Bli snowboardinstruktør på nivå 2 i Canada

Oppleve fantastiske Canada

Drømmen i Canada

Vil du få mest mulig ut av sesongen og forbedre skiferdighetene dine? Da er vårt nivå 2-kurs akkurat det rette for deg! Snowminds tilbyr deg Level 2 CSIA eller PSIC skiinstruktørkurs, hvor du nå har muligheten til å shredde som en proff og få to instruktørkvalifikasjoner i løpet av en vintersesong. Derfor tilbyr Snowminds deg vårt Level 2 CASI snowboardinstruktørkurs, hvor du nå har muligheten til å shredde som en proff og få to instruktørkvalifikasjoner i løpet av en vintersesong. Kombinert med vår Level 1 snowboardpraksis i Canada, kan du nå raskt gå fra nybegynner til en svært kompetent snowboardinstruktør med avansert sertifisering på din aller første vintersesong i utlandet. Dette er din perfekte sjanse til å doble og øke nivået ditt!

Treningen i løpet av sesongen

På grunn av populær etterspørsel kan du nå bli CASI Level 2 snowboardinstruktør halvveis i din aller første sesong i Canada. For maksimal bekvemmelighet finner opplæringsprogrammet sted på skiskoledestinasjonen din, hvor du vil motta et teknisk kurs med nivå 2-forberedelse og nivå 2-eksamen med de mest kompetente instruktørene vi kjenner og stoler på.

Med den personlige instruksjonstreningen kan du forvente betydelig individuell tilbakemelding på din snowboardteknikk og stil. Vi planlegger treningsdagene dine med snøskolen for å koordinere med arbeidstiden din. Dette betyr at ved å delta på dette kurset kan du utvikle teknikken og ferdighetene dine mens du får verdifull erfaring med å jobbe som instruktør. Opplæringskurset kulminerer med den 4-dagers Canadian Level 2 CASI eksamen, som du vil være klar til å knuse i søvne! Med en ny avansert CASI Level 2-sertifisering i hånden, vil Snowminds-teamet vårt hjelpe deg med å dra nytte av de mange spennende jobbmulighetene for svært kompetente snowboardinstruktører over hele verden.

Hvem kan delta?

Nivå 2-opplæringsprogrammet er en fortsettelse av våre praksisprogrammer i Canada. Den forberedende opplæringen starter vanligvis i januar og bygger på din kanadiske nivå 1 snowboardinstruktøropplæring.

Du kan også delta hvis du reiser med Snowminds som en erfaren instruktør på en sesong i Canada, i så fall må du ha bestått en Level 1-instruktørsertifisering fra CASI eller en alternativ instruktørsertifisering, for eksempel BASI, APSI, NZSIA.

Hvis du allerede er påmeldt et nivå 1-praktikum eller reiser som en erfaren instruktør og ønsker å delta på et nivå 2-kurs, anbefaler vi at du kontakter oss så snart som mulig for å melde deg på. Plasser på nivå 2-programmene våre fylles raskt opp!

 

HVA ER INKLUDERT?

Nivå 2-kursene våre er utformet for å forberede deg på å lykkes på nivå 2 med fokuserte tekniske opplæringsdager som leder opp til CASI nivå 2-eksamen. Prisen og den spesifikke opplæringsplanen varierer avhengig av skianlegget du jobber på.

Inkludert i alle våre nivå 2-programmer:

– Tekniske treningsdager som forberedelse til nivå 2-eksamen.
– Kanadisk nivå 2 snowboardinstruktørsertifisering (inkludert eksamen, kursmateriell og instruktørsertifisering).

Ettersom opplæringen planlegges i henhold til arbeidsplanen din på skiskolen, varierer antall opplæringsdager og dermed kostnadene for programmet fra sted til sted. Kontakt oss for detaljer om priser og for å legge til dette kurset i bestillingen din.

 

Hva er ikke inkludert?

Måltider, overnatting, lommepenger og alt annet som ikke er nevnt ovenfor*.
Potensielle kostnader for å konvertere en ikke-kanadisk nivå 1-sertifisering til CASI (hvis du reiser som en erfaren instruktør), f.eks. medlemskap i CASI.

 

* Kurset vil finne sted på destinasjonen der du jobber i en snøskole der du allerede har heiskort og overnatting ordnet som en del av reisen. Eventuelle kostnader for heiskort, overnatting osv. er derfor ikke inkludert i prisen.

* Kurset vil finne sted på destinasjonen der du jobber i en skiskole, der du allerede har heiskort og overnatting som en del av reisen. Du kan derfor bo i personalbolig og bruke skiskolens heiskort under kurset. Eventuelle kostnader for heiskort, overnatting osv. og personalinnkvartering er ikke inkludert i prisen.

 

Pris

Course Icon Nivå 2 Snowboardkurs i Canada

Course Icon Fra 23.995 NOK

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Januar-Februar 2020

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg