Sesongavsluttningstur på Hawaii

Avatar photo
Daniel Kringelbach October 8, 2019

Det kan være vanskelig å vende seg til en tomhet etter en sesong. Det skulle ikke Daniel!! Hans avslutning med en Snowminds ble en Hawaii tur, hvor instruktører fra Japan og Canada møtes til episk avslutning på sesongen. Turen ble bydd på utrolig kule aktiviter som skydiving og helikoptertur, oppå det igjen surf camps, ATV-kjøring og 3 retters som avslutnings middag.

 

Hva er det verste med å være på sesong som skiinstruktør? At alle skal forlate igjen. Når man reiser hjem igjen etter 4-5 måneder som skiinstruktør i et fremmed land, er det kjedelig følelse for man etterlater to mannsrom og lengsel til å reise igjen. Men plutselig kom tilbud om å bli med på avslutningstur med Snowminds og det kunne man ikke avslå. Tok en beslutning – F*** yeah blir en fett tur!! Hawaii er bare øyer, alltid hatt lysr til å reise og besøke, men det er ett sted som langt unna, så langt unna Danmark man kan komme. Nettopp derfor det var jo den gyldne muligheten til å dra når man befant seg i Japan. Det kule med Hawaii var at det ligger nogenlunde ¨i midten¨mellom Japan og Canada, så var det lagt opp til at møtepunktet for instruktører i Canada og Japan. Det ga oss en fantastisk mulighet til å møte nye mennesker som hadde også etterlat tomanns rommet. Sammen kunne vi nyte solen, varmen og snakke om hvor fett det var å stå på ski. Noe som selvfølgelig er litt av selvmotsigelse.

Daniel

 

Turen gikk til de 4 søsken øyene på Hawaii, som er også kjent som Kauai (uttales Kawaii). Det er ett fantastisk sted med de villeste naturen på moder jord. Øya er ett av de stedene i verden hvor det regner mest, noe som gir ett perfekt jord for regnskogs aktig natur og fantastiske utsikter over berget. De filmet Jurrasic Park filmen ble gjort på denne øyen, filmet der for at det var tett skog og mange steder som er bortgjemt. Nå tenker dere sikkert en badeferie på en av jordklodens mest nedbørs rammende øyer, ikke alltid det høres så kult ut, men utenfor regnsesongen er øya stadig en ferieparadis. Til tross for regn om nettene og byger på morgenen var det helt klart solskinn med 30 grader hverdag. Det var ett fantastisk sted å få slikke litt sol og bade. Problemet med å slikke sol etter 6 måneder som skiinstruktør er at man ikke har vært i solen etter på en lang lang tid. Det ga resultat at Canada og Japan ble utrolig solbrent og jeg tror de fleste hadde lyst å ligge i skyggen og ha en pause fra solen.

Jye

Australske Jye, som Daniel ble kompis med under sesongen hos Snowminds.

 

Det var selvfølgelig mye avslapping på stranden, men Snowminds hadde også vært rundt og funnet en hel del av gode aktiviteter til oss. Aktiviteter som inneholdt surf camps, ATV kjøring og 3 retters avslutningsmiddag. Øya ga også mange andre kule aktiviteter som skydiving og helikoptertur, som mange inklusiv meg selv, utnyttet vi det fult ut. Tillegg til dette så lærte man seg basic surfe teknikker eller så kunne man være med på beach vollyball. Jeg var selv ikke med på ATV kjøringen, men hørte at det var en kjempe suksess. Istedet dro jeg og 4 andre kompiser fra japanske skiskolen,  vi dro å leide en bil. Det er rimelig i USA og ga utrolig gode muligheter for komme seg rundt øyene og utforske. Det var en fantstisk måte å bruke ett par dager på, ettersom at vi fikk oppleve øya og oppleve den ville naturen.

Hawaii

Sunset Surf

 

Som en sesongavslutnings tur med Snowminds, vil jeg bare si at det var kjempe suksess og for meg å ha muligheten for å avslutte sesongen og fylle nye opplevelser.

// Danielk Kringelbach

 

Ønsker du å bli med på snowminds sesong avslutnigstur til Hawaii? Les mer om den turen her eller reserver din plass her

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg