Japan

En skiopplevelse utenom det vanlige

DESTINASJONEN

 

Japan er et land som vanligvis assosieres med sushi, eldgammel og rik kultur, gameshows og avansert teknologi. Selv om dette også er riktig, er Japan i ferd med å bli oppdaget og anerkjent for noe helt annet; nettopp som en av verdens beste og mest eksotiske skidestinasjoner.

 

Map of destinations in Japan

FJELLENE

 

Utenfor Japans nordlige kyst ligger øyen Hokkaido, hjem til et magisk snørike som er høyt ettertraktet blant verdens skielskere. Og ikke uten grunn – her finner du nemlig en gjennomsnittlig årlig snødybde på 16 meter, samt en lufttemperatur som skaper ideelle forhold for snø og utfoldelse innen diverse vinteraktiviteter til fjells. Destinasjonen er allerede kjent for sin unike puddersnø, så uimotståelig at enhver ski- og snowboardentusiast simpelthen ikke kan gå glipp av den.

 

“You hear people travel and say there's no place like it. The thing with Hokkaido is, it's actually true."

- Julie, Snowminds Instructor

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Som skiinstruktør i Japan får du i tillegg til hverdagen i skibakken muligheten til å dykke inn i en av verdens rikeste og mest spennende kulturer. I løpet av sesongen din i Japan vil du få muligheten til å reise inn til Japans fastland og oppleve en av verdens mest pulserende byer, Tokyo. Her finner du alt fra varme kilder og sushi i verdensklasse, til de mange karaokebarene som landet er så kjent for. Fjellene byr også på en rik kulinarisk tradisjon, med sunn og næringsrik kost som ramén eller miso suppe, som varmer og gir deg energi til en lang dag i det ferske pudderet. Alt i alt har Japan uendelige muligheter, og en sesong som skiinstruktør på nettopp denne destinasjonen er noe du ikke kommer til å angre på.

 

Ski School Destination Partners

Neste Eventyr?

Bli en Instruktør i New Zealand

Les Mer