BLI INSTRUKTØR I MARIA ALM

Autentisk lokalmiljø og utfordrende bakker

Destinasjonen

 

Maria Alm byr på det beste fra to verdener: en liten og koselig fjellandsby, beliggende i et utfordrende skiområde. Med 66 kilometer med røde og svarte løyper, har Maria Alm terreng i ulik vanskelighetsgrad og kan utfordre selv den dyktigste skiløper. Maria Alm er arketypen på den østerrikske småbyen og med kun litt over 2000 innbyggere, blir du fort kjent med lokalbefolkningen.

 

 

Skiskolen


Skischule Maria Alm er en ambisiøs skiskole med rundt 100 ansatte i høysesongen. Til tross for at det ikke er det mest populære skianlegget i området, er kvaliteten på skitreningen vanskelig å slå. Instruktørene øverst på rangstigen er kvalifisert på aller høyeste nivå, og tilbyr alle instruktørene to dager med frivillig trening i uken. Det at skiskolen er middels stor, gjør at du får mulighet til å bli kjent med alle, utfordre deg selv på daglig basis og undervise lokale familier.

 

Livet som instruktør

 

Maria Alm er arketypen på den østerrikske småbyen. Med kun litt over 2000 innbyggere, blir du fort kjent med de lokale i barene og restaurantene. Møt alle med respekt og godt humør, og du vil raskt bli en del av lokalmiljøet!

 

Facts

 

  • 800 til 1900 høydemeter
  • 120 kilometer med bakker
  • 33 moderne skiheiser
  • Middels stor skiskole
  • Autentisk og koselig østerriksk landsby

 

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG