JOBB MED OSS

We have jobs. And fun, too.

Vi i Snowminds har utdannet mer enn 1500 ski- og snowboardinstruktører på 6 ulike kontinenter siden vi startet opp i 2012. Vi anser dette som en god start, men fortsatt bare begynnelsen! Kunne du tenke deg å bli en del av våre fremtidige eventyr? 

Snowminds, nyskapende av natur, har utviklet seg med tiden. Vi strekker oss hele tiden etter å prøve ut nye ting, og tilføye noe nytt til skiindustrien, når muligheten byr seg.  I løpet av de siste seks årene har Snowminds og våre partnerselskap ekspandert fra å drive med kun instruktørutdannelse til å skape vårt eget klesmerke, språkkurs, skireiser, og en bookingplattform for skiskoler og skileie. Vi har med andre ord ikke ligget på latsiden.

Per dags dato rekrutterer vi dra Danmark, Tyskland, Nederland, Sverige, Norge og hele det engelske markedet. Vi omfavner vårt internasjonale mangfold, og har sterk tro på at det gjør oss sterkere. Alt vi gjør bunner i vår ambisjon om å kunne tilby flere mennesker muligheten til å bli instruktører over hele verden.

Det hele begynte i Østerrike. Siden da har instruktørene våre lagt ut på eventyr på hele seks (6) ulike kontinenter, med destinasjoner som Argentina, Australia, Østerrike, Canada, Japan, New Zealand og Sør-Afrika. Til tross for at vi opererer internasjonalt, betyr ikke det at vi har glemt hvor vi kommer fra. Derfor kaller vi fremdeles København for vårt hjem. Fra vårt hovedkontor administrerer teamet vårt alle våre aktiviteter, og arbeider for å utvikle nye muligheter for ski- og snowboardentusiaster over hele verden.

Om du kunne tenke deg å jobbe med oss, kan du sjekke ut våre ledige stillinger under. Og om du har egne ideer som du kunne tenke deg å bringe til liv, er det bare å ta kontakt!

‘‘

I am proud to lead what we consider to be one of the best customer experience teams in the industry. The passion for snow, adventure and people is what defines our diverse and knowledgeable team that have all done winter seasons abroad

Charlotte Pedersen, Head of Customer Experience

‘‘

With Snowminds, Ottar and I have founded the company of our dreams. However, it's really our team that makes the dream come to life. We strive for perfection and do whatever it takes to create the most unique winter experiences possible. Being able to do that in a young, dynamic and vibrant team makes me smile everyday

Christoffer Vorre, Founding partner

Jobs up for grabs

Neste søknadsfrist 31. januar

Reserver