3 UKERS LANDES CAMP

Ta ferdighetene dine i snøen til helt nye høyder

Bliv snowboardinstruktør på nivå 2 i Østrig

 

Vårt nivå 2 – landeslehrer – kurs i Østerrike er garantert å ta dine snowboardferdigheter til neste nivå. Kurset er skreddersydd for å gi deg den ultimate snowboardopplevelsen med 5 dagers trening fra topp profesjonelle trenere!

 

I løpet av kurset vil vi organisere teambuilding og aktiviteter, samt annen trening for å forberede deg best mulig på en sesong som nivå 2 snowboardinstruktør på en østerriksk skiskole. Før avreise vil du bli invitert til vårt Kick off-arrangement og tildelt en skiskole, som du etter kurset vil bli transportert til sammen med et team av andre Snowminders, hvor du kan starte sesongen og livet som snowboardinstruktør i Østerrike sammen!

 

Livet som snowboardinstruktør i Østerrike

 

Vi opplever gang på gang at en sesong som snowboardinstruktør er langt mer enn bare skikjøring i seg selv. I tillegg til de deilige nypreparerte bakkene og den vakre nysnøen, opplever du også et unikt fellesskap med kollegene dine som alle deler den samme lidenskapen som deg – snowboard.

 

I Østerrike finner du også de koseligste fjellandsbyene fylt med autentiske restauranter som serverer de beste wienerschnitzlene du noensinne har smakt! I tillegg til maten og kameratskapet må du ikke glemme Østerrikes tradisjoner som nagel, snaps og afterski, som utvilsomt er den perfekte rammen for å møte nye venner fra hele verden.

 

 

 

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Uansett hvilket kurs du velger, garanterer vi deg “the full Snowminds experience” i løpet av vintersesongen din som snowboardinstruktør. Vårt erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, vil være med deg helt fra begynnelsen og vil være med deg hele veien under snowboardinstruktørutdanningen og i løpet av skisesongen, når vi sikrer deg jobb på en østerriksk skiskole. Samtidig sørger vårt svært profesjonelle østerrikske snowboardinstruktørteam for at du får best mulig opplæring før snowboardinstruktøreksamen. En opplæring som betyr at 100% av våre instruktører har fått jobb etter Snowmind-kurset siden vi startet i 2012!

 

Med denne reiseopplevelsen får du følgende inkludert:

 • 3 ukers kurs i Østerrike
 • Opplæring av en høyt kvalifisert østerriksk snowboardinstruktør
 • Det internasjonalt anerkjente østerrikske nasjonale snowboardkurset (nivå 2), inkludert materiell og avgifter
 • Forberedende snowboardtrening ca. 5 dager med topp profesjonelle snowboardtrenere
 • Innkvartering på hotell med 1/2 pensjon under hele kurset
 • Snowminds teamleder under kurset
 • Sosiale lagarrangementer i løpet av kurset og sesongen
 • Invitasjon til Snowminds Reunion Party etter sesongen
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Sikkerheten til et dansk reiseselskap som er medlem av Reisegarantifondet.
 • Døgnåpen beredskapstelefon gjennom hele sesongen
 • Et unikt fellesskap av venner for livet

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til og fra kursdestinasjonen*
 • Skipass under kurset (tilleggskjøp mulig)
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt over

 

*For dette kurset kan Snowminds hjelpe med transportalternativer til Østerrike / fra din destinasjon i Østerrike til kurset, samt returtransport til Norge, og dermed avslutte sesongen med et smell av en Landes Camp. Du kan også returnere til skiskolen etter kurset.

"Level 2 (Landes) kurset i Østerrike er helt vilt. Kurset fokuserer 100% på teknikken, og det var den perfekte måten å avslutte sesongen på."

- - Naja Snowminds-instruktør

 

Hvem kan delta på nivå 2 kurset?

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 • En bestått snowboard anwärter eksamen (nivå 1)
 • En bekreftelse fra din østerrikske skiskole på at du har jobbet minst 12 dager.
 • Medlemskap i SBSSV

 

Vi har stor interesse for kursene våre og blir fort fulle. Derfor kjører vi også et “først til mølla”-prinsipp, der vi har en søknadsfrist omtrent hver måned. Dette betyr at jo tidligere du søker, jo bedre er sjansene dine for å bli med på laget OG få en jobb på drømmedestinasjonen din.

 

Du kan bruke søknadsskjemaet, inkludert pris og datoer, på denne siden eller finne søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

Detaljer om kurset

 

Innkvartering

HOTELL MED HALVPENSJON

“We take care of our own” og under et hardt og krevende kurs sier det seg selv at man skal spise og bo godt!

På alle hotellene våre vil det være WiFi, og du vil bli innkvartert i 2-6 personers rom eller leiligheter der du vil bo sammen med de andre Snowminderne. Hotellene våre ligger med enkel tilgang til skibuss eller løype.

Vi er stolte av å sikre kvalitet gjennom hele opplevelsen, og derfor samarbeider vi også med hoteller som tilbyr god, mettende og næringsrik frokost og middag. Frokosten består vanligvis av en næringsrik buffet og middagen av enten 3 retter eller en buffet med suppe, salat, hovedrett og dessert.

Skipass

Skipass under kurs og opplæring

Hvis du ikke har eget skipass, kan du kjøpe et heiskort som utleveres ved ankomst.

Utdannelsen

LEVEL 2 (LANDES) UTDANNELSEN

For å sikre at alle våre instruktører får opplæring av høyeste kvalitet, samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV). En av verdens mest anerkjente ski- og snowboardinstruktørforeninger!

Landeslehrer-programmet med SBSSV vil bygge på din Anwärter og fokusere primært på mer prestasjonsbasert snowboard.

Med en bestått nasjonal eksamen vil du ha en instruktørlisens i hånden, slik at du kan undervise avanserte snowboardere. Enten du består programmet eller ikke, vil du merke en betydelig utvikling i snowboardnivået ditt!

Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og dit snowboardlærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men vil også efterfølgende kunne bruges på Snowminds’ andre destinationer rundt omkring i verden.

 

 

 

Arrangementer og samfunn

Stort sesongåpningsarrangement i Danmark

I september finner Snowminds Kick-off-arrangementet vanligvis sted. Det er en flott dag der vi gjør mye teambuilding, snakker om snowboardinstruktørprogrammet og sesongen, og generelt får muligheten til å få svar på alle spørsmålene dine. Vi snakker også om snowboardutstyr, og du får muligheten til å kjøpe flott utstyr til gode priser. Et av høydepunktene er å møte de andre Snowminders som du skal på sesongen med, da det alltid vil være minst en annen Snowminds-instruktør på destinasjonen din, slik at du har andre å dele opplevelsen med.

Team events i løpet av sesongen

Etter kurset vil vi i Snowminds raskt savne dere, og dere vil forhåpentligvis også savne oss og hverandre. Derfor arrangerer vi et stort Snowminds Team Event i løpet av sesongen. Her samler vi hele Snowminds-teamet på et hemmelig sted i Østerrike for å få en opplevelse utenom det vanlige og se alle igjen. For eksempel har vi vært i Kitzbühel i januar for å se verdenscupen på ski på det legendariske Hahnenkamm Rennen og oppleve den ikoniske byen.

Snowminds Reunion Party i Danmark etter sesongen

Vår Snowminds Reunion Party finner vanligvis sted i mai/juni, når de siste av Snowminds har kommet hjem, og før mange blir med oss på våre reiser rundt om i verden til steder som New Zealand.

Snowminds Reunion Party er valgfritt og koster en liten avgift, men er en flott mulighet til å treffe gamle venner og høre historier fra en flott sesong.

 

Snowminds Social

Siden 2012 har vi i Snowminds utdannet hundrevis av dyktige danske instruktører. Alle er en del av nettverket “Snowminds Social”, som vi har grunnlagt for å tilby alle våre instruktører flere unike opplevelser, nettverk og fordeler med Snowminds, samt nettverk på tvers av år. På denne måten kan du få sparring og hjelp med alt fra spørsmål om sesongen, studievalg, karriere, utstyrsvalg og mye mer fra mer erfarne instruktører. Snowminds Social er din tilgang til Danmarks største nettverk av unge ski- og snowboardentusiaster.

Trygghet, fellesskap og opplevelser for livet

Fra ditt første møte med oss til intervjuet i Danmark vil du bli fulgt, støttet og veiledet av vårt erfarne team, som alle har vært tidligere instruktører hos oss. På denne måten vil du alltid kunne få hjelp og sparring, enten du trenger råd om pakking før avreise, et godt råd om hvordan du kan utvikle snowboardingen din under kurset vårt, sparring for tyske ord på programmet eller en trøstende skulder i løpet av sesongen. Kort sagt; uansett hva du trenger, er vi der for deg HELE VEIEN!

Før avreise vil du bli invitert til Facebook-gruppen vår, der du kan sette et ansikt på alle de andre instruktørene du skal tilbringe vinteren sammen med. Vi forbereder dansk til programmet, slik at du kan komme godt forberedt, og samtidig har du mulighet til å bestille et tyskkurs, slik at tysken din kan bli helt riktig.

I løpet av programmet er vi der for å hjelpe deg med alt fra lærestoffet, språket, øvelsene og ikke minst for å svare på alle spørsmålene du måtte ha om snowboardteknikk og eksamen. Dette betyr også at du ikke alltid er avhengig av å få svar på ting av instruktøren din eller i gruppen. Du kan alltid få tak i et medlem av Snowminds-teamet.

Vi gjør også vårt ytterste for å sette sammen team som kan fungere og som består av fantastiske, glade og motiverte snowboardentusiaster. Dette betyr at du unektelig vil knytte tette bånd med romkameratene dine, snowboardere i gruppen din i bakken og selvfølgelig kollegene dine på destinasjonene. Alt dette er noe som våre tidligere snowboardinstruktører ofte nevner som unikt for opplevelsen. Dette fellesskapet er ikke bare viktig fra et sosialt synspunkt, men gull verdt under trening og eksamener, der støtten fra vennene dine kan være akkurat det ekstra som bærer deg gjennom og gir deg et snowboardinstruktørsertifikat i hånden.

Hos oss er du ikke et nummer, men et menneske, en snowboardinstruktør, og vårt eneste mål og håp er å gi deg en unik opplevelse som snowboardinstruktør som du kan se tilbake på med glede og lengsel resten av livet. Dette er store ord, men de kommer fra hjertet; og det er det Snowminds handler om.

HVA OM JEG IKKE BESTÅR EKSAMEN

Hvis du skulle mislykkes på eksamen eller noen deler av den, trenger du ikke å bekymre deg. Vi har en løsning for deg med en annen mulighet hvis du har fullført Anwärter-eksamenene dine i Salzburgerland (Altenmarkt, Kaprun eller Obertauern) i november eller desember. Du får sjansen til å delta på en 3-dagers Wiederholungscamp fra 18. til 20. desember 2023. Den tredje dagen vil være “Prüfungs”-dagen (eksamensdagen).

Campen koster 275 euro og inkluderer kun trening. Du er selv ansvarlig for å ordne transport, heiskort, hotellinnkvartering og andre utgifter. Denne unike muligheten gir deg imidlertid sjansen til å ta eksamen på nytt kort tid etter en tidligere mislykkelse, slik at du har muligheten til å komme i gang med å jobbe så raskt som mulig.

Pris

Course Icon 3 Ukers Nivå 2 snowboardinstruktørkurs

Course Icon Fra 43.995 NOK

Course Icon Østerrike

Course Icon November eller mars

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg