5 GRUNNER TIL Å STARTE DIN SØKNAD SOM SKILÆRER I DAG

Snowminds February 9, 2024

Drømmer du om å bli skilærer? Nøl ikke med å forfølge drømmen i dag. Det er mange fordeler ved å starte din søknad som skilærer så snart som mulig, og dermed ta de første skrittene mot DIN drømmesesong! Den nåværende vintersesongen er i full gang, så ikke gå glipp av den neste.

Vi har samlet 5 gode grunner til hvorfor DU bør starte med søknaden din, og være med på å sikre at du får den best mulige sesongen! Sesongen løper vanligvis fra desember til slutten av mars. For å få mest mulig ut av vinteren ønsker vi å sende deg av gårde så tidlig som mulig.

Vår rekrutteringsprosess begynner når du sender inn en søknad. Du blir invitert til et online-intervju, og hvis det går bra, får du svar innen en uke. Suksessfulle kandidater sikrer seg en sesong med Snowminds. Vi har vanligvis det meste av teamet vårt på plass før sommeren.

1. Destinasjonen

Antallet tilgjengelige plasser for instruktører er begrenset, så for å optimalisere sjansene dine for å lande på din drømmedestinasjon, anbefaler vi at du søker så tidlig som mulig – vi tildeler nemlig etter førstemann-til-mølla-prinsippet 🙂

I søknadsprosessen vektlegges dine preferanser for destinasjonen høyt, og vi streber etter å matche dem så godt som mulig. Det er i vår interesse å matche deg med en destinasjon som møter dine forventninger og drømmer for en sesong, støttet av vår mangeårige erfaring med hver enkelt skiskole.

2. Arbeidsvisum til Japan eller Canada

Både Japan og Canada er ettertraktede destinasjoner på grunn av deres unike skiopplevelser. For de fleste nasjonaliteter kreves det et visum for å kunne jobbe i både Canada og Japan. Visumprosessen kan variere og vare fra 1 til 4 måneder, noe som understreker viktigheten av å starte tidlig. Det utstedes også et begrenset antall visum årlig, så ved å søke tidlig i året øker du sjansene dine for å få et visum.

3. Send søknad som skilærer med venner eller kjæreste

Ønsker du å tilbringe sesongen sammen med kjæresten din eller din favoritt ski-buddy? Å planlegge dette krever god planlegging for å sikre at alt faller på plass. Puslespillet blir imidlertid betydelig lettere å løse hvis du søker i god tid. Alle skiskoler har forskjellige krav og standarder til instruktørene. Derfor kan en tidlig søknad være en fordel. Hvis du eller din venn ikke møter standardene for skiskolen dere foretrekker, er det tid til å skaffe erfaringen som trengs 😉

4. Delta på kick-off-eventet

Hos Snowminds legger vi stor vekt på den sosiale delen av opplevelsen, og derfor arrangerer vi vårt årlige kick-off-event. Å delta på disse eventene sikrer at du og de andre Snowminds, som du skal dele sesongen med, blir godt rystet sammen. Dette skaper grunnlaget for et unikt fellesskap, som kjennetegner opplevelsen som instruktør.

5. Tid til språkforbedring

Selv om du kanskje allerede har hatt tysk, engelsk eller fransk på skolen, kan undervisningssituasjonen være en helt annen ballgame. Forestill deg å stå foran 10 elever og undervise dem i deres skikjøring – det krever et spesifikt språkbruk og en klarhet som kun kommer med øvelse. For å sikre at du er så forberedt som mulig, er det en god idé å finslipe dine språkferdigheter i god tid før sesongen starter. Hos Snowminds tilbyr vi språkkurs som hjelper deg med nettopp å styrke disse egenskapene og få godt grep om vokabularet som kreves for en sesong som instruktør!

Jaaa… vi vet godt vi skrev 5 grunner, men dette her er kanskje den viktigste grunnen:

6. Du har noe å se frem til!

Vent ikke på ‘det perfekte tidspunktet’ for å få en opplevelse for livet. Hvis du drømmer om snødekte fjell og fersk puddersnø, er det nå du skal slå til. Glem ‘i morgen’ – de beste eventyrene venter ikke! Send din søknad som skilærer nå, og sørg for at du ikke går glipp av opplevelsen av ditt liv!

Erin Fischer er en av våre instruktører som for øyeblikket befinner seg i Silver Star, Canada, og har hatt en tidligere sesong i Falls Creek, Australia. Hun startet sin søknad som instruktør tidlig og deler her sine erfaringer og hvorfor det har vært en fordel.

“Å sende min søknad som skilærer tidlig gjorde det mulig for meg å komme foran i løpet med Canadas begrensede visum. Jeg hadde masse tid til å planlegge, spare opp og organisere meg selv. Noe som gjorde at jeg følte meg super forberedt da jeg landet.”

Hvis du er interessert i å ta en sesong, hvorfor ikke søke allerede nå? 😉❄️

SØK I DAG

Vi har søknadsrunder, hvor plassene til kursene fylles raskt opp, så jo før du søker, desto større er sannsynligheten for å komme med på laget.

Hvis du har spørsmål, kan du ringe oss på

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG