12 ukers snowboard instruktørkurs i Canada

Bli sertifisert nivå 1 og nivå 2 instruktør

 

DRØMMEN I CANADA

 

Du trenger ikke å jobbe som instruktør for å få en fantastisk opplevelse med Snowminds. Derfor har vi utviklet dette 12 uker lange treningsforløpet i Sun Peaks,  Canada! Her får du mulighet til å nyte de gode forholdene og fokusere 100% på å utvikle nivået ditt på snowboard i den canadiske vintersesongen. Vi tar utgangspunkt i ditt tekniske nivå, slik at du kan delta uansett om du er nybegynner eller ekspert. Etter sesongen vil du være utdannet canadisk nivå 1 og 2 instruktør, noe som garantert betyr at du vil ha utviklet deg enormt, og som gir deg mulighet til å jobbe en sesong som snowboardlærer den kommende vinteren.

 

"Det å stå på snowboard i Canada er helt vilt, man blir helt bergtatt. Alle er i hamroni, shredder pudder og spiser burgere sammen."

- -Nicklas, Snowminds-instruktør

TRENINGEN

 

Gjennom et tett samarbeid med det canadiske ski- og snowboardlærerforbundet og Sun Peaks Resort i Canada, får du nå mulighet til å bli sertifisert nivå 1 og nivå 2 snowboardinstruktør i løpet av sesongen. Over den 12 uker lange kursperioden vil du få 5-4 dager med trening om uken, hvor fokuset ligger på å utvikle teknikken din både i og utenfor pisten. I de tre første ukene vil fokuset være på forbedring og raffinering av teknikk, hvor vi sørger for at du er godt rustet for å bestå din nivå 1 eksamen.

 

Etter at du har din level 1 eksamen i boks, vil du deretter få fem uker med mer avansert trening. Her blir du ytterligere utfordret, og kan forvente å ta snowboardnivået ditt og instruktørferdighetene dine til nye høyder. Et to dagers CADS nivå 1 kurs inngår i treningen, hvor du lærer, og blir sertifisert til, å undervise handikappede snowboardere. Treningen kulminerer med nivå 2 eksamenen, som en perfekt avslutning på 12 fantastiske uker. Og om du kunne tenke deg å ta fatt på tilværelsen som instruktør direkte etter kurset, tilbyr vi også spennende jobbmuligheter i Australia, New Zealand og Sør-Afrika!

 

LIVET I CANADA

 

I løpet av de 12 ukene med trening, står vi for innkvartering sammen med alle de andre deltagerne på kurset. Her vil du komme til å bli en del av et sterkt og sosialt Snowminds fellesskap. Våre team-ledere vil i løpet av sesongen arrangere forskjellige sosiale aktiviteter, som for eksempel ishockeykamper og spillkvelder.

 

Med 5-4 dager trening i uken vil du utvikle skiferdighetene dine i raskt tempo, og når det ikke er trening på agendaen, har du mulighet til å stå på ski sammen med de andre deltagerne i Sun Peaks, besøke nærliggende skianlegg eller dra på eventyr i den canadiske villmarken. Du vil også raskt bli kjent med de lokale, og få den canadiske kulturen helt under huden.

 

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Hoss oss får du “the full Snowminds experience” i din vintersesong som skilærer. Vårt erfarne personale, hvorav nesten alle er tidligere instruktører, følger deg gjennom hele prosessen, og er med både før, under og etter utdannelsen og sesongen, hvor vi sikrer deg jobb ved en canadisk skiskole. Samtidig sikrer vårt profesjonelle trenerteam at du får best tenkelig forberedelse innen eksamenen – en trening som til nå har gjort at 100% av instruktørene våre har fått jobb etter sitt Snowminds-kurs siden vi startet opp i 2012!

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Canada.

 

Følgende er inkludert i denne kurspakken: 

 • 12-ukers nivå 1 og 2 skiinstruktørkurs i Sun Peaks, Canada Returflyvninger til og fra Vancouver, Canada (fra en stor internasjonal flyplass)*
 • Busstransport til og fra Vancouver til Sun Peaks resort
 • 12 uker med delt overnatting i sentrum av landsbyen på Cahilty Hotel eller Heartstone Lodge **
 • Sesongheiskort til Sun Peaks Resort
 • Totalt 200+ timer med trening i løpet av programmet fra lokale trenere
 • CSIA eller PSIC nivå 1 og 2 instruktørsertifisering (inkludert eksamener, kursmateriell og instruktørsertifikater)
 • Avalanche Safety Training (AST) Nivå 1 sertifisering
 • Snowminds programleder
 • Sosiale aktiviteter under programmet
 • Black-out dager med mulighet til å bli med på vår Heli Skiing Camp i Revelstoke
 • Mulighet til å fullføre opplevelsen på vår sesongavslutningstur til Hawaii
 • Hjelp med visumsøknad (om nødvendig) og andre praktiske formaliteter før avreise
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Forberedelsesmateriell og treningsprogram før reisen
 • Online kick-off arrangement før avreise med teambuilding og mer
 • Invitasjon til Snowminds Reunion Party etter at kurset er avsluttet
 • Veiledning for å sikre jobb ved en kanadisk skiskole for den påfølgende vintersesongen, om ønskelig***
 • Et sterkt fellesskap med andre Snowminders
 • Tillit til et etablert reiseselskap som er medlem av et relevant reisegarantifond Reisebeskyttelse med Snowminds pengene-tilbake-garanti

Hva er ikke inkludert?

 • Ekstra bagasje utover to (2) innsjekkede bagger inkludert med flyreisene dine
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og potensielle visumgebyrer
 • Utstyr for sesongen, som skiutstyr m.m.
 • Mat, lommepenger og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Returflyvninger er inkludert fra en større internasjonal flyplass, inkludert London, Frankfurt, Paris, Amsterdam eller København. Vi vil gjerne arrangere flyreiser fra andre områder, som Edinburgh eller Sydney, på forespørsel og sannsynligvis ekstra kostnader. I alle tilfeller, vær oppmerksom på at det kan være tilleggskostnader avhengig av avgangsflyplassen, flytilgjengelighet og prisøkninger! Vi vil varsle deg før endelige flybestillinger foretas i slike tilfeller. Du er også velkommen til å bestille dine egne flyreiser, i så fall gir vi 700 euro rabatt på reisen din. Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

** Våre delte overnattingssteder er privateide enheter av varierende størrelse som ligger på de nevnte hotellene. Alle enheter har grunnleggende kokemuligheter, som varierer fra enhet til enhet. Noen enheter har køyesenger, sofa-senger eller enkeltsenger, og andre har dobbeltsenger, i så fall deles sengen med en annen deltaker

*** Hvis foretrukket, hjelper vi deg med å søke hos kanadiske partnerskiskoler og gir deg veiledning om søknads- og intervjuprosessen for den påfølgende sesongen.

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Japan oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 • Har stått på snowboard i minimum 3-4 uker
 • Du er snill, positiv og respektfull overfor andre
 • Du er ansvarsbevisst og motivert for å lære i et seriøst treningsmiljø
 • Du snakker engelsk på et samtalenivå
 • Du er 18 år eller eldre
 • Du er kvalifisert til å reise inn og bli i Canada i løpet av programmet (turistvisum)

 

Det er stor interesse for kurset og plassene fylles raskt opp. Vi har kun et minimum av plasser på dette kurset, og det er grunnen til at vi bruker “førstemann til mølla”-ordningen. Dette betyr at jo raskere du kan nå oss, jo større er sjansen for at det fortsatt er ledig plass til deg på kurset.

Du kan registrere deg via lenken her på siden ved siden av prisen og startdatoen eller via knappen øverst i hjørnet.

 

Pris

Course Icon 12 Ukers Snowboard Instruktørkurs i Canada

Course Icon Fra 129.995 NOK

Course Icon

Course Icon Sun Peaks, Canada

Course Icon Januar - april

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG