Den Ultimate Pudderturen til Japan

Snowminds October 14, 2019

I 2016 var Mads Zederkof med Snowminds The Big Japow Tour til Japan. Turen bestod av en helg i Japan og deretter gikk det til Nordsjøen Hokkaido i Japan, hvor Mads sammen med resten av gruppen opplevde japansk offpist av sin beste side. Ledet av lokale fjell guider, besøkte de beste pudder skiområdene i over 10 dager, fikk uendelig mengder med dyp snø, sushi, sake i tillegg til snøscooter i villmarken og kveldskjøring i frisk pudder . Vi har spurt Mads om han vil fortelle om turen og nedenfor kan du lese historien hans og hans personlige bilder og video fra turen.

“Jeg har lenge gått å tenkt om jeg skal vende snuten mot Japan og prøve verdens beste pudder som har blitt omtalt så mye om. Det skulle være en tur med mye ski, kultur og kulinariske opplevelser. Jeg hadde selv undersøkt forskjellige muligheter, men ingen kunne matche det snowminds hadde å by på. Turen ga og oppfylte mine krav fra topp til tå” fortelle Mads.

“Etter en helg i Tokyo (fantastisk by) så dro vi nord over til halvøya Hokkaido hvor de neste 10 dagene bestod av Japansk puddermekka i verdensklasse på mange forskjellige områder. Vi hadde to erfarne guider som hadde en simpel plan der det gikk ut på dra å ta oss til der det var best pudder. Dette er det beste jeg har opplevd og kan ikke sammenlignes med Europa

“Et av turen høydepunkter var at våre guider ga oss hver vår snøscooter, der vi gikk igjennom teknikk og carving. Fra løkke til å kjøre opp til fjellene, hvor halvparten av oss stod på ski ned i mens de andre hentet oss igjen. Har du prøvd å dra avsted med snøscooter på japansk mark med en halvmeter pudder? Hvis ikke, så har du en god grunn til å velge nettopp denne turen.” uttaler Mads

 

 

“Snowminds får de varmeste anbefalinger her ifra og turen er den ultimative offpistturen.” Avslutter Mads Zederkof med om hans tur med snowminds i 2016.

Drømmer du selv om å oppleve verdens beste pudder som Mads? Hvis ja, så kan du lese mer om våre offpist skireiser eller kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne ditt neste eventyr på ski eller snowboard.

 

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg