Drømmeturen

Skreddersy din drømmereise i Japans offpiste-terreng!

DRØMMEN

 

Har du spesielle ønsker for din drømmetur? Del de med oss! Vi er her for å sørge for at du får en unik opplevelse på Hokkaido etter dine ønsker og ferdigheter. Kunne du tenke deg flere dager med kompetente fjellguider som vet nøyaktig hvor de skal ta deg med på en sikker og god måte? Hva med å prøve turer med catski eller snøscooter? Eller kanskje du kunne tenke deg å kombinere opplevelsene i snøen med noen avslappende dager i et spa? Null problem! Du kan regne med at Snowminds-teamet gjør alt som skal til for å sørge for at du kan få realisert nettopp din drømmetur.

 

 

 

 

Hva kan du se frem til?

 

Sammen med våre lokale guider vil vi sørge for at sikkerhet, pudderjakt og moro er høyeste prioritet. Vi strekker oss alltid etter å gjøre det vi kan for å sikre at du får en så god opplevelse som overhodet mulig. Denne pakken er spesielt lagt opp til at du selv er med på å skreddersy din drømmereise. Du velger selv hvor langt opphold du ønsker, hvilket område du ønsker å besøke og hvilke aktiviteter du vil delta på. Dersom du ønsker det, vil vi gjerne også hjelpe deg med å arrangere et besøk til Tokyo. Vi anser det som vår jobb å gjøre drømmene dine om til virkelighet. Dersom du har spørsmål, eller tenker at dette er akkurat den muligheten du har gått og ventet på, kan du alltid kontakte oss når som helst og ta første steg mot ditt neste eventyr.

 

 

 

 

Hva er inkludert?

 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du skal rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Japan.

 

Med denne pakken kan du se frem til følgende fordeler:

 

 • Transport fra flyplassen til/fra destinasjonen
 • Du bestemmer selv antall dager du vil ha på snowboard eller ski
 • Du bestemmer selv antall netter med overnatting (frokost inkludert)
 • Liftpass alle dager
 • Engelsktalende Snowminds-representant på destinasjonen
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap som er medlem av det danske reisegarantifondet
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg!

 

Hva er ikke inkludert, men kan arrangeres?

 

 • Flyreise tur/retur fra Norge til Japan
 • Utstyr (ski/snowboard, lavineutstyr)
 • Valgfrie ekstrautflukter med snowmobile, catski eller andre guidede turer
 • Alt annet du kunne tenke deg å oppleve

 

Merk: Vi liker å tro at alt er mulig. Derfor kan hver enkelt reise skreddersys for å tilpasse deg og dine ønsker, enten det gjelder flyreiser, leie av utstyr, antall dager på ski, antall dager med fjellguide osv.

 

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

Hvordan utarter turen seg?

En typisk dag starter med en god frokost. De dagene hvor du har planlagt å tilbringe dagen med en lokal guide, vil du bli hentet der du bor, og tatt med ut på nye eventyr. Avhengig av vær- og snøforhold, vil guidene ta deg med til de beste stedene for en unik og lokal opplevelse. Etter en lang dag i pudderet med nye inntrykk og erfaringer, kan du runde av dagen med utsøkt sushi til middag og et avslappende bad i de varme kildene.

Uken vil typisk utarte seg slik:

Flyreise fra Norge til Japan

Dag 1: Ankomst Sapporo flyplass og transfer til Niseko

Dag 2: Skreddersydd program med enten ski / snowboarding på egenhånd i Niseko eller muligheten til å legge til ekstra guidede turer, snowmobile, catski etc.

Dag 3: Skreddersydd program

Dag 4: Skreddersydd program

Dag 5: Skreddersydd program

Dag 6: Skreddersydd program

Dag 7: Skreddersydd program

Dag 8: Skreddersydd program

Dag 9: Transfer til Sapporo flyplass for hjemreise.

*Uken kan justeres etter dine ønsker, kontakt oss for å høre mer om hvilke muligheter du har!

Hva med overnatting?

Innlosjering vil være på et hyggelig framiliedrevet pensjonat, i nærheten av skiområdet. Gjestehusene er bygget og innredet i vestlig stil, med et hint av Japansk kultur, og typisk inndelt i 2-mannsrom. Vertskapet er imøtekommende og gjestfrie, og står for daglig frokost og rengjøring. Her får du mye valuta for pengene, og dette er et godt valg når du likevel kommer til å tilbringe dagen i pudderet.

Det vil også være mulig å oppgradere til leilighet eller hotell – kontakt oss om dette er av interesse. 

Når kan jeg reise?

Akkurat når du vil!

I høysesongen (desember til mars) vil skiforholdene være på sitt beste! Vi arrangerer offpiste skireiser alle uker i denne perioden.

Offpiste-turene vil vanligvis arrangeres i grupper, og i alle tilfeller er vi åpne for å foreta endringer for å tilpasse turen etter dine ønsker! Kontakt oss for å høre mer om hvilke muligheter du får med Snowminds. 

Hva kan jeg legge til?

Vi tilbyr en grunnleggende pakke. Vi er alltid åpen for endringer, tillegg eller justeringer etter ditt ønske. Under kan du se en liste med hva vi kan hjelpe deg med å arrangere, om ønskelig:

 • Fly tur/retur fra Norge til Japan (inkl. ski/snowboard transport)
 • Lunsj og middag
 • Ski-/Snowboardleie
 • Leie av skredsikringsutstyr
 • Japansk spa (Onsen)
 • Oppgradering av innlosjering
 • Ekstra guidede turer (hike Mount Yotei, sidecountry, backcountry)
 • Snow mobile
 • Cat ski
 • Ekstra dager på ski/ snowboard

Hvor god bør jeg være til å stå på ski eller snowboard?

Offpiste-skiturer er hovedsakelig for deg som er erfaren på ski eller snowboard, og som mestrer variert terreng utenfor pisten (bratte bakker, dyp snø, smale passasjer og kjøring mellom trær).
Vil tilbyr muligheten til å skreddersy opplegget for å matche nivået til ulike grupper. Dette tillater oss å arrangere turer for erfarne skiløpere og snowboardere som ønsker å utforske terrenget utenfor pisten eller lære hvordan man gjør dette for første gang.
Dersom du er interessert i kursing i offpisten, kan du sjekke ut ulike kurs gjennom vår online booking plattform Skimundi.

Hva slags utstyr bør jeg ha?

Det er veldig viktig å ha riktig og godt utstyr når du ønsker å legge ut på en offpiste-tur. Dersom du ønsker å delta, trenger du utstyr som er spesialtilpasset offpiste skikjøring. Det er viktig å være utstyrt med riktig bekledning og skredsikringsutstyr.

Skiområdet krever off-piste skiutstyr, og om du står på  snowboard krever dette at du har enten split-board eller snow shoes (vi anbefaler split-board, ettersom snow shoes gjør det vanskelig å holde følge med de som står på ski). Vi anbefaler at du har dit eget utstyr med, selv om det er mulig å leie dette på destinasjonen.

Bekledning

Vi anbefaler at du har vind- og vanntett yttertøy, og et godt underlag (merinoull anbefales) Dette puster, og ettersom du kommer til å svette på vei opp og ha behov for å holde varmen på vei ned, er dette et must.

 • Skibriller med mer enn ett glass – vi anbefaler briller tilpasset vær med nedsatt sikt
 • To par med hansker –slik at du har mulighet til å skifte dersom de blir våte
 • Buff (i aller høyeste grad anbefalt at du har mulighet til å dekke hele ansiktet, ettersom du vil oppleve å få mye snø i ansiktet)

Skredsikkerhetsutstyr

Skredfaren er generelt lavere i Japan enn andre skiområder. Likevel er det en nødvendighet ay du har det mest grunnleggende skredsikkerhetsutstyret (sporingsutstyr. Spade og sonde – ABS ryggsekk er ikke et must i Japan)

 • Vi anbefaler at du har en god og romslig ryggsekk med plass til alt det nødvendige utstyret (skredsikkerhet, ekstra glass til skibriller, hansker, vann, snacks, etc.). Denne bør også ha gode fester rundt bryst og midje, slik at sekken sitter godt.
 • Sporingsutstyr, spade og sonde (vi anbefaler at du tar med eget utstyr, som du kjenner bruken av og er trygg på. Når det er sagt, vil du også ha mulighet til å leie dette på destinasjonen.)

Hvilken forsikring bør jeg ha?

Snowminds er medlem av det danske reisegarantifondet.

Det er viktig at du sørger for at reiseforsikringen din dekker skireiser og internasjonale reiser. Dette gjelder:

 • Kansellering
 • Reiseforsikring

Dersom du er i tvil om hvorvidt du er tilstrekkelig dekket eller ei, anbefaler vi at du kontakter ditt forsikringsselskap for å avklare dette.

Pris

Course Icon Drømmeturen

Course Icon Be om et tilbud!

Course Icon Bestillingsfrist: Så snart som mulig

Course Icon Hokkaido

Course Icon 20/12/2018 - 15/03/2019

Course Icon Depositum: 2.950 NOK

Kontakt

 

Hva sier deltagerne?

 

"Januar 2017 er et høydepunkt i skikarrieren min. Turen til Japan, Sapporo var en stor opplevelse. Den villeste snøen, det villeste landet og de villeste guidene. Ryktene om Japan og Snowminds er mer enn bare rykter."

- Flemming

"Turen rommet alt og levde 100% opp til forventningene. Skiløpet er det beste jeg har opplevd, og kan ikke sammenlignes med Europa. Snowminds får de varmeste anbefalinger herfra!"

- Mads

Få rabatt på ditt livs vinter i Sveits 🇨🇭

book med 5.000 NOK i last-minute-rabatt!

Les mer