New Zealand

Stå på ski i verdens vakreste natur

DESTINASJONEN

 

New Zealand har i det stille vokst frem som en av verdens fremste destinasjoner for eventyrlystne reisende. Med et bredt spekter av utendørsaktiviteter i autentisk natur, er det vanskelig å finne et lignende mangfold andre steder på kloden. I tillegg kan New Zealand også skryte på seg å være blant de beste skidestinasjonene på den sørlige halvkule, med skiområder på over 2000 meters høyde.

 

 

Map of destinations in New Zealand

KULTUREN

 

I tillegg til makeløs natur, har New Zealand stolte tradisjoner og en rik kulturarv. En stor del av landets befolkning, som går under navnet Kiwi, stammer fra øyens historiske forfedre Maoriene. I tillegg er har landet rykte på seg for å være verdens beste rugbynasjon. Sporten blir tatt veldig seriøst, og stjernene tilbes som guder. Vært obs på å ikke heie på bortelaget når det spilles kamp!

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Etter grundig opplæring under østerrikske eksperter, settes kursen mot den andre siden av kloden for å ta fatt på din sesong som instruktør i Ringenes Herre-filmenes hjemland. På New Zealands sydligste øy venter alper med pittoreske landsbyer og skimetropoler som Queenstown, med en lokalbefolkning som brenner for skisport.

 

Grunnet årstider som er det omvendte av hjemme, tar skisesongen i New Zealand fatt når det nærmer seg sommer i Norge. Dette gir deg den unike muligheten til å stå på ski når du ellers ikke trodde du kunne, en mulighet få andre destinasjoner kan gi deg. Med andre ord, drømmen om en endeløs skisesong kan bli til virkelighet.

 

SKISKOLEPARTNERE

Neste Eventyr?

Bli en Instruktør i New Zealand

Les Mer