7 dagers skiferie i Canada

Skikjøringen i fokus

Hva er inkluderet?

Drømmer du om en skiferie hvor ditt eneste fokus handler om når du skal ha skiene under føttene og hvilke pister du skal kjøre de ulike dagene? Da har du kommet til rett sted. Vi hjelper deg med å arrangere alt det praktiske i forbindelse med din skiferie, det eneste du skal tenke på er om du har pakket alt skitøyet ditt (og møte opp på flyplassen selvfølgelig).

  • Fly tur-retur
  • Transport t/r fra den lokale flyplassen til destinasjonen
  • 7 netter på et 3-stjerners lodge eller hotell
  • 6 dagers heiskort
  • Ski baggasje inkluderet
  • Mulighet til å leie skiutstyr

 

Skiområdene

Skiområdene i Canada er verdenskjente av en grunn. Snøkvaliteten trumfer alt. Velger du å reise på en skiferie til Canada, får du muligheten til å oppleve kanadisk “Champagne pudder”. Snøen er delikat, og har kjennetegn å være tør og lettere enn hva du opplever på dine skiferier til Alpene. Følelsen kan ikke undervurderes, og gir deg garantien for en uforglemmelig skiferie.

Variasjonen med skikjøringen i Canada er også et stort pluss da det er mulig for alle nivåer å bli utfordret i bakken, noe som gir god plass til hvert enkelt individ.

Fly og lokal transport

Vi booker flybillettene dine så du er sikret den beste ruten til destinasjonens lokale flyplass. Ruten inkluderer 1+ stop underveis og du kan forvente en samlet flytid på over 12 timer. La ikke den lange flyturen skremme deg – vi lover at hele flyturen er verdt det! Hos Snowminds benytter vi oss bare av flyselskaper som vi kan stå inne for, noe som er med på å gi deg den mest behagelige turen frem og tilbake.

Flyreisen inkluderer 20-23 kg baggasje + ski baggasje. Du vet derfor at alt ditt skiutstyr kan komme med utover din vanlige baggasje.

Når du ankommer til flyplassen vil du bli hentet av en transfer buss som kjører deg videre til ski destinasjonen. Transfer bussen blir delt med andre ski glade gjester som skal til samme destinasjon som deg og den kjører dere direkte fra flyplassen*

*Skireiser til Marmot Basin, Canada, tilbyr ikke lokal transport fra flyplassen til destinasjonen og kan kun kommes frem til med bil. Vi hjelper naturligvis til med billeie. 

 

Innkvartering

Vi sørger for 7-netters innkvartering på et 3-stjerners lodge eller hotel på din destinasjon. Boligen vil være sentralt plassert i byen i forhold til skiheisene, og standarden vil være komfortabel. Boligen vil være utstyrt med alt vi anser som nødvendigheter i løpet av en ukes skiferie. Basert på dine ønsker til kvalitet, pris og plassering finner vi den beste mulige innkvarteringen til deg. Om du ønsker å oppgradere din innkvartering, som f.eks. inkludert frokost i prisen eller lignende, så arrangerer vi gjerne dette. Har du noen spørsmål til innkvartering så kontakt oss.

Heiskort

Reisepakke inkluderer 6 dagers heiskort til hele ski området.

Dag 1: Avreise

Din reise starter i Norge, hvor du vil fly over Atlantern mot Vancouver eller Calgary, med ankomst samme dag.

På flyplassen går dere mot lufthavnstransferen, som vil frakte deg til deres resort. Avhengig av resortet tar det mellom 1-3 timer.

Om du gjerne vil tilbringe tid i Vancouver eller Calgary før din siste tur mot ditt resort, så kan vi skreddersy dette til deg etter dine ønsker.

Ved ankomst til resortet kan du nyte ferien, og se fram imot neste dag hvor du begir deg ut i bakkene for første gang.

Dag 2-7: Skikjøring og avslapping

Nå er det endelig tid for å komme seg ut i bakken.

Herfra er det bare å nyte ditt resort sitt skiområde, og alt hva fjellet og byen har å by på. Etter en god lang dag i bakkene, er det bare å slenge bena opp til aprés, og nyte en kald forfriskning mens du fordøyer dagens opplevelser.

Når mørket faller på, kan du nyte de charmerende resorts, og oppleve den fantastiske kanadiske stemningen, som deres venlige sinn og imøtekommenhet.

Dag 8-9: Hjemreise

Nå er din skiferie kommet til veiens ende, og du vil bli transportert til den nærmeste flyplassen, hvor du flyr hjem og lander på dag 9.

Perioder & Priser

Bestill før 30. August, og få en earlybird rabatt!

Priserne i løpet av sesongen varierer avhengig av perioden. Det varierer fra resort til resort, hvilket perioder de kategoriserer som deres høysesong, men her kan du få et generelt overblikk over de forskellige periodene for sesongen i Canada. Vær oppmerksom på at noen resorts åpner senere enn 1.november.

Lavsesong (early + regular season):  1 November – 20. Desember

Høysesong:  21. Desember – 5. Januar & 13. Februar – 19. Februar (Prisene mellom jul og nyttår er den dyreste perioden i sesongen)

Lavsesong (regular + late season):  6. Januar – 12. Februar / 20. Februar – 30. April

 

Om du vil ha et konkret bud på priserne i periodene ovenfor, så send oss en forespørsel på din neste skiferie her.

 

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ