Skiferie

Skiferier til verdens beste vinterdestinasjoner

 

 

LEV UT DINE VILLESTE SKIFERIEDRØMMER I CANADA OG JAPAN!

Vi deler din lidenskap for ski og snowboard. Etter å ha utforsket verden som ski- og snowboardinstruktører siden 2012, har vi lang erfaring med verdens beste skidestinasjoner. Derfra har vi nøye valgt ut de alpinanleggene som vi mener kan gi deg en Snowminds-opplevelse for livet. Hver feriedestinasjon har sin egen unike atmosfære, og enten du drømmer om en offpist-opplevelse hvor du og vennene dine kan utfordre snøen i nye deler av verden, eller vil oppleve vintermagien med familien på en hyggelig skiferie, har vi definitivt den riktige matchen for deg. Hos Snowminds hjelper vi deg få drømmene dine oppfylt!

Vi streber etter å levere en personlig opplevelse fra start til slutt, og målet vårt er å skape autentiske skiopplevelser på alle skiferiene våre. Vi skreddersyr skiferiene våre spesifikt med det formål å utforske – vi vil ta deg med ut i offpisten, på topptur, og viktigst av alt, få en uforglemmelig opplevelse hvor du får levd ut din skidrøm. I tillegg tar vi oss av alt det praktiske, slik at du slipper å stresse. Alt du skal gjøre er å nyte opplevelsen og reisen.

 

HVORFOR SKAL DU BESTILLE EN SKIFERIE MED SNOWMINDS? 

 • En av Skandinavias største aktører innen kvalitetsferier på ski til Canada og Japan 
 • Enestående kjennskap til og tett samarbeid med våre utvalgte skisteder gjennom mange års nært samarbeid
 • Kombiner din skiferie med storbyferie
 • Du er i trygge hender hos Snowminds’ erfarne skiteam med erfaring fra Canada og Japan
 • Dedikerte skieksperter med fullt fokus på skiferier og skisport
 • Eksepsjonell kundeservice

 

"Vår januartur til Japan med Snowminds er noe av det beste jeg har opplevd på ski. Den villeste snøen, det villeste landet og de villeste offpistguidene. Arigato!"

- - Christian, Snowminds gjest

 

For oss er det å stå på ski en av de mest unike opplevelsene som ikke kan beskrives med ord, men vi gjør et forsøk likevel: en blanding av urørt offpiste snø, frisk luft, vakker natur og viktigst av alt; å være tilstede i øyeblikket. Alt dette er med på å gjøre en skiferie til de perfekte rammene for å skape opplevelser for livet. Det er konstant balanse mellom å trekke pusten, skiene dine, bevegeligheten gjennom snøen, og den konstante endringen av forholdene i fjellet som gjør denne typen ferie til noe helt spesielt.

Vi tilbyr skreddersydde skireiser som legger opp til nye eventyr. Turene våre er tilpasset for både vennegrupper og familier, og vår ekspertise og sterke internasjonale nettverk i skimiljøet gjør at vi kan tilby skreddersydde opplevelser til et stort utvalg av destinasjoner og til alle typer formål. Uansett om det er familietur, offpiste skireise eller kanskje begge deler, kan du forvente at Snowminds leverer følelsen beskrevet over, samtidig som alt det praktiske er tatt hånd om.

 

EN SKIFERIE UTENOM DET VANLIGE, HVOR ALT ER ARRANGERT FOR DEG. VI KAN BLANT ANNET HJELPE DEG MED:

 • Flytransport
 • Bolig
 • Heiskort
 • Muligheter for leie av ski, snowboard og skredsikkerhetsutstyr
 • Guidede turer med lokale fjellguider
 • Snowminds representant på destinasjonen
 • Muligheter for guidede turer med snøscooter, catski, helikopter

 

Vi tar oss av alt det praktiske, og gjør alt vi kan for å sette de beste rammene for ditt livs opplevelse. Du skal dermed kun fokusere på å stå på ski/snowboard hver dag og leve ut din skiferiedrøm!

 

SNOWMINDS EXPERIENCE

Å reise er en av de mest populære hobbyene i verden. Vi vet hvor viktig det er for deg å være trygg og velinformert hele veien gjennom din opplevelse med oss. Derfor er det viktig for oss at du får det vi kaller ‘Snowminds Experience’, som gjennomsyrer hele vår organisasjon. Selve skiferien er kun ett av leddene i din reise med Snowminds, og vi vil gjerne gi deg en opplevelse av nærvær allerede fra første gang du kontakter oss, og dersom du behøver hjelp etter hjemreise. Viktigheten av å lytte til dine behov og ønsker er essensiell for at vi skal kunne hjelpe deg gjennom vår gjestereise, da vi mener at det er fundamentet for en god skiferie til Canada eller Japan. Dette er målet vårt, og vi vil alltid sørge for at du er trygg, og at du kan kontakte oss dersom du har spørsmål til din kommende skiferie.

 

PERSONLIG END-TO-END OPPLEVELSE

Fra første gang du kontakter oss, er det viktig at vi får riktig informasjon som skal til for at vi skal kunne utarbeide et tilbud til deg. Dette vil foregå over enten mail eller telefon, avhengig av hva som passer deg best. Etter dette vil vi utarbeide et tilbud til deg som vi vil presentere for deg på bakgrunn av dine ønsker, og ha en dialog om det lever opp til forventningene dine. Vi opplyser ikke hvilke innkvarteringer som er mulig her på hjemmesiden, noe som skyldes at vi alltid strekker oss etter å finne beste pris og kvalitet tilpasset dine behov.

 

DITT LIV. DITT EVENTYR. DITT VALG.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/snowminds/files/no-snowminds/wp-content/themes/snowminds/partials/sections.php on line 462

INFOMØTE

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ