JOBBER FOR ERFARNE INSTRUKTØRER

Klar for ditt neste store vintereventyr?

JOBBER FOR ERFARNE INSTRUKTØRER – GJENOPPLEV DRØMMEN

 

Får du ikke nok av snø? Har du kommet hjem fra din sesong som instruktør bare for å innse at hjertet ditt fremdeles brenner for lange dager i pudderet? Du er ikke alene. Hvert år velger flere av våre erfarne instruktører å vende tilbake til tilværelsen som ski- eller snowboardinstruktør, på jakt etter nye opplevelser og utfordringer. Nye destinasjoner med spennende kulturer og fantastiske snøforhold ligger og venter på deg!

 

DESTINASJONER OVER HELE VERDEN

 

Har du allerede en sesong som instruktør bak deg og kan tenke deg nye utfordringer og eventyr i snøen? Med Snowminds har du nå den unike muligheten til å jobbe som ski- eller snowboardinstruktør på hele seks kontinenter! Pudderparadis i Japan, pannekaker og villmark i Canada eller Østerriksk afterski, valget er ditt.

 

Dersom du kan tenke deg en opplevelse som skiinstruktør i sommersesongen, er mulighetene også mange. Enten du foretrekker safari og skieventyr i Sør-Afrika, ski kombinert med surfing i Australia eller utfoldelse i New Zealands unike natur, legger vi i Snowminds til rette for at du skal få en opplevelse for livet. Vi tar oss av alt det praktiske arbeidet, slik at du kan få det beste ut av din sesong som instruktør.

 

HVA FÅR DU? 

 

Er du usikker på hvor du skal dra? Med så mange unike muligheter er ikke det så rart. Derfor kan du ALLTID kontakte oss om det er noe du lurer på. Samme hvilken destinasjon du velger, kan du alltid regne med følgende hos Snowminds:

 

  • JOBBGARANTI som ski- eller snowboardinstruktør
  • Liftkort og instruktøruniform
  • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg, deriblant bolig
  • Et sterkt fellesskap med nye venner
  • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap  
  • Et Team Snowminds som støtter deg hele veien

 

Kort sagt tar vi oss av alt det praktiske arbeidet, du skal bare pakke kofferten og godt humør og se frem til en opplevelse for livet som Snowminds instruktør.

 

"Når du kjenner pudderet treffe ansiktet, vet du at du er akkurat der du skal være. Du klarer ikke stoppe, og vil bare ha mer."

- Johan, Snowminds Legende

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG