SESONG I JAPAN FOR UTDANNEDE SKIINSTRUKTØRER

Makulering dypere i Japan

SESONG I JAPAN FOR UTDANNEDE SKIINSTRUKTØRER

 

Et mystisk, legendarisk land som de fleste ennå ikke har utforsket. En unik, fascinerende kultur langt borte fra alt vi kjenner, og viktigst av alt, verdens dypeste, letteste og beste puddersnø!

Japan har et helt eventyrland av snø. Langt nord på øya Hokkaido eller vest i de japanske Alpene. Et gjennomsnitt på 16 meter tørt pulver gjør Japan til verdens absolutt største pudderdestinasjon.

Sesongen går vanligvis fra desember til februar (kort sesong) eller desember til april (lang sesong), etterpå har du muligheten til å bli med på vår Japan rundtur eller vår legendariske sesongavslutningstur på Hawaii. Klar til å ta skikjøringen eller kjøringen til neste nivå? Mulighetene er uendelige, og vårt erfarne personale er her for å hjelpe deg med å lage en tur som sørger for at du får absolutt mest mulig ut av vintersesongen din med Snowminds i Japan.

PÅ SKISESONG I JAPAN 

 

Et mytisk, sagnomsust land som de færreste nordmenn har satt deres ben i. En unik, fascinerende kultur fjernt fra hva vi kjenner. Og viktigst av alt – verdens dypeste, letteste og beste pudder!

 

Langt mot nord på øya Hokkaido finner du en bortgjemt verden av snø, hvor området Niseko er kongen. Gjennomsnittlig 16 meter knusktørt pudder gjør hver vinter området til en av verdens absolutt beste pudderdestinasjoner.

 

Etter sesongen, som vanligvis strekker seg fra desember til februar (kort sesong) eller desember til april (lang sesong), kan du bli med på vår rundreise i Japan eller vår legendariske sesongavslutning på Hawaii. Bli med på et nivå 2-kurs eller bli kjent med sikkerhetstrening off-piste. Mulighetene er uendelige, og vårt erfarne personale er her for å hjelpe deg med å skape en tur som sørger for at du får absolutt mest mulig ut av vintersesongen din med Snowminds i Japan.Mulighetene er endeløse, og vårt erfarne personale hjelper naturligvis til med å skreddersy turen, slik at du kan få det absolutt beste ut av din vintersesong med Snowminds i Japan!

 

 

HVA ER INKLUDERT? 

 

Denne opplevelsen er for deg som allerede har en skiinstruktør- eller snowboardlærerutdannelse og helst erfaring fra en skiskole. Uansett utdannelsesnivå arrangerer vi hele vintersesongen din og hjelper til med blant annet å finne en jobb ved en japansk skiskole, bolig, heiskort, visum, bank og alt annet du har bruk for. Vi kan også hjelpe til med å bestille fly og annen transport, arrangere videreutdannelse i løpet av vinteren eller gi tips til mulighetene for å reise rundt etter sesongen. 

Reisen inkluderer: 

 • En vintersesong som skiinstruktør ved en lokal japansk skiskole
 • Arrangert bolig, heiskort og uniform under sesongen*
 • Kick-Off arrangement før avreise
 • Lønn på ca. 2000 YEN i timen + diverse bonuser etter kvalifikasjon. Arbeidsforsikring og minimum én fridag om uken*
 • Mulighet for å kjøpe utstyr med gode rabatter fra de beste skimerkene
 • Hjelp til å søke visum, valg av forsikring og alle andre praktiske formaliteter
 • Ett års gratis medlemskap i Snowminds Social Club
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap som er medlem av Reisegarantifondet.
 • Et unikt fellesskap med venner for livet
 • En totalopplevelse der vi hjelper deg med alt det praktiske.
 • Et lidenskapelig team som støtter deg HELE VEIEN!

 

Utover dette kan vi også hjelpe med:

 

Hva er ikke inkludert? 

 • Flytransport og lokal transport
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Utgifter til å søke visum
 • Eventuelle utgifter til bolig, heiskort og uniform under sesongen
 • Annet som ikke er nevnt over

 

*Endelige ansettelsesvilkår vil fremsettes av skiskolen. Det kan forekomme egenbetaling for bolig, heiskort m.m. som del av lønnen

 

"Etter sesonger i både Canada og Østerrike dro jeg til Japan, noe som var en helt annen opplevelse. Jeg elsker snøen, maten, kulturen og alt det andre fantastiske ved sesongen min. "

- Trine, Snowminds-instruktør

 

 

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, da vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å ansette dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører.

Vi forventer at du:

 • Du har tidligere fullført en kurs med Snowminds eller har minimum en nivå 1-instruktørsertifisering (for eksempel CSIA, NZSIA, Anwärter eller lignende).
 • Minimum én sesong med undervisningserfaring*
 • Liker å arbeide med mennesker i alle aldre
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og positiv
 • Er mellom 18 og 35 år (grunnet visumrestriksjoner)

 

Når du har sendt oss din søknad, vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil gi deg råd, snakke om dine muligheter og vurdere hvor vi evt. kan finne en jobb til deg. Dersom vi kan tilby deg en jobb vil neste skritt være et personlig jobbintervju med vår partnerskiskole.

Vi opplever stor interesse for reisene våre, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, med søknadsfrist ca. hver måned. Dette vil si at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med på teamet OG få en jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan bruke søknadsskjemaet, hvor du også ser pris og dato, her på siden eller finne søknadsskjemaet i toppmenyen. 

 

OBS!! Ønsker du å bli utdannet ved et av ski- eller snowboardinstruktørkursene våre, slik at du kan jobbe i Canada, kan du lese mer om hvordan du kan bli utdannet ski- eller snowboardinstruktør i Japan med Snowminds her. 

*Hvis du ikke har noen undervisningserfaring, ta gjerne kontakt med oss, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Pris

Course Icon SESONG I JAPAN FOR UTDANNEDE SKIINSTRUKTØRER

Course Icon Fra 11.995 NOK

Course Icon

Course Icon Japan

Course Icon November/desember

Course Icon Depositum: 1500 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg