Bli skiinstruktør i Sveits

Fantastisk snø. Vill freeride. Vakker natur.

DESTINASJONEN

 

Hyggelige små landsbyer og et bergtagende fjellandskap danner kulissene for en sesong i Sveits. I et land som er kjent for å ha orden i sakene og alltid levere høy kvalitet, er skiløpet naturligvis også i en klasse for seg.

Sveits er et land offpiste-entusiaster flokker til, og særlig Verbier er kjent for å være vertskap for flere freeride konkurranser. For den erfarne skiløper er Sveits et sant paradis, og mulighetene for å kunne boltre seg på de nesten endeløse pistene er mange, da Sveits byr på en rekke høye fjelltopper få land kan måle seg med.

Utover skiløp er Sveits kjent for enestående natur, sjokolade og ost – hva mer har men egentlig bruk for her i livet?

 

FJELLENE

 

Skiområdene i Sveits er en stor lekeplass for erfarne skiløpere og snowboardere. De høye fjellene gir ikke bare en utrolig snøgaranti, hvor du f.eks. i Sass-Fe kan stå på ski hele året rundt – de gir naturligvis også noen lange og utfordrende nedfarter.

I Verbier kan du blant annet prøve deg på en av Europas bratteste bakker. Men det er ikke kun i pisten Sveits briljerer. Dra på oppdagelse i Sveits’ backcountry, og du vil fort forstå hvorfor erfarne skiløpere og snowboardere valfarter til blant annet Andermatt-Sedrun og Verbier for å få adrenalinrush i offpisten.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

En sesong i Sveits byr på fantastisk skiløp og rike muligheter for både freeride og freestyle kombinert med en kultur hvor service er i høysete og lønnen matcher kjendisenes ekstravagante livsstil. (Nesten). 

Som ski- eller snowboardinstruktør i Sveits får du både gode muligheter til å ta eget skiløp i den retningen som passer deg, samtidig som du arbeider for en seriøs skiskole som forventer at du leverer samme service som resten av det sveitsiske folket er verdenskjent for.

Det er mange muligheter for fantastiske opplevelser som instruktør i Sveits, og vi sitter naturligvis klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte matchen for deg, slik at du kan få mest mulig ut av sesongen din med Snowmids i Sveits.

 

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ