Forberedelse til sæsonen som ski- og snowboardinstruktør

Avatar photo
Juliane Lykke Jensen October 27, 2015

 

Der er nu kun 10 dage til afrejse, og jeg er faktisk ved at være OK klar. Sådan mentalt har jeg glædet mig ustyrligt siden jeg fik kontakt til Snowminds, men rent praktisk har det holdt hårdt, da jeg har skaffet mig alt tænkeligt udstyr, simpelthen fordi jeg intet havde.

Jeg har boet i København de seneste 2 måneder, hvor jeg haft rig mulighed for at finde både et lækkert snowboard samt ski med dertilhørende bindinger og støvler. Men som studerende og alene i København har jeg kun min cykel og mine ben at gå på, så alt udstyret har jeg båret hjem, heldigvis godt hjulpet af min smarte nye rygsæk til samme formål. Selvfølgelig kunne jeg ikke bruge tasken da jeg bar snowboardet hjem, da der må være grænser for, hvor meget man må fylde i bredden på fortovene.

Lige nu forsøger jeg at holde koncentrationen omkring mine kommende eksamener den 4. og 5. november, og så går det for alvor løs den 6. november, hvor min rejse mod Østrig endelig starter for alvor. Min taske er fragtet, pænt hjulpet af min far, fra Jylland og står allerede (så godt som) pakket i stuen. Hver aften øver jeg mig i tysk på min ‘Duolingo’ app, som faktisk har hjulpet mig til opfriskning af den tyske grammatik og den har præsteret at gøre mit ordforråd langt større end jeg havde turde håbe. Jeg har sågar fået styrketrænet regelmæssigt de sidste par uger, så jeg fysisk er helt sprød til de lange og hårde dage på pisten Helt sprød er måske så meget sagt, men min samvittighed er i hvert fald tilfreds 😛

Ærligt talt må jeg indrømme, at de godt 40 sider (på tysk!) om instruktøruddannelsen samt de 30 siders forberedelsesmateriale fra Snowminds stadig står uberørt på min To Do-liste. Men begge dele er spændende læsning, der nok skal blive plads til efter kl 13. den 5. november 😉 Og så er det også værd at sætte pris på, at jeg har styr på afbestillings- og rejseforsikring, det blå sygesikringskort, mit pas samt afrejse tidspunkt og sted! Sidst men ikke mindst har jeg sørget for, at en gruppe af mine venner samt min familie selvfølgelig kommer på besøg i henholdsvis påsken og omkring nytår.

Jeg har kun tilbage at sige, at jeg allerede under mine forberedelser har gennemgået en hel del som Snowminds heldigvis har hjulpet mig godt igennem med, og at mine forventninger kun vokser og vokser. Al den forberedelse, og for slet ikke at snakke om alle de penge der er investeret, er alt sammen peanuts i forhold til de oplevelser jeg står over for den kommende sæson. Jeg er så klar til at kaste mig ud i det!!

Billede1

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg