Bli Ambassadør for Snowminds

Inspirer de nye Snowminders og få mer ut av din sesongopplevelse

Vil du bli Ambassadør?

Ambassadør-tittelen er for deg som elsker å dele dine opplevelser med omverden. Å være ambassadør for Snowminds handler om å dele sin passion og erfaringer med andre. Det skal i utgangspunktet ikke handle om å promotere utstyret eller kursene – vi er langt mer interessert i deg, dine opplevelser og dine erfaringer 🙂 Så kommer resten helt naturlig. Som ambassadør representerer man Snowminds ved å skape innhold til våre medier, og ved å sette fokus på Snowminds sine verdier. Vi strever alltid etter å komme på bølgelengde med våre målgrupper, og det er også disse verdiene vi ser etter hos en Snowminds Ambassadør!

 

Våre ambassadører er en av de viktigste elementene til våre instagram storys, blogger, bilder, videoer osv. Ambassadørene er instruktører med passion, som deler opplevelser før, under og etter sin sesong med vår hjelp og støtte. Du vil som Ambassadør være en del av prosessen før, under og etter kursene i Japan, Spania, Canada, New Zealand eller Østerrike. Vi kan love deg at du lærer MYE og får en opplevelse for livet!

 

 

Hva melder jeg meg til?

Dine oppgaver som Ambassadør varierer en del, men din viktigste oppgave er å dele din opplevelse. Det er derfor viktig for oss at du kan si ja til følgende:

 

1) Jeg vil gjerne delta på en online Ambassadør-workshop d. 2. november*. 

2) Jeg skal på sesong med Snowminds.

3) Jeg har erfaring med Instagram, Instagram storys, bloggskriving, fotografering, video-edits mm. (IKKE et krav)

4) Jeg kan dele content før, i løpet av min sesong og etter.

5) Jeg har utstyr eller mulighet for å låne, til at ta bilder/videoer eller skrive bloggs osv.

 

*Vi vil bekrefte datoen i ansettelsesprosessen.

Det er en stor fordel om du kan si ja til punktene ovenfor. Om det er en eller to av punktene du ikke kan si ja til, ber vi deg oppgi det i søknaden sin, så tar vi det i betrakning.

 

Hva kreves det for å bli Ambassadør?

Du får stort ansvar som ambassadør, spesielt under kurset. Det er derfor viktig at du kan si ja til følgende:

 

1) Jeg er seriøs og klar til at ta ansvar som Ambassadør.

2) Jeg liker å være rundt mennesker, er positiv og jeg er veldig sosialt anlagt. Jeg er utadvendt, og jeg har alltid et smil rundt munnen.

3) Jeg er klar til å dele en fet opplevelse, koste hva det vil  koste, og jeg forstår at “whatever it takes” ikke bare er et utrykk, men en arbeidsmåte som gjelder gjennom hele sesongen.

4) Jeg er ikke redd for å utfordre meg selv, bli med på nye ting og snakke foran en gruppe.

 

 

Hva er Ambassadør-workshoppen?
Vi holder en Workshop på vårt kontor i København d. 23. oktober hvor vårt markedsførings team og tidligere ambassadører, kommer til å dele sine erfaringer innenfor SoMe, blogg, bilder- og videoproduksjon og garantert sørge for at du blir klar til rollen som ambassadør!

 

Praktisk info

Jobben som ambassadør er ulønnet, men med andre goder som klær, gaver, rabatter, gavekort osv. Men den største goden som ambassadør, uten å overdrive, er det at man virkelig utvikler seg selv som person, og får unike erfaringer som gjør at du skiller deg ut på CVén!

 

Hvordan man søker

Send din søknad så fort som mulig. Vi holder intervjuer i september, og jo tidligere du søker, jo bedre er dine sjanser.

Stillingene er normalt veldig populære, og det er viktig for oss at vi velger helt riktig team. Du skal derfor være forberedt på en utvidet ansettelsesprosess.

 

Du kan søke her!

 

Ta gjerne en titt på vår blogg side, hvor tidligere ambassadører har postet. Om du har noen spørsmål til stillingen eller søknadsprosessen, kan du kontakte vår Markedsførings Manager, Trine på [email protected] – Vi ser frem til å motta din søknad og kanskje ønske deg velkommen som Snowminds Ambassadør.

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg