Emily oppsummerer sesongen etter sitt instruktørkurs i Canada

Snowminds April 11, 2019

Vi møtte Emily i begynnelsen av desember da hun var i full gang med sitt tre ukers skiinstruktørkurs i Canada sammen med 8 andre nye Snowminds-instruktører i det fantastiske skiområdet SilverStar! Nå begynner sesongen å nærme seg veis ende, og vi tenkte derfor at det passer perfekt med en catch-up med vår favoritt Aussie! 

 

Hvem er du og hvorfor bestemte du deg for å reise med Snowminds?

Jeg heter Emily, jeg er 20 år og kommer fra Australia. Jeg kom over Snowminds via Facebook og tenkte “jeg har alltid hatt lyst til å bli skiinstruktør og dra til Canada, så det her høres helt perfekt ut”. Så jeg klikket på linken, leste gjennom informasjonen på hjemmesiden, og en uke senere hadde jeg meldt meg på det som skulle vise seg å bli mitt livs eventyr. Jeg er så glad for at jeg leste annonsen.

Emily i SilverStar

 

Hvorfor valgte du Canada? 

Jeg hadde kun hørt gode ord om Canada! Vakkelt landskap, hyggelige mennesker, god mat og fantastiske skiforhold! Jeg ville virkelig oppleve det på egenhånd, og jeg kan bekrefte at ryktene stemmer og til og med overgikk forventningene mine. Det var virkelig en god beslutning å komme hit!

Hvordan opplevde du instruktørkurset i Canada og den canadiske skiinstruktøreksamenen? 

Tre ukers level 1 skiinstruktørkurset med Snowminds var veldig givende. Vi forbedret skiferdighetene våre helt vilt mye, vi fikk god tid til å venne oss til å stå på ski hele tiden og samtidig bli kjent med det nye skiområder. Kurset ga oss en masse unike muligheter til å bli kjent med de andre i gruppen, og alle de som senere skulle komme til å bli våre nye kolleger og gode venner. De tre ukene forberedte oss så godt at selve prøvene føltes veldig bra, og ingen var i nærheten av så nervøse som det vi var helt i starten. Mot slutten av kurset kunne vi trygt si at alle var trygge på egen skikjøring, godt utlærte og med god kunnskap om skiområdet følte vi oss mer enn klare for å ta fatt på sesongen.

Halve Snowminds-teamet i SilverStar

 

Hva har vært det beste med sesongen din i Canada? 

Det absolutt beste med sesongen min i Canada er uten tvil alle vennene jeg har fått, for livet. Jeg er så glad for at jeg har truffet noen av de mest fantastiske menneskene jeg noensinne har møtt, og at de har gjort sesongen min bedre enn hva jeg hadde turt å drømme om. Men dette er heller ingen overraskelse når man er omringet av så mange lidenskapelige, talentfulle og vennlige mennesker som du har så mye til felles med – uansett hvor man kommer fra. Minnene man får er noe man aldri kommer til å glemme, og jeg kommer alltid til å ha noe fint å se tilbake på. Jeg gleder meg til å møte noen av dem igjen når jeg skal reise til Sverige i sommer!

 

Hva er dine beste tips til noen som kunne tenke seg å bli skiinstruktør i Canada? 

Mitt beste tips er – gjør det! Det spiller ingen rolle hvor du reiser hen, dette er virkelig en av de mest givende opplevelsene man kan velge å gjøre, og du kommer til å få så mye mer ut av det enn du trodde i starten. Du kommer aldri til å angre på det.

Den gode, canadiske snøen nytes

// Emily

 

Kunne du tenke deg å bli skiinstruktør i Canada? 

Om du er interessert i å reise som instruktør til Canada, anbefaler vi at du reserverer din plass så snart som mulig, ettersom vi kun har et begrenset antall tilgjengelige plasser igjen ved de populære skiskolene i British Columbia og Alberta! Du må mer enn gjerne ringe til oss, eller skrive en mail til [email protected] dersom du har noen spørsmål! 🙂 Håper vi sees i snøen!

 

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG