Folkehøjskole eller Snowminds

Snowminds March 3, 2017

Står du akkurat nå og er i tvil om hva ditt neste eventyr i livet skal være? Hos Snowminds tilbyr vi en uforglemmelig vinter som skilærer, bl.a. i de østerrikske alpene, med masse fellesskap og fantastiske opplevelser. Vi er ikke en folkehøyskole, men du vil oppleve mange av de samme kvalitetene og følelsene.

Først og fremst hjelper vi hos Snowminds deg med å få en opplevelse på 4-6 måneder som skiinstruktør sammen med en haug av andre unge, fantastiske mennesker. Vi bistår deg med å bli den perfekte skiinstruktør og ha de helt riktige forutsetningene for å ha den beste tiden i din sesong.

 

pic1

Fellesskapet er i sentrum

Hos oss i Snowminds er fellesskapet ikke bare viktig, men selve essensen av det vi gjør! Vi setter rammen for at fellesskapet kan oppstå og utvikle seg til vennskap for livet. På vårt kick-off arrangement i Danmark før avreise vil du for første gang møte alle de andre danske skientusiastene som du skal tilbringe de neste mange månedene med. Du har dermed muligheten til å bli kjent med de andre fra starten, og dermed allerede kjenne noen ansikter når vi setter kursen mot destinasjonene og våre skilærerkurs.

Du vil ta skiinstruktørutdanningen sammen med de folkene du skal til destinasjonen med, og dermed allerede stifte livslange vennskap, som blir uvurderlige gjennom vintersesongen. Gjennom vinteren vil fellesskapet bare bli sterkere, ettersom dere bor, jobber (og fester!) sammen, nesten hver dag. I tillegg er det unikt for våre kurs at man møter flere hundre andre unge, som skal jobbe i samme land og i skidestinasjoner nær deg. På denne måten har man som skilærer hos Snowminds muligheten til å besøke hverandre i løpet av sesongen, sove på en sofa og oppleve andre skidestinasjoner enn ens egen, noe mange av våre skilærere benytter seg av. I tillegg arrangerer vi gjennom vinteren teamarrangementer for hele teamet, samt en stor gjenforeningsfest i Danmark etter hjemkomst for å avslutte sesongen med stil.

På denne måten vil du oppleve en følelse av fellesskap, som den man kan forvente på en folkehøyskole, hvis ikke sterkere, fordi man bor, jobber og lever sammen i utlandet, og dermed blir enda nærmere hverandre. Samtidig vil du alltid ha Snowminds der for å hjelpe og gi optimal trygghet, kombinert med at du blir utfordret og står på egne ben. Du vil komme hjem fra en sesong med mange spennende opplevelser, og en følelse av at du har utviklet deg personlig, noe som blir fremhevet av både tidligere skiinstruktører og foreldre etter en vinter. På denne måten vil din selvstendighet være styrket, og du vil være bedre rustet til å møte nye eventyr, enten det er flere reiser, jobb eller et krevende studium.

 

pic3

Å stå på ski – HVER DAG!

Den aktive delen foregår selvfølgelig på ski. Du vil stå på ski morgen og kveld, og til og med drømme om å stå på ski om natten. Du får undervisning hver dag under skilærerutdanningen. Du forbedrer ditt eget skikjøring, samtidig som du lærer å undervise andre. Her må du bare suge til deg alt, for du har svært kvalifiserte instruktører som vil gjøre alt for at du får mest mulig ut av hele kurset.

Når du ankommer destinasjonen, stopper ikke din utvikling. Du har vært en del av et stort fellesskap hos Snowminds, men skal nå bygge ditt eget fellesskap og din egen “familie” for de neste 4 månedene. Din hverdag vil bestå av ski, undervisning, mer ski, skilærertrening, afterski, matlaging, klesvask, og mye, mye mer. Det er her eventyret virkelig begynner. Så hold deg fast og nyt det; det er en opplevelse for livet du sent vil glemme.

pic4

 

Høres det ut som noe for deg å bli skiinstruktør med Snowminds? Hvis ja, ta kontakt med oss for å høre mer eller send en søknad til oss. En ting er sikkert; vi er her for å hjelpe deg med å få opplevelsen av ditt liv, og ser frem til å høre fra deg!

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG