Hvorfor velge Snowminds?

Snowminds February 26, 2024

10 grunner til at du bør bli skiinstruktør med Snowminds

Hvis drømmen din er å bli en ski- eller snowboardinstruktør, lurer du sikkert på hva som er den beste måten å gjøre dette på. Her kan du finne 10 grunner til at du bør velge Snowminds for en opplevelse for livet!

skiinstruktør Snowmids

1. Sikkerhet er topp prioritet

Selvfølgelig gjør vi i Snowminds alt for å sørge for at du kan oppleve sesongen av et livstid. Men i tilfelle noe skulle forstyrre opplevelsen din fra vår side, er du dekket av Snowminds’ trygghetsgaranti.  I så fall kan du velge å enten flytte din skiferie eller skiinstruktørkurs uten ekstra kostnad til en senere dato, delta på en annen skiferie eller instruktørkurs, eller motta full refusjon for turen din. Så du har ingenting å bekymre deg for bortsett fra å pakke og glede deg til sesongen din! I tillegg er Snowminds en del av den Danske Rejsegarantifonden, som gir et ekstra lag med sikkerhet. I tillegg til å prioritere sikkerhet, har alle våre teammedlemmer, inkludert de på Snowminds House i København, Teamlederne på destinasjonsstedene, og Områdelederne i hvert land, fullført minst én sesong som skiinstruktører. Deres førstehåndserfaring gjør dem i stand til å tilby uovertruffen støtte og veiledning, og sikrer din sikkerhet og sinnsro gjennom hele reisen med Snowminds. Med denne rikdommen av ekte ekspertise, vær trygg på at vi er forpliktet til å gjøre alt som står i vår makt for å gjøre opplevelsen din så sikker som mulig.

 

2. Drømmedestinasjoner

Snowminds har partnerskap med de fleste skiskoler. Vi er i stand til å delegere jobber ved skiskoler på 6 forskjellige kontinenter! Start med å ta vår destinasjonstest for å se hva som kan være riktig for deg. Siden Snowminds’ start i 2012 har vi bygget sterke relasjoner og partnerskap med skiskoler over hele verden, som vi ærer og tar vare på. Vårt tette nettverk av partnere sikrer at vi vil finne det rette stedet for deg. Vi baserer vår delegasjon av skiskoler på din personlighet, dine ønsker og selvfølgelig dine ferdigheter, enten det er ski- eller snowboardferdigheter og/eller språkferdigheter. Erfaringen vi har samlet opp gjennom årene sikrer at vi sammen med deg vil finne et sted som passer DEG! Enten du ønsker å gjenoppleve skistedet fra barndomsminner eller utforske noe helt nytt, kan Snowminds tilby det!

 

3. Programmer skreddersydd for deg

Selvfølgelig har alle forskjellig timing, ferdighetsnivåer og mål for sesongen sin. Dette er grunnen til at Snowminds tilbyr det bredeste utvalget av skiinstruktørkurs. Som du vil se, varierer våre kurs i lengde, plassering, nødvendig ferdighetsnivå, avreise, og sertifiseringen du vil få på slutten. Dette lar deg finne et program som nøyaktig matcher dine ønsker og gir deg en flott start på sesongen din! Selvfølgelig vil vi også bruke vår langsiktige og førstehåndserfaring for å hjelpe deg med å gjøre dette valget. Selv før sesongen starter, kan du delta på våre språkkurs eller dra på en camp for å sikre at dine ferdigheter er stilt inn for suksess.

 

4. Snowminds-samfunnet

Snowminds-teamet er et tett og internasjonalt fellesskap som venter på at du skal bli med! Mens våre instruktører kommer fra mange forskjellige land og bakgrunner, har de alle en lidenskap for snøsport til felles. Vi er mer enn bare din kursleverandør; du blir også en del av vårt fellesskap. Vi tilbyr sosiale arrangementer, som Kick-Off-arrangementet før sesongen, teamarrangementer i løpet av sesongen, og selvfølgelig vår store gjenforeningsfest etter sesongen! I løpet av tiden din i snøen, vil det være Snowminds Team Leaders for å sørge for at alt går bra, men også for å være der for deg og støtte deg. Som du kan fortelle, vil du få en haug med venner innenfor Snowminds-fellesskapet, og det vil alltid være noen du kan snakke med eller få støtte fra, før, under og etter sesongen din!

 

5. Jobbplassering

Å få en jobb som skiinstruktør kan være vanskelig. Spesielt rett etter at du har bestått eksamen din eller i veldig populære skisteder, hvor det er høy etterspørsel etter jobbmuligheter. Derfor tilbyr vi vår unike jobbplassering. Det betyr at vi vil ta hånd om dette for deg og sørge for at du får en jobb som skiinstruktør etter å ha bestått eksamen din. På grunn av våre verdensomspennende partnerskap, er vi i stand til å delegere jobbmuligheter i henhold til ønskene fra skiskolen, så vel som dine ønsker, slik at vi sørger for at det er en god match. Vi vil også sette deg i kontakt med skiskolen din før sesongen starter, slik at du kan snakke direkte med dem og stille spørsmål, før avreise. Selv om det går mye tid og omsorg inn i denne delegasjonsprosessen, skulle noe gå galt har vi nettverket til å sette deg opp med et alternativ. Så å få en jobb som skiinstruktør er ingenting du må bekymre deg for når du reiser med Snowminds!

 

Snowminds Team fælleskabet

 

6. Førstehånds erfaring

Snowminds tilbyr et tett sikkerhetsnett. Vårt store team sørger for at det alltid er noen du kan snakke med. Vi har alle opplevd minst én skisesong og kan tilby ekspertise fra første hånd. Snowminds-teamet strekker seg utover de 20 pluss personene som jobber i Snowminds House i København – vi er også i stand til å tilby støtte på stedet gjennom våre Team Leaders, Områdeledere og hyppige besøk av vårt team. I tillegg har vi en 24-timers støttetelefon i løpet av vintersesongen, så i tilfelle noe går galt, er vi alltid her for deg!

 

7. Sertifiserte instruktørkurs

Vi samarbeider med topp skiskoler og snøsportsforbund i alle våre driftsland. Vi tilbyr internasjonalt anerkjente kvalifikasjonssystemer som British Association of Snowsport Instructors, Salzburger Berufsschilehrer & Snowboardlehrer Verband, Canadian Ski Instructor Alliance, New Zealand Snowsports Instructors Alliance, og mer. Dette betyr at du vil avslutte kurset med et internasjonalt ski-, snowboard- eller dobbeltinstruktørsertifikat som du kan bruke gjennom hele livet og alltid vende tilbake til instruktørlivet senere, over hele verden! For å sikre at du blir den beste instruktøren, tilbyr Snowminds også et bredt utvalg av språk- og teambyggingsmuligheter. Så mens du opplever din sesong, vil du også lære mye for din fremtidige bruk – selv å sette på din CV!

 

8. Tillit fra Snowminders

Over 6000 personer er allerede en del av Snowminds og har vært veldig fornøyde med vår service og deres eventyr. Vi har mange kunder som “kommer tilbake for mer” neste sesong og over årene har samlet masse tilbakemeldinger for å forbedre våre opplevelser enda mer. Ikke bare ta det fra oss – ta en titt på hva våre Snowminders har å si om oss og deres opplevelser. Sjekk ut de over 400 anmeldelsene på TrustPilot som gir oss en vurdering på 4.8/5 stjerner. Vi setter alltid pris på når folk deler deres tilbakemeldinger, og vårt team kan ikke vente med å gjøre enda flere personer glade og dele gleden av instruktørlivet med deg!

 

9. Uvurderlige kvalifikasjoner for din fremtid

Mens du har det gøy i løpet av sesongen din, vil du tilegne deg gode ferdigheter og kvalifikasjoner. Å bo i utlandet i opptil 6 måneder, oppnå en verdensomspennende anerkjent sertifisering, språkopplæring, opptil 5 måneders internasjonal arbeidserfaring og jobbe med barn og mennesker fra hele verden (og vi kunne fortsette). Dette er bare noen av fordelene som vil legge betydelig verdi til din CV for fremtidige jobb- eller utdanningssøknader. Fra Snowminds-kurset får du opptil 12 uker med sportsteknisk, pedagogisk, språklig og personlig utvikling. Og selvfølgelig vil vi gi deg et kursbevis med en anbefaling slik at du kan dokumentere dette for fremtiden. Ta en titt på denne bloggen om hvordan en av våre instruktører kom inn på sitt drømmeuniversitet med hjelp av et Snowminds-kurs!

 

10. Snowminds er her for deg

Fra søknadsprosessen og gjennom hele sesongen din, er Snowminds-teamet her for deg og kan tilby personlig veiledning og støtte. Selv om vi har mange instruktører som drar på sesong med oss, er du mer enn bare et nummer for oss. Du vil raskt bli kjent med vårt team ettersom vi alltid tilbyr personlig veiledning, skreddersydd nøyaktig til din situasjon. Dette betyr at vi tar alle dine bekymringer på alvor og arbeider sammen med deg for å finne løsninger. Vår nødtelefon, samt lokal støtte fra våre Team Leaders, sikrer at du kan stole fullt og helt på oss og kan nyte sesongen din til det fulleste.

Ess Verbier, Switzerland

Snowminds er her for å sikre en jevn og minneverdig opplevelse for deg

Du vil motta støtte gjennom hele reisen din. Vi er fulle av lidenskap og forplikter oss til å gjøre “alt som kreves” for å sikre at du har en fantastisk tid i bakken. Med erfaring siden 2012 og over 6000 fornøyde Snowminders, har Snowminds skapt mange minneverdige livserfaringer. Og vårt team ser alltid frem til å skape mange flere!

START DIN SØKNAD HER!

Snowminds-teamet venter på deg!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg