Aloha Hawaii

Fra vinterparadis til sommerparadis

Aloha Hawaii! 

 

Når man ser for seg paradis, en destinasjon som er helt off-the-grid og hvor solen alltid skinner, er det ett sted som nesten alltid nevnes; Hawaii. Gjemt bort langt ute i Stillehavet, langt borte fra verdens problemer ligger Hawaii – et magisk sted på jorden, hvor Øst møter Vest! Dette er et naturlig paradis, som mennesker fra hele verden flokker til for å komme seg bort, slikke sol, surfe på bølger i verdensklasse, utfordre naturen, drikke mai tai’s og coconut mojitos, snorkle eller dykke, svømme med havskilpadder og mye mer. Det er nesten for godt til å være sant. Men, heldigvis for deg, har du nå sjansen til å erobre dette magiske øyriket.

 

Nå arrangerer vi i Snowminds en once-in-a-lifetime mulighet til å besøke Hawaii. Det første året vi arrangerte turen hadde vi 68 Snowminders med, som var med på å gjøre reisen til en instant klassiker. Det er ren Aloha! Kan du forestille deg en bedre måte å avslutte en lang og forrykende vintersesong i Canada eller Japan på, enn å gjøre det med en episk sesongavslutning sammen med nye og gamle Snowminds-venner på Hawaii?

 

"Å gå fra vinterparadis til sommerparadis er bare helt fantastisk!"

- - Rebecca, Snowminds-instruktør

 

PROGRAM FOR REISEN  

 

På Snowminds Hawaii sesongavslutningstur får du sjansen til å selv oppleve hva “The Aloha state-of-mind” handler om, så det er bare å gjøre seg klar til good vibes, Hawaiian-style! Reisen starter i Canada eller Japan etter at skisesongen er over, hvor du sammen med resten av Snowminds crewet blir fløyet til Kauai, bedre kjent som “The Garden Isle” med sine uberørte sandstrender, minimale kommersielle utvikling, tropiske regnskog og kneisende fjellkjeder. De vakre klippene utenfor Na Pali kysten har gjentatte ganger blitt brukt som bakgrunn for store Hollywood-filmer som Jurassic Park, og den 17 km lange Waimea-kløften beliggende i øyens sentrum har fortjent fått navnet “The Grand Canyon of the Pacific”.

 

Fra du stiger av flyet vil reisen starte som enhver reise burde starte; ved å bli lei’d. Med det mener vi selvfølgelig med en varm velkomst hvor du vil få en tradisjonell krans om halsen, laget av blomster, skjell, blader og kukuinøtter i det øyeblikket du stiger av flyet. Herfra vil du sammen med alle de andre Snowminders innkvarteres i leiligheter med kjøkken til 4-6 personer på et resort med basseng, som samtidig ligger tett på lekre strender med mulighet for surfing, beach volley og chill.

 

Før du overhodet har tenkt på å sove vil vi kick-starte Snowminds sesongavslutningen med en tradisjonell, hawaiiansk Luau (uttales loo-ah-oo), som er en barbecue velkomstmiddag bestående av kjøtt, tropiske drinker og en natt med huladans til lokal hawaiiansk musikk! På resten av turen vil du kunne nyte Hawaii ved å slappe av på stranden, ta surfetimer, snorkle eller noe helt annet. Vil du ha mindre strand og mer action, kan du også leie en ATV (4-hjulstrekker) og kjøre gjennom jungelen, hike Waimei Canyon, hoppe fra en klippe og ned i en vakker lagune, eller til og med hoppe i fallskjerm. Kauai er en øy fylt med opplevelser, og vi i Snowminds har laget et tettpakket program som vil gjøre turen til en uforglemmelig avslutning på en magisk vinter.

 

Etter en ukes fart og spenning vil du sammen med alle de andre Snowminders bli transportert tilbake til flyplassen, hvor du enten vender snuten hjemover mot Norge, reiser tilbake til Canada eller Japan, eller setter kursen videre ut i verden for nye eventyr og opplevelser.

 

 

REISEDETALJER 

 

Vi arrangerer alt det praktiske, slik at du kan lene deg tilbake og nyte turen fult ut. Datoene er avklart med skiskolen din, slik at du har mulighet til å fullføre sesongen og delta på turen. Det eneste du skal gjøre er å pakke kofferten og godt humør, og fokusere 100% på å nyte reisen med nye og gamle Snowminds-venner.

 

Reiseperiode

 • 19.4 – 29.4. 2022
 • 18.4 – 28.4 2023
 • 16.4 – 26.4.2024

 

Reisen inkluderer:

 • Tur-retur billetter til og fra Vancouver eller Tokyo inkl. én bagasje
 • Transport til og fra flyplassen til overnattingsstedet
 • 9 netters overnatting i leilighet med kjøkken tett på strender i verdensklasse
 • Tradisjonell Hawaiian Luau Velkomstmiddag med BBQ, drinker og hula-dansing
 • Aktivitetsprogram med blant annet beach volley turnering, surfetimer, løpeturer og felles måltider
 • Heldags “Island Tour” med hike i The Green Canyon, bading under fossefall og mer
 • Mulighet til å legge til aktiviteter som surfing, båttur, ATV, fallskjermhopp og alt hva du måtte ønske
 • Mulighet til å tilplasse flybilletter og reise til Canada, Japan, USA eller andre destinasjoner etter oppholdet
 • Snowminds Team Leader på hele turen
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap som er medlem av Reisegarantifondet
 • En totalt awesome og once-in-a-lifetime sesongavslutning på Hawaii!

 

Reisen inkluderer ikke: 

 • Transport fra destinasjonen din til Vancouver eller Tokyo flyplass
 • Eventuell oppbevaring av skibaggasje i Vancouver eller Tokyo
 • Eventuelle overnattinger i Vancouver eller Tokyo før eller etter reisen
 • Måltider, aktiviteter og annet som ikke er beskrevet over

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har lagt ned mye tid og arbeid i å arrangere et brak av en sesongavslutningstur til Hawaii, og hvert år forsøker vi å gjøre turen enda bedre. Under har vi samlet noen ofte stilte spørsmål. Har du flere, er det bare å ringe til en venn på Snowminds-kontoret 🙂

Kan jeg avslutte jobben ved skiskolen før reisen?

Kort sagt: ja. Vi har valgt disse datoene får å gi deg mulighet til å avslutte jobben ved skiskolen og kanskje til og med reise litt rundt sammen med venner før sesongavslutningen braker løs på Hawaii. Enkelte skiskoler har lengre sesonger, men i de få tilfellene dette gjelder er dette klarert med skiskolen; at turen ligger på disse datoene. Vi har med andre ord planlagt denne turen slik at den passer med sesongen som Snowminds-instruktør.

Hvordan fungerer betaling?

Ved påmelding betales et depositum. Resten av beløpet for reisen skal betales som en del av din samlede reise med Snowminds.

Kan man delta selv om man ikke har vært på sesong i Canada eller Japan?

Ja. Dersom du lengter etter solens stråler på magiske Hawaii, ber vi deg ringe til oss på Snowminds-kontoret, så kan vi hjelpe deg med å planlegge din deltagelse.

Kan jeg endre flybilletten min?

Flybilletten din til og fra Norge og Canada/Japan kan endres mot et gebyr. Selve flybilletten til Hawaii kan ikke endres, da det er en gruppebillett. Dersom du ønsker å endre denne delen av billetten, ber vi deg opplyse om dette ved påmelding slik at vi kan skreddersy det for deg.

Reiser jeg direkte hjem til Norge etter Hawaii?

Det er i utgangspunktet helt opp til deg selv. Flybilletten som er inkludert i denne reisen er en tur/retur billett fra Vancouver/Tokyo til Kauai, Hawaii. På den måten sikrer vi at du kommer tilbake til det landet du fløy ut fra, slik at du kan hente bagasje, bli værende et par dager før hjemreise eller reise videre ut i landet eller verden. Dersom du ønsker å reise direkte hjem til Norge fra Hawaii, kan vi hjelpe deg med å bestille billetten din slik at du flyr hjem kort tid etter Hawaii. Vær oppmerksom på at dersom reisen din fra Hawaii blir utsatt med f.eks. en dag, dekker det ikke en endring av billetten din hjem til Norge. Vi anbefaler derfor alltid at man tar et par overnattinger i Vancouver/Tokyo etter Hawaii-turen, slik at man er sikret dersom det skulle oppstå uforutsette endringer.

Pris

Course Icon Snowminds Sesongavslutning på Hawaii

Course Icon Fra 16.995 NOK fra Canada, 19.995 NOK fra Japan

Course Icon Meld deg på så snart som mulig

Course Icon Kauai, Hawaii, USA

Course Icon 6.4 - 16.4 2021

Course Icon Depositum: 2.950 NOK

Send mail for påmelding

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ