ØSTERRIKE

Bli skiinstruktør eller Snowboardinstruktør

SKIDESTINASJONEN ØSTERRIKE

 

Hva er vel mer ideelt enn å utdanne seg til skiinstruktør i alpinens vugge? I tillegg til å være landet hvor verdens første skiskole ble åpnet, byr Østerrike på et mangfold av skiområder og en afterski-kultur som få land, om noen, kan måle seg med.

Map of destinations in Austria

FJELLENE

 

Østerrike byr på et unikt alpint fjellandskap, med majestetiske tinder og dalfører i fleng. Et mangfold av skiområder av varierende størrelse, blandet med østerriksk sjarm og eksemplariske skiforhold, gjør det mulig for alle å finne noe som passer sin smak. Og selv om Østerrike tradisjonelt sett leverer gode snøforhold, har de også en stor fordel: moderne snøkanoner som garanterer en lang sesong med gode forhold. Med andre ord: Østerrike er et sikkert og godt valg for din sesong som skiinstruktør.  

 

"Mens jeg ventet på at sjefen min skulle hente meg i Kaprun etter min Snowminds-kurs, visste jeg at dette ville være en av de kuleste opplevelsene i livet mitt. Jeg var ikke galt! "

- Martin, Snowminds Instructor

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Din sesong i Østerrike vil by på en rekke opplevelser både på og utenfor pisten. Prøv alt fra nightskiing og snowkiting, til afterski. Som instruktør vil du være en del av et internasjonalt miljø, og du vil knytte kontakter og utvikle livslange vennskap, samtidig som du får mulighet til å utvikle språkkunnskapene dine. Alt dette i tillegg til hverdagen på ski eller snowboard, som kontinuerlig forbedrer egenskapene dine i bakken og gir deg muligheten til å tjene penger på hobbyen din. Vi garanterer at du ikke kommer til å kjede deg.

 

Hverdagen i fjellene gir deg også innblikk i den østerrikske kulturen de særegne små fjellandsbyene, som byr på alt fra stemningsfulle afterski-barer, til særegen arkitektur og sjarmerende restauranter. Du vil også oppleve byer som Salzburg og Wien, med et rikt kulturelt tilbud. Opplevelsene vil stå i kø og skape minner du vil ha med deg resten av livet.

 

Skiskole partner destinasjoner

 

Neste Eventyr?

Bli en Instruktør i New Zealand

Les Mer