SESONG I JAPAN FOR UTDANNEDE SKIINSTRUKTØRER

Få sushi og pudder på menyen med Snowminds

EN SESONG I JAPOW

 

Landet i øst. Solens rike. Et powdermekka med 16 meter snø om vinteren gjør en sesong som skiinstruktør i dette mytiske landet helt unik. Nå har du sjansen til å gjøre dette til din nye virkelighet som skiinstruktør i Japans powdermekka med Snowminds.

Vi i Snowminds har mange års erfaring med å arrangere skisesonger i Japan. Vi kjenner landet og skidestinasjonene ut inn, og vet hva som skal til for at en skisesong i Japan lever 100% opp til forventningene. Om du allerede er utdannet skiinstruktør eller snowboardlærer, hjelper vi deg med å arrangere den perfekte sesong i Japan.

 

PÅ SKISESONG I JAPAN 

 

Et mytisk, sagnomsust land som de færreste nordmenn har satt deres ben i. En unik, fascinerende kultur fjernt fra hva vi kjenner. Og viktigst av alt – verdens dypeste, letteste og beste pudder!

 

Langt mot nord på øya Hokkaido finner du en bortgjemt verden av snø, hvor området Niseko er kongen. Gjennomsnittlig 16 meter knusktørt pudder gjør hver vinter området til en av verdens absolutt beste pudderdestinasjoner.

 

Etter sesongen, som vanligvis strekker seg fra desember til februar (kort sesong) eller desember til april (lang sesong), kan du bli med på vår rundreise i Japan eller vår legendariske sesongavslutning på Hawaii. Mulighetene er endeløse, og vårt erfarne personale hjelper naturligvis til med å skreddersy turen, slik at du kan få det absolutt beste ut av din vintersesong med Snowminds i Japan!

 

 

 

HVA ER INKLUDERT? 

 

Denne opplevelsen er for deg som allerede har en skiinstruktør- eller snowboardlærerutdannelse og helst erfaring fra en skiskole. Uansett utdannelsesnivå arrangerer vi hele vintersesongen din og hjelper til med blant annet å finne en jobb ved en japansk skiskole, bolig, heiskort, visum, bank og alt annet du har bruk for. Vi kan også hjelpe til med å bestille fly og annen transport, arrangere videreutdannelse i løpet av vinteren eller gi tips til mulighetene for å reise rundt etter sesongen. 

Reisen inkluderer: 

 • En vintersesong som skiinstruktør med JOBBGARANTI ved en lokal japansk skiskole
 • Arrangert bolig, heiskort og uniform under sesongen*
 • Kick-Off arrangement før avreise
 • Lønn på ca. 10-15 euro i timen + diverse bonuser etter kvalifikasjon. Arbeidsforsikring og minimum én fridag om uken*
 • Mulighet for å kjøpe utstyr med gode rabatter fra de beste skimerkene
 • Hjelp til å søke visum, valg av forsikring og alle andre praktiske formaliteter
 • Ett års gratis medlemskap i Snowminds Social Club
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap som er medlem av Reisegarantifondet.
 • Et unikt fellesskap med venner for livet
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • Et lidenskapelig team som støtter deg HELE VEIEN!

 

Utover dette kan vi også hjelpe med:

 

Hva er ikke inkludert? 

 • Flytransport og lokal transport
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Utgifter til å søke visum
 • Eventuelle utgifter til bolig, heiskort og uniform under sesongen
 • Annet som ikke er nevnt over

 

*Endelige ansettelsesvilkår vil fremsettes av skiskolen. Det kan forekomme egenbetaling for bolig, heiskort m.m. som del av lønnen

 

Etter sesonger i både Canada og Østerrike dro jeg til Japan, noe som var en helt annen opplevelse. Jeg elsker snøen, maten, kulturen og alt det andre fantastiske ved sesongen min.

- Trine, Snowminds-instruktør

 

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, da vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å ansette dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører.

Vi forventer at du:

 • Har en nivå 1 instruktørutdannelse (f.eks. CSIA , Anwärter eller lignende) og gjerne erfaring som instruktør
 • Liker å arbeide med mennesker i alle aldre
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og positiv
 • Er mellom 18 og 35 år (grunnet visumrestriksjoner)

 

Når du har sendt oss din søknad, vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil gi deg råd, snakke om dine muligheter og vurdere hvor vi evt. kan finne en jobb til deg. Dersom vi kan tilby deg en jobb vil neste skritt være et personlig jobbintervju med vår partnerskiskole.

Vi opplever stor interesse for reisene våre, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, med søknadsfrist ca. hver måned. Dette vil si at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med på teamet OG få en jobb på din drømmedestinasjon.

I Canada er det spesielt viktig at du kontakter oss så tidlig som mulig, da det kun er et begrenset antall tilgjengelige visum. Kontakt oss for mer informasjon.

Du kan bruke søknadsskjemaet, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finne søknadsskjemaet i toppmenyen. 

 

OBS!! Ønsker du å bli utdannet ved et av ski- eller snowboardinstruktørkursene våre, slik at du kan jobbe i Canada, kan du lese mer om hvordan du kan bli utdannet ski- eller snowboardinstruktør i Japan med Snowminds her. 

 

Pris

Course Icon Sesong i Japan (for utdannede instruktører)

Course Icon Fra 9.995 NOK

Course Icon

Course Icon Hokkaido, Japan

Course Icon Fra november/desember frem til februar eller april

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ