Det mest ikoniske skiresortet i verden

En unik mulighet for en sesong i Frankrike

EN FULL SESONG I HJERTET AV TIGNES 

Om du sier ski i Frankrike, sier du ski i Tignes. Tignes er et av de største og mest utviklede skistedene i Frankrike og dermed hele verden. Med over 300 km løyper, fantastisk freeride terreng, en livlig by, er det en drømmedestinasjon når det kommer til din første sesong.

Kurset vårt i Tignes er en unik mulighet til å tilbringe din første sesong i sentrum av et av de beste alpinanleggene. Kurset vårt kombinerer et omfattende opplæringsprogram for skiinstruktører med freeride- og freestyle-trening i en sesong hvor du vil utvikle undervisnings- og on-snow-ferdighetene dine mer enn du noen gang har forestilt deg. Åh, og nevnte vi at Tignes er direkte knyttet til den legendariske Val-d’Isère? Tror ikke vi gjorde det, men det er det, noe som gjør det til et av de mest allsidige feriestedene i verden!

EN VINTER I TIGNES

Å tilbringe hele sesongen på et resort som Tignes gir deg virkelig muligheten for å få en opplevelse for livet.

Som en del av kurset vil du motta et heiskort til hele sesongen, innkvartering for hele vinteren i sentrum av Tignes, omkring 200 timers trening, freeride-trening fra en tidligere Freeride World Tour-deltager, Freestyle-trening fra en tidligere FIS World Cup Freestyle Skier, Race trening, level 1 og 2 BASI kvalifikasjoner, video analyse og mye mer.

Kort sagt; med tillit til våre utolig erfarne trenere garanterer vi, at dette blir ditt livs mest utviklende skiopplevelse fylt med high fives og moro!

Programmet løper gjennom hele sesongen og kombinerer trening med masse tid til egen skikjøring. Det er en enestående mulighet til å forbedre din skikjøring og løfte det til et nivå, som du kanskje aldri kunne forestilt deg at kunne løftes til.

INSTRUKTØRLIVET

Med god grunn er Frankrike et av ​​de mest ønskede skidestinasjoner for både nye og erfarne skiinstruktørere. Tignes er internasjonalt kjent, noe som betyr at det har en veldig international stemning. Resortet mottar gjester fra hele verden, og det kan du merke i det daglige livet i byen.

Resortet tilbyr en bred variasjon av pister og offpiste-muligheter. Dette betyr at du kan bruke din dag på å fokusere på nøyaktig, det du vil, og du har mulighet for å forbedre deg selv og ditt nivå mest mulig.

Tignes er en livlig by. Det finnes et stort utvalg av barer, restauranter og masse av aktiviteter om kvelden. Det er det, vi vil kalle en sosial by, hvor du kan kombinere et innholdsrikt sosialt liv med den perfekte skikjøringen.

 

"Tignes is one of the most amazing resorts in France. It offers so much for a first year instructor. I would say it's the ideal location for a first season in the snow!"

- Christoffer Vorre, Snowminds Course Manager

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG