Sesong i Canada for utdannede instruktører

Har du allerede en utdannelse? La oss hjelpe deg med ditt livs sesong!

DRA PÅ SESONG SOM SKIINSTRUKTØR I CANADA 

 

I et land hvor ishockey er nasjonalsporten, er det ikke akkurat et under at innbyggerne har et hjerte som brenner for fart og snø. Landet er kjent for en fenomenal snøgaranti, puddersnø, hyggelige og imøtekommende mennesker og en natur uten like.

Vi i Snowminds har mange års erfaring med å arrangere skisesonger i Canada. Vi kjenner landet og destinasjonene ut og inn, og vet hva som skal til for at en skisesong i Canada lever 100% opp til forventingene. Hvis du allerede er utdannet skiinstruktør eller snowboardlærer, hjelper vi deg med å arrangere den perfekte sesong i Canada.  

 

PÅ SKISESONG I CANADA

 

Canada er et toppvalg for nesten alle ski- og snowboardentusiaster, og er en av destinasjonene det valfartes til for å få skidrømmen realisert. Når du tar en sesong som skiinstruktør i Canada, får du mulighet til å oppleve en kultur og en skiopplevelse som du ikke finner noen andre steder på kloden. 

 

Fjellene kan oppleves på både ski, snowboard, snøscooter eller med helikopter, og de lokale er ofte de som tar deg med ut! Samtidig er de ekstremt fokuserte på å gi deg en god opplevelse, enten det er med daglig skilærertrening, pancake breakfast eller en ukentlig karaoke kveld. Canada er fantastisk, og vi garanterer at du vil reise hjem etter vinteren med følelsen av at du forlater din nye familie og et magisk sted.

 

Etter sesongen, som typisk strekker seg fra november til april, vil du ha mulighet til å reise rundt i Canada og USA, evt. med andre Snowminds-instruktører, bli med på vår legendariske sesongavslutning på Hawaii eller noe helt annet. Mulighetene er uendelige, og vårt erfarne personale hjelper naturligvis til med å skreddersy turen, slik at du får det absolutt beste ut av din vintersesong med Snowminds i Canada!

 

 

HVA ER INKLUDERT? 

 

Denne reiseopplevelsen er for deg som allerede er utdannet ski- eller snowboardinstruktør, og helst har undervisningserfaring. Uansett utdannelsesnivå arrangerer vi hele vintersesongen din og hjelper med blant annet å finne en jobb ved en canadisk skiskole, bolig, heiskort, visum, bank og alt annet du har bruk for. Vi kan også hjelpe med å bestille fly og annen transport, arrangere videreutdannelse i løpet av sesongen eller gi deg råd til mulighetene for å reise rundt etter sesongen.

Reisen inkluderer:

 • En vintersesong som skilærer med JOBBGARANTI ved en lokal canadisk skiskole 
 • Arrangert bolig, heiskort og uniform under sesongen*
 • Hjelp til etablering av SIN-number og bankkonto ved ankomst i Canada 
 • Lønn på ca. 10-13 CAD i timen + diverse bonuser etter kvalifikasjon. Arbeidsforsikring og minimum én fridag om uken.*
 • Mulighet til å kjøpe utstyr med gode rabatter fra de beste skimerkene
 • Hjelp til å søke visum, valg av forsikring og alle andre praktiske formaliteter
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap
 • Kick-Off arrangement før avreise
 • Ett års gratis medlemskap i Snowminds Social Club
 • Et unikt fellesskap med venner for livet
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • Et lidenskapelig team som støtter deg HELE VEIEN!

 

Utover dette kan vi hjelpe deg med:

 

Hva er ikke inkludert?

 • Flytransport og lokal transport
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Utgifter til visumsøknad
 • Eventuelle utgifter til bolig, heiskort og uniform under sesongen
 • Annet som ikke er nevnt over

 

*Endelige ansettelsesvilår fremsettes av skiskolen. Det kan forekomme egenbetaling for bolig, heiskort m.m. som en del av lønnen. 

 

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, da vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å ansette dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører.

Vi forventer at du: 

 • Har en nivå 1 instruktørutdannelse (f.eks. CSIA , Anwärter eller lignende) og gjerne erfaring som instruktør
 • Liker å arbeide med mennesker i alle aldre 
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og positiv
 • Er mellom 18 og 35 år (grunnet visumrestriksjoner)

 

Når du har sendt oss din søknad, vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil gi deg råd, snakke om dine muligheter og vurdere hvor vi evt. kan finne en jobb til deg. Dersom vi kan tilby deg en jobb vil neste skritt være et personlig jobbintervju med vår partnerskiskole.

Vi opplever stor interesse for reisene våre, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, med søknadsfrist ca. hver måned. Dette vil si at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med på teamet OG få en jobb på din drømmedestinasjon. 

I Canada er det spesielt viktig at du kontakter oss så tidlig som mulig, da det kun er et begrenset antall tilgjengelige visum. Kontakt oss for mer informasjon. 

Du kan bruke søknadsskjemaet, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finne søknadsskjemaet i toppmenyen. 

 

OBS!! Ønsker du å bli utdannet ved et av ski- eller snowboardinstruktørkursene våre, slik at du kan jobbe i Canada, kan du lese mer om hvordan du kan bli utdannet skilærer i Canada med Snowminds her. 

Pris

Course Icon Sesong i Canada (for utdannede instruktører)

Course Icon Fra 9.995 NOK

Course Icon Canada

Course Icon Fra november/desember og ut

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ