du alle forutsetninger for å gjennomføre en sesong med stor suksess ved den prestisjefylte skiskolen i Ischgl. Skiskolen fokuserer på å gi instruktørene en variert hverdag, med ulike oppgaver, utfordringer og opplevelser. Som instruktør i Ischgl, vil du komme til å bo litt utenfor landsbyen sammen med andre instruktører. Transport til skiområdene er ikke noe problem, da der er plenty av bussmuligheter til og fra anlegget.

 

Livet som instruktør

 

I Ischgl står opplevelsene i kø, og som instruktør vil du få mulighet til å delta på en rekke arrangementer gjennom sesongen. I sesongen er det blant annet tre konserter på 2300 meters høyde, med internasjonale stjerner på agendaen. Elton John, Pink, Bob Dylan, Katy Perry, Lionel Richie, The Killers og Rihanna er bare noen av artistene som har spilt her i løpet av de siste årene! Når det kommer til afterski, er Ischgl alpenes midtpunkt. Her finner du noe som passer for enhver smak, og barer som er åpne lenger enn ved de fleste andre skianleggene i Østerrike. Ischgls motto taler for seg selv: “Relax. If you can.”

 

Facts

 

  • 1377 til 2877 høydemeter
  • 45 skiheiser
  • 7 skiområder
  • Aktivt uteliv
  • Snowpark
  • 15 kilometer skiløyper 
  • Stå på ski over den sveitsiske grensen
  • 3 gondoler til fjelltoppen

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg