Norwegian Market Manager

København, Danmark, fulltid eller deltid

Om stillingen

Vi er utrolig spente på å endelig kunne starte jakten på en Norwegian Market Manager til vårt hovedkontor i København! Den utvalgte vil bli en nøkkelspiller i teamet vårt, bestående av en gruppe lidenskapelige ski- og snowboardentusiaster! I rollen som Norwegian Market Manager vil du tildeles stort ansvar og være en viktig del av å drive Snowminds fremover og stå for all rekruttering i Norge. Som alle andre spennende eventyr, er teamet vårt alltid veldig åpne for nye ideer og perspektiver, med både analytisk og kreativ tilnærming til problemløsning. Vi står bak deg hele veien, og vi regner med ditt bidrag for å hjelpe oss med å utvikle oss og vokse i det norske markedet.  

 

Når det gjelder kultur og personlighet, er det essensielt at du som vår nye Norwegian Market Manager er lidenskapelig opptatt av ski og mennesker, og brenner for å kunne gi unge mennesker en opplevelse for livet. Det er viktig at du er ivrig etter å lære fra de beste i bransjen, og at du streber etter å anvende kompetansen din både individuelt og i grupper. Du bør også ELSKE å hjelpe andre med å lykkes, være entreprenør av natur og blomstre i møte med nye utfordringer. Alt i alt forventer vi at du er hardtarbeidende, har en positiv innstilling, og er klar til å ta Snowminds til nye høyder.

 

Om stillingen som Norwegian Market Manager:

I overensstemmelse med våre overordnede mål, vil vi jobbe tett sammen med deg for å matche riktige prosjekter med din kompetanse og ikke minst personlige interesser. Arbeidsoppgavene inkluderer:

 • Å lede all rekruttering i det norske markedet
 • Bli en del av vårt kundeservice-team og kommunisere med kandidater både muntlig og skriftlig og sikre dem best mulig service.
 • Utføre intervjuer med kommende ski- og snowboardinstruktører, hjelpe og veilede dem til å få innfridd sine mål og forventinger.
 • Planlegge og holde presentasjoner på ulike arrangementer, inkludert vårt årlige kick-off arrangement, team leader camp weekend, regelmessige online informasjonsmøter, reunion-fester, festivaler og lignende.
 • Representere Snowminds som teamleader på kursene våre og hjelpe de nye Snowminds-instruktørene våre med å lykkes.
 • Tett samarbeid med vår Marketing Manager i forbindelse med promotering av instruktørkurs og jobbmuligheter for nordmenn.
 • Utvikle og skrive norsk innhold for snowmids.no og utvikle forberedelsesmateriale for våre norske kunder.
 • Optimere en bred portefølje av administrative funksjoner og andre systemer.
 • Foreta analyser som fremmer Snowminds vekst og strategi.
 • Utvikle nye prosjekter ut fra dine kreative evner og din lidenskap for ski og mennesker.

 

Kvalifikasjoner

I stillingen som Norwegian Market Manager vil du bli tildelt et stort ansvar, og det forventes derfor at du er i stand til å utføre hovedoppgavene dine selvstendig. Mottoet vårt er ”whatever it takes”, og vi håper at du vil ta dette til deg og jobbe med denne innstillingen. Vi er tross alt vikinger 😉

Mer spesifikt, forventer vi du at du besitter følgende kvalifikasjoner:

 • Snakker flytende norsk og besitter sterke skriftlige språkkunnskaper. Kjennskap til flere språk (spesielt de skandinaviske språkene) er svært ettertraktet.
 • En vinnende personlighet med et sterkt ønske om å bli en del av et ungt og energisk team.
 • En sterk motivasjon for å bygge opp og utvikle det norske markedet.
 • Lidenskap for å skape, og til å høste av ditt eget harde arbeid!

 

Praktisk informasjon:

Stillingen som Norwegian Market Manager er en fulltid- eller deltidsstilling ved vårt kontor i København. Vi er fleksible når det kommer til startdato. Lønn vil beregnes ut fra erfaring.  

Om du er interessert i stillingen, ber vi deg vennligst søke her.

Om du har noen spørsmål, ber vi deg sende dem til [email protected]

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Takk!

 

  Gratis online informasjonsmøte

  Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

  Registrer deg